• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Czy to VIRY/KEYLOGERY?

Status
Zamknięty.
Odp: Czy to VIRY/KEYLOGERY?

Wydaje mi si?, ?e mo?esz ?ci?gn??.

Medium risk malware chyba nie jest gro?ne. ?redniego zagro?enia z?o?liwe oprogramowanie?

Dobra, podejd?my do tego z innej strony: sk?d masz ten link? Z forum? Jakie ludzie wstawiali komentarze?

@Down:
Pieprzysz bez sensu. Sk?d wiesz, ?e on chce ?ci?gn?? cracka?

Ostatnia edycja:

pewnie wir bo nie da si? cracka do NG ?ci?gn?? trzeba samemu to skrakowa? je?li si? nie myl?

Tak kolega up ma racje to crack do NG 8.5 dziala 100% bo go uzywam... dostalem od kumpla linka tylko chce sie dowiedziec czy musze zorbic formata zeby mnie nie hakneli czy mozna grac bezpiecznie...;d

Mi si? wydaje ?e to jest to plik ma?o gro?ny...
Je?eli go pobierzesz nic takiego wielkiego si? nie stanie...
Mo?esz ?mia?o ?ci?ga? je?li chcesz. :)

/Speedox

czyli mam to sciagnac i czekac az mnie zhakuja;d wtedy sie dowiem...xd
moze jakies inne odpowiedzi:>:D

Mam ng z takim samym czym? jako? miesi?c jad? i nie mam hacka ;) Znam osoby, kt?re maj? cracki kt?rych wynik po skanowaniu wynosi 30+ wykrytych i jako? nie mieli hacka przez d?u?szy czas.

Mam ng z takim samym czym? jako? miesi?c jad? i nie mam hacka ;) Znam osoby, kt?re maj? cracki kt?rych wynik po skanowaniu wynosi 30+ wykrytych i jako? nie mieli hacka przez d?u?szy czas.

aha wiec git:D dziekuje za szybka odpowiedz.. temat do kosza;]

aha wiec git:D dziekuje za szybka odpowiedz.. temat do kosza;]
Raczej nie do kosza tylko do zamkni?cia ;)

@top
Pozw?l ?e ja si? wypowiem...
nie jest to key ani nic.... na temat win32 przeczytaj na wikipedi Win32- co to?...
A to drugie to Medium Risk Malware jest to nawet gro?ny wirus, ale antywirus nie ;) Prevx to jest antywirus kt?ry wykrywa w sobie wirusy tak jak avast i inne......

Polecam zainstalowa? ArcaVir jeden z lepszych program?w antywirusowych kt?re maj? miejsce nr #2 w programach antywirusowych .... ?rednia ocena antywirusa to 9.1
POLECAM

Pozdro
Xevixo

No,no,no ja my?le ?e moge to ?ciognoc bo 2 viryto nie a? tak du?o ?eby? wiedzia? co ja ?ci?ga?em to by? si? za g?owe z?apa? :cool:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry