Czy trapowanie bot?w jest karalne?

Status
Zamknięty.

silverado96

Active User
Listopad 5, 2009
Liczba reakcji
6
Siemka. Wiem ?e trapowanie ludzi jest karalne, ale czy trapowanie BOT?W te? jest karalne ?

Odp: Czy trapowanie bot?w jest karalne?

Gdyby GM zobaczy? jak trapujesz to raczej by? dosta? bana. Ja np dzisiaj na trollach w Ab chcia?em trapn?? podchodzi 20+ lvl i bierze moje parcele i m?wi ?e nie mog? trapowa? bo on tu boci. A jakby? si? kogo? zapyta? to raczej nie :D

Taa, og?lnie trapowanie jest karalne przez Cipsoft, poczytaj regulamin gry w kt?r? grasz :D
Oczywi?cie raczej ma?e s? szanse na wy?apanie bana za takie co?, przynajmniej ja nie spotka?em si? z tym i moi znajomi te? przez 6 lat gry w t? gr?.
PS. Najlepsze wspomnienie, trapujemy kolesia na Neranie, a tu ?l?zok wyskakuje z tekstem "kaj go ciskasz", sorry ale do tej pory mnie to ?mieszy :)

Kiedy? by?a artyku? o tym. Cipy m?wi?, ?e bot, nie bot nie mo?esz trapowa? (sam kiedy? pyta?em na helpie) Ale jak to m?wi?: "Bez ryzyka nie ma zabawy" ^^

Oj.. Jesli masz go unieszkodliwi? to go zablokuj proste... Unieszkodliwisz go na 1 dzien.. Lub do konca "szkoly"... ( Jesli jest on nie pelnoletni i chodzi do szkoly xd)

No.. Albo mozesz sprobowa? unieszkodliwi? go na miesiac :)

Ctrl + R

Nie mo?na trapowa? ,czy bot czy nie bot trapowa? nie mo?na.. Wi?cej rozpisywa? si? nie musz? ,bo ta odpowied? jest zrozumia?a i na temat..

Owca155
Je?li pomog?em to chc? ,?eby? wiedzia?(a) ,?e...
[evil]Reputacja na + to nic z?ego![/evil]

Ostatnia edycja:

Ok temat mo?na zamkn?? dzi?ki.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry