Czy to prawda ? 2 tibie na raz ??

Status
Zamknięty.

Zagon345

New User
Sierpień 7, 2008
Liczba reakcji
0
Czy to prawda ?e mo?na w??czy? jednocze?nie 2 tibie ( nie chodzi mi tu o mc ?e uruchamiamy 2 takie same wersje np 8.52 ) Czyta?em gdzie? kiedy? i widzia?em screen jak kole? mia? uruchomione 2 tibie - jedna z nowsz? ikonk? a drug? ze star? ikonk? ( pisa? ?e to 7.6 ta pierwsza nie wiem jaka by?a )
Poniewa? gram na OTS a chce te? skilowa? na rl pytam sie was czy jest taka mo?liwo?? uruchomienia 2 r??nych wersji tibii ....
Z g?ry dzi?ki :)

Odp: Czy to prawda ? 2 tibie na raz ??

tak mo?na,
dajmy ?e ots 7.6 rl pod 8.56 to ?ci?gasz mc pod 7.6 i mc pod 8.56. My?l? ?e pomog?em

Edit#

Sorry ?le my?la?em. No tak jak kolega m?wi, instalkacja w 2 oddzielnych miejscach np partycje . C:/, D:/.

Ostatnia edycja:

@up nie trzeba mc :p ;]

@topic
Owszem jest taka mo?liwo??:p.Masz np 2 dyski twarde instalujesz 1'dn? Tibi? na pierwszym dysku i 2'g? na drugim, uruchamiasz obydwie no i masz 2 Tibie na raz...Ja z tego nie korzystam, obecnie mam zainstalowan? jedn? tibie i mam zainstalowany Tibialoader...:p.Je?eli chcesz mie? 2 inne wersje Tibii to na tyle, a je?eli tej samej to MC ;):)

@down
Reputy s? od 30 post?w

Ostatnia edycja:

Wielkie dzi?ki mam nadzieje ?e zadzia?a ju? da?em reputka :D

@UP
Aha to szkoda , ale pisa?o ?e reputacja dodana :)

@DOWN
Nie mog? nie mam 30 post?w :D

Ostatnia edycja:

To katalogu z plikami rl wstawiasz mc 7.6. Przynajmniej ja tak robie lub uzyj uniwersalnego mc z pewniej strony xD Pomoglem daj reputka ;D

Jasne, ?e mo?na. Wydaje mi si?, albowiem tibia 7.6 zezwala na komend? gamemaster kt?r? wpisujemy po wybraniu opcji w?a?ciwo?ci w elemencie docelowym - nie jestem do ko?ca pewny tego co pisz? ale spr?bowa? warto. Wiem, i? uruchomienie obydwu starych klient?w jest mo?liwe poprzez t? komend?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry