Czy Warto Gra? Na Rooku ?

Czy Warto Gra? Na Rooku ?

• Zdecydowanie Tak !

Votes: 0 0,0%
  • Mo?na pogrywa? ale max 20lv.

• Zdecydowanie Nie !

• Mo?na pogrywa? ale max 40lv.

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

Votes: 137 17,5%
  • Zdecydowanie Nie !

Votes: 320 40,8%

Votes: 80 10,2%
  • a:4:{i:15522;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15522;s:6:"nodeid";s:7:"2442297";s:5:"title";s:18:"Zdecydowa

• a:4:{i:22480;a:5:{s:12:"polloptionid";i:22480;s:6:"nodeid";s:7:"2442297";s:5:"title";s:18:"Zdecydowa

Votes: 248 31,6%

• Total voters
    785
Status
Zamknięty.
Odp: Czy Warto Gra? Na Rooku ?

Nie, bo tracisz wi?cej czasu na wbicie np 9 lv ni? na mainie.Szkoda czasu.Na rooku wbijesz 20 lv a na mainie wbi?by? 100 ju? :/

Warto na rooku
Rook nie straci? swojego nie powtarzalnego klimatu w przeciwie?stwie do maina gdzie tylko ludzie szukaj? pvp wiem s? ?wiaty non-pvp ale jednak Rook lepszy

@trix xd
Na rooku wbijesz 20 lv a na mainie wbi?by? 100 ju? :/
ale g?upoty g?wno prawda z tego

na rooku masz pewno?? 99% ?e nic cie nie zabije chyba ?e stoisz 50 minut i bij? cie 6 minotaur?w i mo?esz koxi?

Moim zdaniem warto. :) sam b?d? zaczyna?. A 20 lvl kolego jak zaci?niesz po?ladki to w 3-4 dni wbijesz ten poziom. Wracaj?c do tematu. Mniej bot?w, mniej ludzi, zagadki, ci??ko pa?? :)

tak, ale do mozolna i d?uga gra poniewa? niema dobrych potwor?w i bardzo d?ugo sie gra zeby mie? conajmniej 50 lvl

Ja nabilem 76 na rooku ale bilem 3 lata... a teraz mam 276 :PP Nick:Sophija

Kto wie , jak? maksymaln? kwote na roo;)kgardzie mo?na posiada? ????

w banku 1k o ile si? nie myl?, a tak to w bp ile chcesz
Co do tematu to uwa?am, ?e nie warto gra? na roku, du?o gry te same miejsca te same monsters i du?o straconego czasu :) Oczywi?cie niekt?rzy to lubi? i wtedy warto gra? :)

Nie radz? gra? na rooku bo jak z niego wyjdziesz to ci mana i hp na - spadnie i b?dziesz deda?/a

Ja osobi?cie mia??m przygode z rookarem. Posiada?em 42 rookstayera i by?o fajnie, trapowa?em ludzi expi?em i w og?le fajnie ;D

Gra na wyspie nowych jest ciekawa tylko z pacc i jak si? ma wielu kumpli. Moim zdaniem lepiej i?? na maina

Mam do dzi? rookstyera na refugii, 23 lvl, przyjemnie si? gra, mo?na pom?c nowicjuszom w wykonywaniu quest?w :) ale w pewnym momencie gra robi si? monotonna, szukanie boss?w, wbijanie expa, pomoc nowym, zbieranie item?w na addony. i tak w k??ko ;/ jak kto? ma nerwy do mozolnego expienia to polecam :P

No ja bym Ci poleci? gr? na rooku je?li masz stalowe nerwy..:P
Do gry na rooku potrzebna nerw?w i ogromnego zapa?u do gry teraz sam gram tydzie? i mam zaraz 18 lvl z weeding outem:P
Mi to nie przeszkadza lubie pomaga? newbie wykonywac questy.. .
Zreszt? najlepiej gra? z kim? z ekip? kt?r? znasz od dobrych i z?ych stron , z tibi lub z ?ycia normalnego .

Og??em razem gra si? ra?niej , wykonuje sie questy trapuje sie .. jest ca?kiem spoko, poza tym ?e od czasu kiedy zacz??em gra? ze swoj? ekip? na rooku(?wiat Guardia)
Szukam rozwi?zania sk?d wzi??? pewien "key" oraz zagadke z Minotaur magiem (Spike Swordem) .

Z moimi lud?mi gra?em i gram ponad 3 lata na rooku i nikomu sie nie nudzi, wystarczy od czasu do czasu zrobi? przerwe max miesi?c i powrotem masz zapa? do gry.

Zdecydowanie niee , lepiej isc na maina pobawic sie na warach ;D

Gra na wyspie pocz?tkuj?cych jak wszystko ma swoje plusy i minusy. Minusem jest chocia?by ma?a ilo?? potwor?w a co za tym idzie do?wiadczenie jest zdobywane wolniej. Jest ograniczenie wp?acania pieni?dzy do banku co r?wnie? jest ogromn? wad?. Opr?cz tego na Rookgaardzie w odr??nieniu od g??wnej wyspy jest nie wiele przedmiot?w og?lnie rzecz bior?c wszystko jest mniejsze, wi?c z czasem gra mo?e sta? si? nudna. Jednak Rookgaard ma sw?j niepowtarzalny klimat, na prawd? gra na wyspie pocz?tkuj?cych mo?e by? ciekawa o ile masz towarzyszy do gry. Wsp?lne wyprawy, wykonywanie quest?w, szukanie rozwi?zania wielu zagadek chocia?by odnalezienie legendarnego ju? spike sworda. Moim zdaniem warto spr?bowa? i samemu sprawdzi? jak si? w tym czujemy. Takie jest moje zdanie.

Wybralem opcje "Zdecydowanie Tak !" poniewaz mialem kiedys tzn. nadal mam ale nieznam hasla 41 rookstayera i naprawde sie fajnie gralo jak mialo sie przynajmniej 1 kumpla do trapowania botow/noobow ale to kiedys teraz nie mozna ropac potworow ale nadal mozna fajne trapy robic fajnie tez sie expi np kupuje sie pelno strzal i idzie na te minohell i luruje sie po 6 mino i jazda :D

Szczerze to bez pacc'a mo?na si? troch? zam?czy?, bo b?dzie tak t?oczno, ?e nie b?dziesz mia? nic do roboty.
DO WSZYSTKICH:
Je?eli interesuje was pomaganie innym na rooku np. w questach czyszczenie pr0 eXtreme questu katane dla innych to polecam ;]
I tak jak kto? wy?ej pisa? rook nie straci? swojego klimatu.

gra bez pacca na roku nie ma najmniejszego sensu xDD ludzi tak tloczno czasem ze expa nie idzie wbic nawet 1k chyba ze masz 100 pro wolnego respa.. co sie bardzo rzadko zdarza xDD

Kilka lat temu zag?osowa? bym na tak, maj?c na wzgl?dzie jego tajemniczo?? i oczywi?cie zabawa w trapowanie ludzi z kumplami. Obecnie chyba straci? ju? swoj? "magi? i tajemniczo??".

Czy gra?? Nie.
Ju? elf?w nie ma pod aktualn? wersj? Tibii z czego wynika ?e nikt r?cznie nie b?dzie si? bawi? w takie co?, bez pacca jak wymieni? kolega wy?ej te? nie idzie gra?, sam wiem to z do?wiadczenia jaka by?a mordowizna ?eby wbi? z 7 na 8 level, bo brak exp?w.

Nie.

Granie na rooku jest bez sensu...
Nawet gdy si? ma Pacc Czy si? ma Facc...:p
Nale?y wyj?? z tam t?d jak najpr?dzej...
It's Boring.....

Status
Zamknięty.
Back
Do góry