-Tibia 8.60 Daneria Evo8.6- powraca w nowej ods?onie

Status
Zamknięty.
Odp: Daneria Evo8.6- powraca w nowej ods?onie

Od?wie?am!! start ju? nied?ugo a ludzi coraz wi?cej..

Czy to, co zobaczy?em na stronce to prawda? :
*1-50* 590
*51-125* 501
*126-140* 490
*141-170* 420
*171-185* 370
*186-200* 320
*201-250* 300
*251-260* 100
*261-aaa* x3

No bez jaj exp spada z x100 na x3? bez przesady.... a tak wgl to dajcie wi?kszy exp na koniec ni? x3 bo ci??ko b?dzie wbi? lvl na te mocniejsze potworki.

Widz? ?e kolejna mapa moona bez edycji i ten exp stage nie dopasowany do potwork?w :P
Pozdro.

No w?a?nie exp stage... je?eli zmienicie exp na taki ma?y to te potworki nas zjedz? kur*** to jest mapa moona przystosowana do high expa :S Wiec albo zmieniacie staty monster?w albo exp....
Mapa ?adnie przerobiona ;]

Jak wiecie Moon v3 mial na celu zmiejszenia expa.. ;p I zmiejszeniu ataku potwor?w.. ;p
Zeby znowu nie lata?y 1.7 k lvl.. xD

A exp zostanie zmieniony.. dzis..

Widz? ?e kolejna mapa moona bez edycji i ten exp stage nie dopasowany do potwork?w :P
Pozdro.

Panie Kolego.?
- Bez edycji.? Ja tu zmieni?em temple, depo, quest room, miasto.. questy.. ?to jest bez edycji.?
Jak ju? masz co? m?wi? to lepiej ni? nie m?w..

Zr?bcie od 400 albo od 500 lvla exp x6 ?eby mo?na by?o expi? na tych mocniejszych potworach jako?, a do tego jest potrzebny wi?kszy lvl :)

Serv startuje ju? nie d?ugo a ludzi nie przybywa za bardzo.... s?aba ta reklama jako? ;/

Reklamujemy na du?ych forach.. ci??ko. jest ;/

Co? si? wymy?li ju? napisa?em do 9 du?ych gildi..

Szukam ca?y czas reklamat?r?w..

Ja juz reklamowalem z 1000otsach i na forum jak pun itd
I Jak cos ja jestem s tutorem tego otsa i jak na niego weslem na test omg prawie mnie nie zabilo temple wyjebiste depo to nie powiem jescze leprze a expowiska i questy to wypas normlanie
P.S tylko bez bocenia mi tu i tak beda ludze bocic :) ale my sie damy ludzia bocic xd

Bot dozwolony.. ;p
-Stamina sie nie ko?czy... Ale od czasu do czasu bedzie przechodzi? fala ude?eniowa kt?ra przeteleportuje kilku ludzi z bot?w kt?rzy nie wpisza kodu. na expowisko.. i bot padnie..

Zapraszam start za 4 dni.!

A co b?dzie z tym expem?? B?dzie chocia? troch? wi?kszy? :P Bo ci??ko b?dzie si? gra?o, na Moonie zawsze by?y spore lvle i niech tak zostanie :D

Wyglada na to ze w ots troche pracy wlozyli ale next hight exp (ORSH) trzeba lubic takie otsy ale i takich jest mnostwo :/

Wyglada na to ze w ots troche pracy wlozyli ale next hight exp (ORSH) trzeba lubic takie otsy ale i takich jest mnostwo :/
Kolego.. dla cb hight exp to nie wiem co to znaczy..
bo tu b?d? biega? 400-500 lvl..

Dla mnie hight exp to 1-2k lvl.

Wydaj? si? ca?kiem spoko ten ots. Wejd?,zobacz? jak si? spodoba to zostan? na d?u?ej.
Ale my?l?, ?e b?dzie wszystko dobrze, bo mapa i rate EXP mi odpowiadaj? ;p
Ju? czekam! :)

Wci?? ma?o ludzi ..... 80+ tylko, ja nie wiem jak Wy to reklamujecie xd, ale czekamy na start mimo tego ;d

100 + ;p

Zapraszamy, mo?e teraz b?dzie ma?o ale potem zaczn? jakie? gildie wbijac i dochodzi? gracze..

Zapraszam!!! 17.00@ ~!

dobrze sie zapowiada moze wbije Pozdo

Status
Zamknięty.
Back
Do góry