Czy wszyscy boc? w tibi?

Status
Zamknięty.

Sakkaes

New User
Październik 12, 2009
Liczba reakcji
0
Siema. Mam takie pytanie. Czy w tibi :D wszyscy boc? ? ile jest os?b kt?re wbi?y du?y level bez bota??. Czy wszyscy musz? boci? ?
Prosz? napisa? sw?j level i czy osi?gnele?cie si? go z botem czy bez.
Pozdro:confused:

Odp: Czy wszyscy boc? w tibi?

moj lvl 29 wybocilem od 13-28 botowalem
otoz moim zdaniem nie wszyscy ale wiekrzosc tibijczykow boci bo sa tacy co lubia sami zdobywac all a nie ze bot i wszystko robi (ja wole sam zdobywac itp ale na wyzszy lvl zeby huncic itp a tak to boce :p)

Co Wy gadacie... Znam takich co w og?le nie botuj? a 100+ maj? :D Ja akurat boci?em , poniewa? nie chcia?o mi si? dobija? ten 20/30 lvl ?eby zacz?? gr?... Jaka to gra jak expi si? na ratach lub orkach :PP Potem dopiero si? zaczyna gra :D na paccu tym bardziej :D

Bocenie jest do dupy lepiej gra? samemu ( wi?cej przyjamno?ci ). Wszyscy nie boc?, ale wi?kszo?? tak. Ja wbi?em 3x 31 lvl bez bota i 3x pad?em. Osobi?cie nigdy nie u?y?em bota i nie wiem czy u?yje.

Pozdrawiam,
Misiek

Nie wszyscy boc?. Wiele ludzi woli mie? przyjemno?? z gry, expi?c manualnie. Jednak z przykro?ci? trzeba przyzna?, ?e bardzo du?o os?b u?ywa bot?w. Moje najwi?ksze osi?gni?cie bez bota to 58 pallek, nigdy nie wybotowa?em postaci.

Wyj?tkiem s? ots'y, na nich zawsze boc?. :D

No c??, s? ludzie kt?ry lubi? boci? i s? ludzie kt?rzy nie lubi?. W moim przypadku, kiedy zacz??em gra? w tibie ani razu nie boci?em. Kiedy? kolega mi poleci? ng i od tego czasu u?ywam go do skillowania. W przeciwie?stwie do kolegi up, ja nigdy jeszcze nie boci?em na otsie :P

ja wbilem 95 lvl bez bota, wiec chyba mam czym sie pochwalic;p.
Nie kazdy musi bocic ;)

Boty to zmora dzisiejszej tibi, na kazdym faccowym expowisku biegaja boty.
Ja wbi?em 50 level knightem, bez bota do 44 lvla. Od 44 do 50 boci?em.

54sorek,44pall bez bota oce? sam czy to du?e lvl'e czy ma?e bez bocenia oczywi?cie.
I przyznaje Ci racje i nie wiem czy zauwa?y?e?, ?e wszystkie du?e lvl'e to rycerze a czemu? Bo knight to najlepsza posta? do bocenia bo ma 0 waste....

ja mam aktualnie 110 ek, nigdy nie bocilem ( nawet nie mialem bota na kompie ), poprostu sie na tym nie znam! No i + z tego co wiem kina wolno sie expi, mi idzie calkiem niezle, pozdro ;]

@Up
Tak owszem, ale nie kazdy boci

Dok?adnie bez bota mo?na gra? i to d?uuugo. Z botem jedynie b?dziesz mia? l?ej. Szybciej wszystko itp. Ja osobi?cie nigdy nie boci?em i raczej nie b?d?;) Bez bota gra jest przyjemniejsza wszystko si? robi samemu, wszystko si? odkrywa. A z botem on ci wszystko robi expi itp. Mnie taka gra nie bawi. Wole gr? bez bot?w. A bo i za bota mo?na przyj?? bana i do konkretnego na 30 dni :p.
Pozdro

Powiem tak... "BEZ BOTA TO NIE ROBOTA" :P chyba wi?cej nie musz? wam wyja?nia? :D

Wszyscy co umiej? gra? w tibie u?ywaj? bot?w. Myslicie ze 30-70 levele na roku jak sie zdobywa? nie mozliwe zeby koles bil 70 level na roku bez bota na kilki rotach,mino.

Prawie ka?dy boci a szkoda gra wtedy jest gorsza...
30 lvl Refugia bez bota
30 lvl Galana bot ;p

Napisa?em ?e nie b?d? u?ywa? bot?w. A teraz tak wysz?o ?e u?ywam xD tibia bot ng do expa. I zmiany wygl?du.

Ja akurat nie u?ywam bot?w gra si? fajnie. Gram na Candi bota u?y?em tylko do przej?cia roka i tyle teras skiluje knightem potem mo?e zapuszcz? bota tak do 30 lvl ale to sie oka?e.

Nie. nie wszyscy boc? w Tibi jak kto lubi jeden gra poniewa? ma czas, lubie sp?dza? sporo godzin przed gr? to nie u?ywa bota. Lecz gdy kto? ma Cashmakera, b?d? musi wyboci? jaki? level szybko na wojne to jest zmuszony wr?cz do u?ycia bota :).

Osobi?cie u?ywam bota lecz nie pogradze gr? manualn? gdy? lubie expi? r?cznie :). Jo?.

Obecnie u?ywam bot?w do gry, s? one przydatne i daj? wiele mo?liwo?ci, u?ywam ich od roku. Jednak uwa?am ?e s? oni zmor? i na ka?dym expowisku niemal?e mo?na ich spotka?.
Moje najwy?sze osi?gni?cie bez bota to 124 rp, mia?em do tego wiele char?w takich w przedziale 60-80, r?wnie? manualnie wyexpionych.
Nie wszyscy u?ywaj? bot?w, ale wi?kszo??.

Nie. Boc? tylko te osoby, kt?re nie maj? czasu na gr?. Lecz moim zdaniem, bardziej efektowna jest gra samemu, nie ma si? takiej przyjemno?ci z nabitego poziomu botem. Osobi?cie wol? gra? samemu. Pozdro ;p

Co to za przyjemno?? z gry botem?
Nie wszyscy boc?, np. nowi gracze staraj? si? czerpa? przyjemno?? z normalnej gry (bynajmniej tak by?o ze mn?). My?l?, ?e gdyby wszyscy bocili, to Tibia przesta?aby istnie?, albo jej rozw?j zatrzyma?by si? w miejscu, bo po co robi? gr? dla bot?w? Pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry