Czym nagrywa? tibia 9.1

Status
Zamknięty.

jaro95

New User
Listopad 18, 2011
Liczba reakcji
0
Witam jest jaki? program do nagrywania w wersji tibi 9.10, zawsze nagrywa?em bynacam lecz nie umiem znale?? pod 9.10 HELP

Odp: Czym nagrywa? tibia 9.1

Polecam Ci program HyperCam. Wpisz sobie w google nazw? tego programu i bodaj?e 1 link na google. :)

HyperCam najlepszy program jak narazie;]Polecam

ew. troszke bardziej zaawansowany fraps, lecz HyperCam jest troche ?atwiejszy w obs?udze

ew. troszke bardziej zaawansowany fraps, lecz HyperCam jest troche ?atwiejszy w obs?udze

Nie wydaje mi sie... Jak dla mnie to fraps jest latwiejszy, i bardziej ogarniety. Dodatkowo chyba mniej obciaza system niz hyper. A przynajmniej tak bylo na wersjach tych programow kiedy nagrywalem dawno dawno temu. Moze w nowych sie cos zmienilo, ale watpie.

Btw. Sa to programy do nagrywania wszystkiego wiec i tak moga mulic przy nagrywaniu, a szczegolnie przyslabym kompie. Dobre sa wlasnie programy pokroju bynacam. Ale nie jestem na bierzaca z tymi programami wiec nie wiem co teraz jest. tibiacam byla, bynacam, cos tam jeszcze. W byna podobno byly wirusy od ktorejs wwersji i juz nie ma, nie wiem co jest teraz.

Ja Ci polecam hypercama. Potem musisz przerobi? to w jakim? programie bo du?o filmik wa?y.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry