Czym Si? Interesujesz?

Status
Zamknięty.
Odp: Czym Si? Interesujesz?

Interesuje si? sportem ;) Tym na dworze jak i e-sportem :)
Trenuje z teamem[cs 1.6] :)
Od czasu do czasu Tibia/Metin ;)
Lubi? zasmakowac dobrego trunku ;) Lecz czyst? nie pogardz? :D

No ja oczywi?cie interesuj? si? sportem i jak ka?dy na tym forum informatyk? .
W czasach wolnych s?ucham muzyki , a mianowicie Hardo Rock , Metal , Heavy Metal .
Dziewczami si? nie interesuj? bo to nie moje hobby , zreszta dziewczyn nie mo?na mie? jako hobby . Dziewczyny mi si? podobaj? bo BIseksualist? nie jestem . :) Pozdrawiam !

Nie ma to jak wypisa? do zainteresowa? "dziewczyny" gratuluj? jak?e wysokiej inteligencji ka?demu, kt?ry tak napisa?. Co do mojej osoby to rap i informatyka - w szerokim znaczeniu tych s??w.

Co? ode mnie:
-Sport< Siatk?wka, p?ywanie, jazda na rowerze>
-Szko?a <fizyka, matematyka i troch? biologia>
-rysunek
-ofc. technika
-informatyk? lubi?, ale wole posiedzie? na podw?rku. ;P

/Asewi

Numero Uno oczywi?cie Konopie Indyjskie, szczeg?lnie w hodowli LowRyder #1 Lowryder #2 i pokrewne, kocham te male?stwa <3 (xD)
Numer Dwa - ICT (Information and communication technologies)
Na trzecim miejscu sztuka gotowania, ostra, s?odka, europejska, chi?ska... Wszystko x3

Interesuj? si? og?lnie informatyk?, popisa?bym jakie? programy ale opr?cz wowa nic mi si? nie chce. Interesuje si? te? pi?k? no?n?, ale nie graniem, bo nie lubi? du?o biega? tylko ogl?dam mecze, czytam jakie? newsy itd.

Ha, interesuje si? komputerami, Tibi?, dziewczynami, kuchni?, od strony gotowania jak i konsumowania, pi?k? no?n?. Jest tego wi?cej, ale my?l?, ?e tyle starczy.

Muzyka, gra na gitarze, koncerty pe?ne energii, wypady z kumplami jak i z kole?ankami, dobre filmy.

R?wnie? zgodz? si? z tymi wy?ej, jak mo?na zalicza? dziewczyny do zainteresowa?, czyli traktowa? jako przedmioty.

Kiedy? bardzo interesowa?em si? pi?k? no?n? teraz jako? mniej, oczywi?cie historia ale najbardziej to z okresu II wojny ?wiatowej, militaria (Marines, Navy, Specnaz), ostatnio tak?e trafi?em na forum o podrywaniu i jako? mnie to tak zaciekawi?o wi?c psychologia, umys? kobiety, jak podrywa? ;)) jak co? msg gdyby? chcia? si? czego? dowiedzie? :)

Mnie du?o rzeczy interesuje. Wymieni? te najwa?niejsze :)

-Sport/e-sport( CS1.6 czasami ESL)
-Informatyka/Programowanie
-Grzebanie w komputerze itp
-Hakerstwo ( to s?owo ma r??ne znaczenia :).)
-Angielski,fizyka,matematyka(:PP),chemia,biologia :PP - Ta wiem dziwak ze mnie, ale mnie to kr?ci! :P

Moje zainteresowania s? normalne jak u wi?kszo?ci ludzi.Dziewczyny,Informatyka ,Koszyk?wka,No i sk?adam sobie jakie? tam bity i rapuje.

Moje zainteresowania to :

- koszyk?wka
- laski
- szachy

xD

Zanim odwo?am si? do g??wnego tematu chcia?bym co? zauwa?y?. Wi?kszo?? z was jako jedno ze swoich zainteresowa? podaje "dziewczyny". Nie uwa?acie, ?e przez takie stwierdzenia traktujecie je wr?cz przedmiotowo? Jakby?cie wy si? poczuli gdyby ustawiono was obok koszyk?wki czy szyde?kowania? Mam rozumie?, ?e je?eli si? nimi "interesujecie" to czytacie o ich wszystkie teksty, zg??biacie psychologie zachowa? i ie tego typu duperele? Nie...

Wracaj?c do tematu, osobi?cie nie mam zbyt wielu zainteresowa?, pierwszym z nich jest "kultura japo?ska". Co przez to rozumie?? Ano wszystko co ma jakikolwiek zwi?zek z tym krajem, zaczynaj?c od historii, poprzez anime, ko?cz?c na j?zyku.

Drugim moim zainteresowaniem, z kt?rym wi??? nadziej? na przysz?? prac? zawodow? jest grafika komputerowa. Zajmuj? si? tworzeniem stron internetowych i od pewnego czasu staram si? je te? kodowa?. Na razie idzie mi ca?kiem nie?le, zobaczymy co z tego wyniknie.

To by by?o na tyle je?li chodzi o moje zainteresowania ^^

Ostatnia edycja:

- volleyball 4ever ;) gram obecnie w trzecioligowym klubie, ale zawsze to co? ;)
- informatyka (grafika)
- RaP < oczywi?cie tylko s?ucham ;]

- fizyka, chemia, biologia,
- wszech?wiat <333333333,
- koszyk?wka/siatk?wka,
- zwierz?ta.

Muzyka metalowa SoaD <3
?eglarstwo
No i w sumie gry komputerowe :P

@edit
I by?bym zapomnia?, kostk? rubika lubi? uk?ada?, na razie d?ugo bo 2minuty, ale b?dzie lepiej ;)

Ostatnia edycja:

Rycie bani.
Bania w znaczeniu drugim.
Pog??bianie kontrolowanej psychozy.
Ogl?danie /b/
Ostatnio ucz? si? walczy?.

Zbieranie z 4chana takich kwiatk?w, mam ju? spor? kolekcj?:
xn9c2g.jpg

Ostatnia edycja:

Sztuki walki(karate kyokushin)