Czy znalaz?e? ju? co? w bagu, bp, parcelu, kt?ry swobodnie le?a? na ziemi ?

Czy znalaz?e? ju? co? w bagu, bp, parcelu, kt?ry swobodnie le?a? na ziemi ?

• Tak, wielokrotnie .

Votes: 0 0,0%
  • Tak, rzadko

• Tak, same rupiecie .

• Nie, nigdy .

• Tak, wielokrotnie .

• Tak, rzadko

• Tak, same rupiecie .

• Nie, nigdy .

• Tak, wielokrotnie .

• Tak, rzadko

• Tak, same rupiecie .

• Nie, nigdy .

• Tak, wielokrotnie .

• Tak, rzadko

• Tak, same rupiecie .

• Nie, nigdy .

• Tak, wielokrotnie .

• Tak, rzadko

• Tak, same rupiecie .

• Nie, nigdy .

• Tak, wielokrotnie .

• Tak, rzadko

• Tak, same rupiecie .

• Nie, nigdy .

• Tak, wielokrotnie .

• Tak, rzadko

• Tak, same rupiecie .

• Nie, nigdy .

• Tak, wielokrotnie .

• Tak, rzadko

• Tak, same rupiecie .

• Nie, nigdy .

• Tak, wielokrotnie .

• Tak, rzadko

• Tak, same rupiecie .

• Nie, nigdy .

• Tak, wielokrotnie .

• Tak, rzadko

• Tak, same rupiecie .

• Nie, nigdy .

• Tak, wielokrotnie .

• Tak, rzadko

• Tak, same rupiecie .

• Nie, nigdy .

• Tak, wielokrotnie .

• Tak, rzadko

• Tak, same rupiecie .

• Nie, nigdy .

• Total voters
    147
Status
Zamknięty.
Odp: Czy znalaz?e? ju? co? w bagu, bp, parcelu, kt?ry swobodnie le?a? na ziemi ?

mnie nikt nie przebije na 9lvl mia?em BOH`y

le?a?y w AB na 4. pi?trz w worku

Odp: Czy znalaz?e? ju? co? w bagu, bp, parcelu, kt?ry swobodnie le?a? na ziemi ?

Na Realu znalaz?em Knight Seta troszk? Kasy oraz food i r??ne ?mieci kt?re dla mnie by?y warto?ciowe . A co to OTS-?w ? Du?o raz znalaz?em dobre itemki ... My?l? ?e warto sprawdza? takie le??ce plecaki czy parcele .

Raz znalaz?em ok. 15k, pod drzewem le?a?o w bagu. A tak to same ?mieci, kilka pot?w itp.

A na jakim ots?
Kolejne dziecko, kt?re nie potrafi wbi? wi?cej ni? 40lvl... Zrozum, ?e na dzisiejszej Tibii wbicie 100 zajmuje 3 tygodnie, MMS kosztuje 50k a to si? da w 3 dni uzbiera? (oczywi?cie 40 levelem).

/aha
MMSki g??wnie na OFie, raz na VDL, Bohy chyba z tego co pami?tam na elf fortress w trupie przy que?cie a rzeczy typu towerki knight armory z botter?w na slimach.

Par? razy znalaz?em food, plate armor, plate legi, dwarven shield i tym podobne.

Raz kumpel otworzy? baga kt?ry by? przy dp, kt?ry by? pusty, potem otworzy? depo i chcia? sobie wzi?? na co? kas? i my?la?am ?e ten otwarty bag, to jest ten kt?ry ma na sobie, w?o?y? tam bodaj?e 60k, poszed? do shopa i NPC mu pisze ?e nie ma nic kasy, ten szuka, szuka wraca do dp, otwiera jeszcze raz tego baga, a tam jeszcze le?y jego kasa :D

Moim ostatnim big lootem by? DSM.
Poniewa? gracz przenosi? sobie go na noob chara :) .

ja mam to samo , ze zawsze musze otworzyc , ale nigdy niczwego wiekszego nie trafilem

Kiedy? znalaz?em bp woi w dp, wydaje mi si?, ?e kto? wcze?niej robi? tam free items.

za starej tibii jeszcze 3 bp mana fluid?w z kolesia kt?ry ded? na slimie ;p

raz w bagu znalazlem 3 cc i k seta xD

Ja w Bagu na Danerze znalaz?em 1k,k legs, armor i jakies tam rupiecie

Ja w bagu gdzie? za miastem znalaz?em plate armor, legs i dark helmet ;P

Ja pami?tam jak kiedy? 5k le?a?o sobie na stoliku w depo ko?o banku :D Nie by?em pewien czy to kasa wi?c podszed?em podnios?em i 5k na plus :) Oczywi?cie nie tylko raz mi sie tak uda?o, niedawno podnios?em Backpack, w kt?rym by?o 300 SMP(Strong Mana Potion)

jak gra?em w Real Tibie to chodzi?em w takie jedno miejsce co sobie tam ludzie lota zostawiali (chowali) i wracali na expowiska albo sobie z postaci na postac przedmioty przerzucali to by? dobry manewr, najlepsze co zdoby?em w ten spos?b to by?o chyba Royal Helmet ^^

Ja kiedy? znalaz?em w czerwonym backpacku, kt?ry le?a? na ziemii Demon Helmet. ^^

na rooku na skeletach z bratem znalaz?em w bagu 8 wiking helmet?w :)

Ostatnio na scarabach pod Ankrahmun... Abstrakcyjna sytuacja... Wracam od Djinna, patrz?... dead.
My?l? sobie... eh, pewnie jaki? ?smy level pad?, jednak z ciekawo?ci podchodz? do cia?a... otwieram backpack i o godzinie 3:27 w nocy (dok?adnie zapami?ta?em) wydar?em mord? na ca?? chat?, jak i na "ca?e ventrilo".
- O KUR** SOFTY!
Sta?o si? to niedawno, jakie? 4 dni temu.

@up
Poka? ss.

@Topic

Ja osobi?cie znalaz?em kilka razy jak boty padaj? ale nic nie spad?o warto?ciowego.
Jedyna rzecz kt?ra by?a cenna to wypad?a dla typa jak Afkowa? na ANK Dragach to poczekali?my z kumplem 15 minut przed expem wchodzimy a tam trup (to by? 39 RP pad? od 2 drag?w i jak on ju? pad? podchodz? do trupa a tam le?y 5bp kasy, bohy, demon helmet i mms. To by?a jedyna taka sytuacja to z kumplem.

Reags,
~Coore

Ja raz znalaz?em w dedzie Bohy, 50+ minotaur leathers (nie pamietam ile) oraz obsidian knife.. go?? bocil na minotaurach obok kazo, i kto? nalurowa? mino archerow (Ja) i gosciu padl.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry