• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Czy przyznajesz si? znajomym ?e interesujesz si? tibi?

Status
Zamknięty.
Odp: Czy przyznajesz si? znajomym ?e interesujesz si? tibi?

Mo?e powiem tak - wiele os?b na temat Tibii ma r??ne zdanie. Niestety najwi?cej os?b ma to negatywne. Na informatyce na pewno nie odpal? Tibii bo zaraz b?dzie "o m?j bo?e w co ty grasz, ju? Mario Bros jest lepszy" Na temat Tibii najcz??ciej wypowiadaj? si? gracze kt?rzy nie mieli nigdy kontaktu z t? gr? lub po prostu byli takimi noobami ?e nie z czaili o co w niej biega, to taka wystawiona opinia po pierwszym spojrzeniu, ale oczywi?cie nikogo si? nie czepiam. Ka?dy ma prawo wyrazi? w?asne zdanie.

Ja osobi?cie przyznaj? si? znajomym, ?e gram w tibi?. Nie wszyscy jednak lubi? t? gr?. Wi?kszo?? ludzi ma negatywn? opini?. Ja jedyna chyba z mojej klasy gram w tibi?, ale powtarzam, ?e si? tego nie wstydz?. Tibia jest gr? fajn? i nie mam zamiaru przejmowa? si? tym, co m?wi? inni. A poza tym niech ten kto nie gra w tibi? wejdzie na rl tibi? i zobaczy, ile w t? gr? gra os?b.

przyznaje sie, nie wstydze sie tego za bardzo :d

Tak wszyscy wiedz? ?e gram w t? jak?e przepi?kn?, urozmaicon? i na dodatek z g?osem gr? o nazwie Tibia.
U mnie w gimu wi?kszo?? to 30lvl+ niekt?rzy nawet 80, ?a? ; d
ja si? tym nie chwal?, w sumie mog?oby mi si? zrobi? przykro gdyby ca?y korytarz mnie wy?mia?, ale za?o?e si? ?e nie ma u mnie osoby kt?ra nie gra?a nigdy ; )

Ja nie g?osowa?em ale chyba zag?os?j?
Niegram w tibie bo to zbyt wci?ga , lubie mappowa? i robie to dobrze.
Wole warrocka lub wowa xD
Tibia to gra dla g?upk?w (przpraszam admin?w forum ale to prawda jest)
Widzieli?cie tam jakiego?trudniejszego questa ni? Idz , zabij rabbita, we? item ze skrzynki ;/
Lub idz , pociagnij za kilka dzwigni, rozwal rata , we? zawarto?? skrzynki a na koncu okaz?je si? ze niemasz capa :/
Smutno Ci? ; <

Ostatnia edycja:

Ja nie g?osowa?em ale chyba zag?os?j?
Niegram w tibie bo to zbyt wci?ga , lubie mappowa? i robie to dobrze.
Wole warrocka lub wowa xD
Tibia to gra dla g?upk?w (przpraszam admin?w forum ale to prawda jest)
Widzieli?cie tam jakiego?trudniejszego questa ni? Idz , zabij rabbita, we? item ze skrzynki ;/
Lub idz , pociagnij za kilka dzwigni, rozwal rata , we? zawarto?? skrzynki a na koncu okaz?je si? ze niemasz capa :/

Tak. Przyznaje si? ?e gram w tibi? bo to ?adem wstyd. Niekt?rzy si? ?miej? i m?wi?, "Maniak Tibijski" ale mi to nie przeszkadza. Ale praktycznie po?owa mojej klasy gra w tibie nawet 3 dziewczyny.
Pozdrowienia, Mak4o.;)

Temat dobry :D oczywiscie ze sie przyznaje, nie obchodzi mnie co oni mysla bo co ma grafika do grywalnosci ? nic. zawsze lubilem grac w stare gry, klasyki polskich produkcji typu Franko, albo zagranicznych typu C&C i C&C Red Alert (1)
oczywiscie niektorzy sie smieja ze mnie ale jak wiadomo oni graja w wowa, metina czy inne syfy, wtedy ja sie z nich nasmiewam i zarzucam hipokryzje bo wszystkie MMORPG to prostytutki hehehh - baardzo wciagaja, pozdro!

Wi?c odpalam gr? w akademiku. Oczywi?cie w pokoju mam zawsze ruch jak na marsza?kowskiej. Skilluje knighta. Przychodz? koledzy. Nic nie wy??czam. Nie ukrywam si? z gr?. Gram i tyle.

Tak niech se my?l? znajomi co chc? zaznaczy?em ,ale temat taki nie najlepszy.U mnie prawie nikt z znajomych w to nie gra :( ale ja gram:D.

Ja w Tibie r?wnie? gram i si? tego nie wstydz?. Ka?dy kto mnie zna o tym wie :), ale nie ka?dy to toleruje ... Niekt?rzy jak mnie widz? to m?wi? teksty typu : ,, O dziecko Tibii co jeszcze nie zbi?e? mamy krzes?em ?? ''. A ja ?e tak si? wyra?? mam ich w du**e. Moi koledzy te? grali w Tibie i niekt?rzy dalej graj? ze mn? ;). A i co do DBZ i Naruto to sam ogl?dam ...

Ja si? nie przyznaje do tego ,?e gram w tibie ,Bo wszyscy si? ?miej? z tego. Chyba ,?e kto? spyta si? mnie czy gram :P

U mnie w szkole (gimnazjum) graj? tylko 3 osoby nie wiem czy to wstyd czy super gra.
Niekt?rzy m?wi? ?e tibia to g?wno ale si? z tym nie zgodz?.

heh ja sie nie wstydze ze gram w tibie u mnie w gimnazjum przyznaja sie :)

No Pewniak M?wie Karzdemu I Potem Na Mawiam Do Gry A Gdy Ju?
Namuwie To T?umacze O Co Chodzi

A czemu M?wie Karzdemu I Namawiam Bo Wten Sam Sposub Zaczo?em Gra? W tibie

Ostatnia edycja:

tak, nikt mnie z tego powodu nie traktuje jako? inaczej ;P zreszta duzo ludzi gra w tibie z moich znajomych;p:o

Ja gram w Tibi? , wa?ne ?eby mi si? podoba?o a nie innym. U mnie w klasie graj? 2 osoby , tylko ?e oni na rooku s? ju? tydzie?...
( ja rooka w 1 dzie? przeszed?em ;p )

Grafika to nie wszystko , liczy si? fabu?a ... ca?o??...

@UP
Dok?adnie, gra si? dla siebie a inni niech mysl? co chc?.:p:p

Moj kumpel z klasy 2 tygodnie temu mowi? ?? tibia jest no... g?upia. Kilka dni pozniej kupil sobie pacca na RL .U mnie troszke inaczej jest wysmia? to raczej nie wysmiej? bo niektorych bym sam wysmial na intensywnej jak by le?eli.:D

Szczerze mowiac nie mam komu sie przyznawac ze gram w Tibie bo w moim otoczeniu ludzie graja tylko w w0w i cs'a xD Nie wiem w ogole czy slyszeli o Tibii XDD

Ja mowie spokojnie ; tibia to gra i to ?e w ni? gram to nie jest ?aden obciach .. przecie? w ni? gra kilka milion?w ludzi wiec co mam si? wstydzi? za ni??

Ja sie do tego raczej nie przyznaje XD nie wie mczemu ale sie tego wstydze ^^

Status
Zamknięty.
Do góry