• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Dark Cathedral to be or not to be

Status
Zamknięty.

kondzio_8888

Active User
Witam!
Chcia?em si? zapyta? o Dark Cathedral a konkretnie o jej tras? ja b?d?c graczem bardzo starej daty pami?tam ?e drogi strzeg?a jedynie 1 paskudna tarantula , po kt?rym? update nie pami?tam kt?rym na drodze pono? pojawi? si? Giant Spider i tu moje pytanie czy faktycznie na tej drodze jest spawn Giant Spider'a ? Je?li tak czy kto? mo?e zaznaczy? go na mapie?

Dark_cathedral_map_pow.jpg

Pyt2. Czy maj?c sorca z poziomem 33 dam rade jako? zabi? tego Giant Spidera?

Dzi?kuje i pozdrawiam
Kondzio_8888

Odp: Dark Cathedral to be or not to be

Witam!
Chcia?em si? zapyta? o Dark Cathedral a konkretnie o jej tras? ja b?d?c graczem bardzo starej daty pami?tam ?e drogi strzeg?a jedynie 1 paskudna tarantula , po kt?rym? update nie pami?tam kt?rym na drodze pono? pojawi? si? Giant Spider i tu moje pytanie czy faktycznie na tej drodze jest spawn Giant Spider'a ? Je?li tak czy kto? mo?e zaznaczy? go na mapie?

Pyt2. Czy maj?c sorca z poziomem 33 dam rade jako? zabi? tego Giant Spidera?

Dzi?kuje i pozdrawiam
Kondzio_8888

Niby gdzie? tam jest;d tylko nie wiem czy od str rzeki czy bardziej w ?rodek i raczej nie dasz rady go zabic bo biega szybko, no i po co Ty chcesz tam i???;d

Tomby mi si? ju? nudz? a wiem ?e tam dobry exp na poziomach -1 i -2 tylko ten szalony giant spider mi blokuje drog? xD

Je?li kto? wie gdzie znajduje si? dok?adnie ten spawn giant spidera to prosz? o edycj? mapy.

Tomby mi si? ju? nudz? a wiem ?e tam dobry exp na poziomach -1 i -2 tylko ten szalony giant spider mi blokuje drog? xD

Je?li kto? wie gdzie znajduje si? dok?adnie ten spawn giant spidera to prosz? o edycj? mapy.

za chwile edytuje i dodam zdj?cie;dd tylko wejde do gry, dam Ci zna? za jaki? czas. Podr??owa?em tak? drog? i nie spotka?em gs, trzyma?em si? brzegu, po drodze z 6 tarantul chyba

Ostatnia edycja:

Dzi?kuje ziom dzisiaj to przetestuje ale widz? ?e centralnie po POHU posz?e? :D tak?e troche ryzykowne ale jak nie spotka?e? GS'a to mo?e co? z tego b?dzie

Ostatnia edycja:

Dzi?kuje ziom dzisiaj to przetestuje ale widz? ?e centralnie po POHU posz?e? :D tak?e troche ryzykowne ale jak nie spotka?e? GS'a to mo?e co? z tego b?dzie

Wiesz, jak masz bandit?w to tak od str rzeki by?em;d Tam gdzie? jest gs bo raz trafi?em, ale to mo?e zlurowany by?;d na wszelki wypadek kup sobie time ring;d bo ja szed?em prosto do celu xd nie patrzy?em za bardzo na boki ;d

Po troszk? d?ugim czasie przebada?em drog? i jednak ten GS to wielka ?ciema (chyba ?e kto? go zluruje xD z POH) sz?em bardzo star? tras? i tak jak m?wi?em po drodz? 1 paskudna tarantula , do tego wild warriory i kilka hunter?w poni?ej zamieszczam drog? na Dark Cathedral bez GS'a .

71053815212540970230.jpg

teraz ci??ej zlurowa? cokolwiek tam ni? kiedy? jak gra?o si? w wersji 7.6.... ;)
gs tam by? cz?stym zaskoczeniem ; p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom