• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Czy Op?aca Sie za?o?yc PACC na 25lvl??

Status
Zamknięty.

Qerq

User
Sierpień 17, 2009
Liczba reakcji
1
A wi?c chcia?bym za?o?yc PACC na 25lvl Knight eq mam dobre min: Knight Set Wyvern Fang Crown helmet i dragonke skill 50/50sword i wi?c prosze o pomoc :P (PACC na 30Dni)

Odp: Czy Op?aca Sie za?o?yc PACC na 25lvl??

Oczywi?cie, jak najbardziej si? op?aca. M?j pierwszy pacc by? na 20~ levelu. Je?li masz du?o wolnego czasu by po?wi?ci? go Tibi, by wykorzysta? sensownie pacca - na Twoim levelu przyda si? w 100%. Szybszy awans, wi?kszy zarobek i wiele wi?cej mo?liwo?ci.

Pacc si? op?aca niezale?nie od lvla :D

Mo?esz sobie zakupi? ;) tylko przed, jeszcze dobij skille do 70/70-75/75

i mo?esz spokojnie ogra?, ale niech jeszcze inni u?ytkownicy si? wypowiedz?;)

ja jestem za tym, by doskila? i zamawia? :)

ale patrz te? na skille i ile trzeba by po?wi?cic czasu zeby w 30dni z 45lvl wbic??

qerq doskilluj 65/65 minimum i dopiero kup pacca, ja tak zrobi?em, te? mam knigta, no teraz ek. Niez?y zarobek i w kij kasy leci.

Wbij przynajmniej skille 65/65, albo chocia? te 60/60. Co do PACC-a to op?aca si? go kupi? na ka?dym poziomie. PACC ma mn?stwo miejsc?wek dla low leveli, bez takiego wielkiego przeludnienia jak na FACC.

Co do pytania o 45lvl, my?l?, ?e jakby? gra? po 2h premium staminy to spokojnie wbi?by? jeszcze wy?szy lvl. W 20 dni nawet, zale?y od tego na czym by? expi?.

Zale?y od tego ile grasz dziennie. Je?eli chcesz poprawi? skille to zacznij skillowa?, a jak sko?czysz to kup pacc i exp jak najwi?cej, ?eby to si? nie zmarnowa?o :)

Pozdrawiam,
Animaxx.

Podskilluj troch? i zakup pacc, bo wtedy b?dziesz szybciej wbija? poziomy a skillowa? maj?c pacca nie op?aca si?, w pierwszej kolejno?ci wykonaj Postmana, je?li zniknie ci premium to szybciej zarobisz na nast?pny.

W 30 dni bez zb?dnego maniaczenia i bez zwiedzania, to z 25 wbijesz na spokojnie 60-70 lvl :p warunek - mie? siohera :d

Moim zdaniem czyst? start? pieni?dzy jest zakup Premium Account na 25 poziomie. Oczywi?cie jest to mo?liwe, ale z tym ekwipunkiem i skillami zupe?nie Ci si? to nie op?aci.

Ja polecam poskillowac :) . Sam mam knighta (za pare dni EK poniewaz w czwartek poszla kasa na pacca a ze przelew na konto bankowe z poczty to trzeba czekac) Mam 60 lvl i skille 85/85 wi?c b?dzie si? latwo expilo ;) . Wiec polecam troche poskillowac a potem kupic pacca . Pozdrawiam

Jak chcesz szybko nabi? lvl na tym pacc 30 dniowym ( I po tym paccu kupi? pacc za cc )

radze ci Skillowa? do 70/70 wiem z w?asnego do?wiadczenia poniewa? sam kupowa?em za real money pacc'a tylko raz potem juz za cc.

Edit:

Do 70/70 MINIMUM !

Ka?dy m?wi o skillach 70/70.
A na chu* mu to.
Tibia to gra ,a gra ma by? zabaw? nie utrapieniem. Jak mu si? chce skillowa? miesi?c to good luck. Ale widzie ,?e nie ma potencja?u do trenowania skoro na 25 lvlu ma 50/50.....
Kup pacca id? na larvy potem ???wie i pier**l skille ;p. Wbijesz 50+ i oko?o 65 skilla. Nast?pnie wbijesz skile 80 i zn?w mo?esz kupi? pacca.

M?j kumpel wbi? 75/75 na 21 lvlu na facc,wbi? 30 i kupi? pacca.M?g?by? te? tak zrobi? ;P Exp lecia? mu jak burza dos?ownie ; d

Hehe chcialem sie wypowiedziec ale zobaczylem date z tego dnia to dam sobie spokoj xD

Wed?ug mnie nie op?aca si? na twoim lvl`u i z twoimi skillami bo i tak na nic mocniejszego nie pojdziesz... Jedyny plus to taki ?e przez 2h masz exp x1,5...

Pacca si? kupuje gdy ma si? czas i umiej?tno?? dobrze go wykorzystania . I jak co? to nigdy nie kupuj pacca na rooku , i tak b?dziesz expi? tam gdzie facc .

pacc si? zawsze opyla :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry