Danreg - Celesta

Odp: Danreg - Celesta

loote.png

36577524.png

I kupiony SOV
sovx.png

Ostatnia edycja:

No i to mi si? podoba , z takim nastawieniem do gry + takie pg do ko?ca paca dobijesz 150 lvl i tego w?a?nie Ci ?ycz? , PS :gratulacje dobicia 8o lvla !
pozdro

Wszystko mi sie podoba, ?ycz? du?o dalszych sukcesuff. Ale nie mog? zrozumie? 1 rzeczy 5 mag 77 ek ? Lepiej nad nim po?wicz bo b?dzie kiepsko :D

2lvl w 1 dzien to na moje ma?o ja potrafie lekko wbi? 5 lvl w ci?gu 5h-6h z 75-80lvl ale to mskiem te? inaczej fajne te ssy dawac wi?cej :D

Ale nie mog? zrozumie? 1 rzeczy 5 mag 77 ek ? Lepiej nad nim po?wicz bo b?dzie kiepsko
On nie expi mana potki + exura/exana mort tylko on expi z health potami dlatego taki ma?y mlvl ; /

Nie nudzi Ci si? knight?
Do kt?rego lvl'a zamierzasz siedzie? na dragonach? I ile kasy uzbiera?e? przez te 80(?) lvl'i.

Og?lnie to temat estetycznie prowadzony ;)

Wszystko mi sie podoba, ?ycz? du?o dalszych sukcesuff. Ale nie mog? zrozumie? 1 rzeczy 5 mag 77 ek ? Lepiej nad nim po?wicz bo b?dzie kiepsko :D

Na mutated humanach przez d?ugi czas expi?em praktycznie bez fooda (tyle co tam leci ...)

Joke1991 napisał:
2lvl w 1 dzien to na moje ma?o ja potrafie lekko wbi? 5 lvl w ci?gu 5h-6h z 75-80lvl ale to mskiem te? inaczej fajne te ssy dawac wi?cej

MS, a to EK :P

Cr3sh napisał:
Nie nudzi Ci si? knight?
Do kt?rego lvl'a zamierzasz siedzie? na dragonach? I ile kasy uzbiera?e? przez te 80(?) lvl'i.

Og?lnie to temat estetycznie prowadzony

Nie nudzi mi si? knight :P Teraz og??em latam i dobijam na dragach. Aktualnie mam 90k. (i pare items w dp) to ze 100k mam.

SS z kumplem :)
1ssi.png

2ss.png

81 level
31581519.png

Figurka (no niestety si? nie uda?o poprawnej)
sssssp.png

Esmeralda
esmeg.png

esme2.png

Widz?, ?e ostro jedziesz z levelem, nie masz problem?w z waste, jak przysta?o na rozs?dnego gracza. ?ycz? Ci jak najszybciej 150, bo 100 to b?dziesz mia? pewnie ju? jutro. xd

Ymmhh synek nie doda?e? 82 adv
Pozdro nastepny ss ma by? zemn? xD
tttfn.png

45189365.png

6 mlvl
6mlvl.png

82 lvl
53072602.png

blok ?
bloky.png

Djiny:
magma2.png

magmas.png

poce2.png

greenpoce1.png

@down
Dzisiaj o 17 dopiero ;x

Ostatnia edycja:

Tak Dantez w takim tempie setka b?dzie za par? dni (max 7?). ?adnie ci idzie. Le? na Poi im pr?dzej. Go, go 100 lvl .

Aa. Podbij skille bo troszk? tak do dupy s? ; d

Down#
Botem mo?e sobie pom?c wbi? 100 ;x

Ostatnia edycja:

Up to sie tylko tak wydaje z ss?w,?e za pare dni setka ja wiem ile Danreg musi gra? ?eby mie? 3-4lvle bo z nim gadam :P

Wtedy gra by?a by bezsensu z botem

Ostatnia edycja:

Koniec z druidem postanowilem zrobic knighta i o to post?py sprzedalem ca?e eq na druidzie i zakupilem eq na knighta
A o to one:
tttpj.png

A o to cala posta? podczas skilowania:
50898017.png

PS.Ten sword to do skillowania mam spike sworda jak cos :)

Ostatnia edycja:

83 lvl
72540013.png

blue legs quest (opchniete za 17k)
koshei.png

blegs.png

I dzisiaj ladnie na dragach 7 woi i 1 d hammer

A teraz co? odemnie
My best hunt na tej postaci
myhunt.png

I tutaj m?j malutki awansik,ale liczy si? to,?e jest :)
19377002.png

No panowie powracamna celeste po 2 tygodniowej przerwie . Ciesze sie ze zaczelo tu grac duzo ludzi .Wyszystkim zycze wysokich lvl i milego expa. pozdrawiam satari

Back
Do góry