• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Czy przyznajesz si? znajomym ?e interesujesz si? tibi?

Status
Zamknięty.
Odp: Czy przyznajesz si? znajomym ?e interesujesz si? tibi?

przyznaje, bo dlaczego nie. wlasciwie obecnie tibia sie ledwo ledwo interesuje - teraz glownie ots

Niema co sie wstydzi? grania w tibie ;P ja tam sie niewstydze ;)

Ja zaznaczy?em "Tak niech se my?l? znajomi co chc?".Poniewa? w Tibi? graj? ludzie i wykszta?ceni i ci mniej.Praktycznie ka?demu co przychodzi do gustu to,to robi.Tacy ludzie jak MDW ( Mateusz dragon wielki ) to s? na studiach i graj? dla zabawy.Nie jest to ?aden obciach.

Ja sram na innych m?wie w prost "co? ci nie pasuje wypierdalaj kr?tko ja robi? swoje i si? nie przejmuje"Ci co wyzywaj? tibie to s? nooby my?l? ?e jak jest 2d to ju? do dupy gra a tak naprawd? to najci??sza gra mmorpg

Nie mam z czego si? przyznawa?, gdy? ju? si? Tibi? za bardzo nie interesuj? i w ni? nie gram.

Oczywiscie tak. O tibi mowia ze jest glupia ci ktorzy w nia nie grali, mieli hacka, nie umia grac i ci ktorzy dbaja o nas zebysmy nie uzalezenili sie od niej lub oceniaja po wygladzie.
Wiadomo ze uzaleznia ale nie wszystkich.
Poprostu trzeba nad soba kontrolowac.

Up Racja! ja gram 4-6h dziennie a bylo 8-12 :) podstepy!

Tylko niekt?rym (oczywi?cie tym kt?rzy to rozumiej?) bo po?owa nie wie co to takiego xD

Jestem wolnym cz?owiekiem, gram w co chc? i kiedy chc?. To, ?e znajomi ok?adaj? t? gr? obelgami, nie interesuje mnie zbytnio. Je?eli kto? mnie zapyta, czy gram(?em) w t? gr?, odpowiem kr?tko "tak". Co mnie interesuje opinia innych? Przecie? to ja czerpie korzy?ci z tej gry, a nie oni.

Ja tam si? nie boje.... Prawie ca?a klasa gra w Tibie (nawet niekt?re z dziewczyn)...Wi?c czego si? tu ba?...??

ja nie wstydze si? tego ?e gram w tibie. Dla mnie tibia jest fajna dla innych nie musi.;)

Ja przyznaj? si?, ?e gram w tibie niech se inni my?la co chc?. Jedni m?wi? ty dalej w to grasz? Ja gram w tibie w tedy kiedy mi si? nudzi.

Pozdrawiam,
terrior95

Ja tam si? przyznaje dopiero jak kto? si? pyta :D Nie pisze r?wnie? takich g?upich opis?w na gg o tibi :] bo to jest wkurzaj?ce , poczu?bym si? jak takie dziecko NEO :]

Pozdro, Krzychu!!:p:p:p:p

hah ja sie tez przyznaje :D tzn nie biegam i krzycze ze gram w tibie ale osoby z mojej klasy wiedza :D
a najlepsze jest to jak sie smieja ze gram w tibie itp a sami graja w jakies Silkroad albo WoW...
zenada :>

Ja si? nie boj?, ?e mnie wy?miej? nie, kt?rzy ze mn? graj? i rozumiej? nawet Ci co niegraj? w t? gr?. M?wi?: ''Tibia to jest tylko gra''. Mam czas na koleg?w na zabaw?, i na tibi?.

Lata mi to co my?la znajomi mam ich gdzies

Nie, nie m?wie im ?e gram poniewa? ostatnio jak powiedzia?em to si? wy?miewali jak dzieciaki a najbardziej jeden kt?ry wo?a? "dziecko tibi, dziecko tibi hahahhahaha" i teraz im m?wie, ?e nie gram :mad:

UP
To gratuluje, radze pojsc do tego zioma i mu pozadnie nastukac za tibie bo jak on moze wyzywac prawdziwego tibijczyka ? A tak na serio to wali mnie to co mi powie ktos inny ze jestem dziecko tibii itp.

Tak przyznaj? si? :) COw tym takiego dziwnego ? Inni tez graj?:)

Bump: Tak przyznaj? si? :) CO w tym takiego dziwnego ? Inni tez graj?:)

Nie musze sie przynawa? bo reszta wie ?e gram, a nie kt?rzy te? w ni? graj?!!

Status
Zamknięty.
Do góry