Dam rad??

Status
Zamknięty.

galus097

New User
Maj 6, 2011
Liczba reakcji
0
Mam takie pytanko . Czy palek na 8 lvl z MMS, Noble armorem ,criuselder helmetem ,plete legami i platinium amuletem da rede skillowa? na slimie nie leczac si? niczym?? Oczywi?cie shielding ma taki jak sie wychodzi z rocka , czyli s?aby.

Odp: Dam rad??

ze skillem ~15 shielding to m?g?by? mie? nawet MPA, golden helmet, dragon scale legs i i tak by? d?ugo nie po?y? ;/
poza tym mia?by? problemy z trafieniem takiego slima

Mam takie pytanko . Czy palek na 8 lvl z MMS, Noble armorem ,criuselder helmetem ,plete legami i platinium amuletem da rede skillowa? na slimie nie leczac si? niczym?? Oczywi?cie shielding ma taki jak sie wychodzi z rocka , czyli s?aby.

Bez leczenia z 10 shielding'em? w?tpliwe polecam dobi? na trolach 30 shielding, a nast?pnie spr?bowa? na slimach.

na slime z conajmniej skillami 50/50, ?eby juz spokojnie zostawi? chara afk : )

@topic
Id? skilluj na trolle a? wbijesz ko?o 50/40 na trolle(speary lec?) i jak wbijesz co? ko?o tego to le? dwarfy 60+ dista i potem slimki. Powiniene? mie? po tym czasie ko?o 15+ levela i lajtowo expi? z foodem. Leczy? i tak si? trzeba na slimie ;/

My?l? ze nie ma takiej opcji ?eby si? nie leczy? niczym, potw?r tak samo jak i nasz character trenuje na nas i im d?u?ej b?dziesz na jednym skilowac tym wi?cej b?dzie cie on bi? :)

Radze ci nieprubowa? bo padniesz raczej i ?adne eq stracisz :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry