-Tibia 8.60 Darksandots.pl High Exp Evo&Darmowy Vip&Darmowe Punkty

Status
Zamknięty.
Odp: Darksandots.pl High Exp Evo&Darmowy Vip&Darmowe Punkty

@up

Tak co prawda tylko dwie ale to same wysokie lvl i wary s? po 20+ os?b :)

Dla ciebie to s? wary? Ci debile odpalaj? 5 mc i chodz? po mie?cie na CL'u, na warze masz 4 osoby, a reszta to mc..
Poza tym strasznie nie podoba mi si? j?zyk obs?ugi serwera. Tzn ze je?eli kto? was wyzywa, obra?a to sypiecie bana a wy tak samo przeklinacie do graczy jak i miedzy sob? rozmawiaj?c w temple. Tam wy?ej w postach ju? wam chyba zwraca? kto? uwag? za j?zyk administracji.
Jeszcze mnie zastanawiaj? teleporty w domkach.. P?atne expy?

Dla ciebie to s? wary? Ci debile odpalaj? 5 mc i chodz? po mie?cie na CL'u, na warze masz 4 osoby, a reszta to mc..
Poza tym strasznie nie podoba mi si? j?zyk obs?ugi serwera. Tzn ze je?eli kto? was wyzywa, obra?a to sypiecie bana a wy tak samo przeklinacie do graczy jak i miedzy sob? rozmawiaj?c w temple. Tam wy?ej w postach ju? wam chyba zwraca? kto? uwag? za j?zyk administracji.
Jeszcze mnie zastanawiaj? teleporty w domkach.. P?atne expy? [URL=http://iv.pl/images/45191012841212865565.jpg]Kliknij, aby zobaczy? obrazek[/URL]

Witam,
Ja si? na tym nie znam za bardzo ale je?eli bije si? ze sob? 20 vs 20 os?b to dla mnie war nawet jak niekt?rzy maj? MC :/

Mo?esz poda? konkretn? sytuacj? uzasadnion? screenem ?

Jeszcze mnie zastanawiaj? teleporty w domkach.. P?atne expy?
S? do teleportu do zamku poniewa? castle system nie zawsze dobrze zlicza punkty, mo?esz zapyta? osoby na serwerze kt?re d?u?ej graj? czy to napewno tp na zamek :)
A je?eli nadal nie wierzysz to napisz do mnie na CTRL+R

Pozdrawiam Mrozu

Moim zdaniem filmik do dupy, pokazuje jaki chujowy ots skoro 3 typa zabi?o 6..

Moim zdaniem filmik do dupy, pokazuje jaki chujowy ots skoro 3 typa zabi?o 6..
Innym si? widocznie co? takiego podoba :D Film by? kr?cony ponad miesi?c temu a przez miesi?c by?o du?o zmian w profesjach :)

Ciekawy jestem ilu graczom podoba si? to Mrozu -
mrozusieba.png

(dzi?kuje Kake za udost?pnienie screen'a)
Nie polecam serwera, na d?u?sz? met?, jak wida? administrator projektu gra u siebie na ots, oraz faworyzuje swoj? gildie daj?c im levele, postacie, staminery,a przeciwn? gildie zabija adminem.
Pozdrawiam,
JOK3R

Ju? na samym pocz?tku pisa?em,?e tam tylko gra kilka os?b a reszta to mc,ale jako? kto? usuwa? moje posty :/.
Gra?em chwile na tym serwerze ale jak zorientowa?em si? ?e zamiast graczy to sa mc'ki to odrazu finish.
Nie polecam go nikomu bo to poprostu strata czasu.
/pozdrawiam

g?wno jakich wiele :)

Tak bardzo interesuje mnie wasza opinia droga konkurencjo...
PS: Ile tam online u cb joker?

I ja si? was pytam .. Dlaczego ta Tiberia jest taka kopiowana?
Teraz to 40% os?b robi te kopie.. nie lepiej zrobi? jakie? swoje high-evo?

wychodzi na to ?e nie umiej? :)

Bruczek ja robi? swoje high evo :D
Ale Mrozu, Joker licz? na kas? nie na jako?? ots'a :3

Bruczek ja robi? swoje high evo :D
Ale Mrozu, Joker licz? na kas? nie na jako?? ots'a :3

Chcesz mi powiedzie? ?e m?j ots jest nie dopracowacy?
Tw?j bd si? wyr??nia? tylko i wy??cznie zmienian? map? oraz nazwami a skrypty b?d? darmowe z neta...

a co powiesz na temat tego screena ?? Czemu tam si? znalaz?es i jeszcze zgin?? ??

Ostatnia edycja:

Mrozu czm tak uwa?asz ?

Yyy, drogi Kamilu, no widzisz je?eli podoba ci si? robienie ots dla 50-60 graczy + mc + exit trainy, czyli afk to prosz? nie zabraniam ci, ale upadasz tak nisko ?e musisz gra? u siebie ?eby by?o si? z kim bi? i w dodatku zabijasz graczy adminem, a ja swojego otsa tak czy siak sprzeda?em, bo pracuje nad czym? innym..
@BeneNati - Rafa? polecam nie gada? g?upot, gdy? zaraz mog? odkopa? archiwum rozm?w z Tob? i b?dzie dla Ciebie nie za ciekawie.., a co do postu Mroza skierowanego do Ciebie, no to niestety taka jest prawda, ale wi?kszo?? serwer?w teraz nie ma nic unikalnego do zaoferowania, wi?c to nic takiego..

@Never Give Up
a co powiesz na temat tego screena ?? Czemu tam si? znalaz?es i jeszcze zgin?? ??
Chcia?em co? od tego gracza a w momencie teleportacji do niego przesta? od spamowa? czar i umar? od damage zadawanego przez potwory :o #potwierdzoneinfo
@BeneNati
Mrozu czm tak uwa?asz ?
Poniewa? widzia?em zapowied? i widz? tylko przerobion? map? i og?lnie przerobione nazwy ale to dla mnie nadal bd bazowa?o na tiberii :)
@JOK3R
Yyy, drogi Kamilu, no widzisz je?eli podoba ci si? robienie ots dla 50-60 graczy + mc + exit trainy, czyli afk to prosz? nie zabraniam ci, ale upadasz tak nisko ?e musisz gra? u siebie ?eby by?o si? z kim bi? i w dodatku zabijasz graczy adminem, a ja swojego otsa tak czy siak sprzeda?em, bo pracuje nad czym? innym..
Drogi Jokerze (nie wiem jak masz na imi? :/), na moim serwerze gra ponad 100 os?b i nie licz? do graczy aktywnych graczy na trainerach co mo?esz zobaczy? na otslistach albo naszej stronie :)
Powiesz mi ?e te 100 os?b to MC tak?
To wejd? na serwer i si? przekonasz czy to naprawd? MC. Poza tym u nas jest limit 5 MC :)
I nie musz? si? z nikim bi? tylko to lubi? :D

Pozdrawiam Mrozu <3

Ostatnia edycja:
Odp: Darksandots.pl High Exp Evo&amp;Darmowy Vip&amp;Darmowe Punkty

Odp: Darksandots.pl High Exp Evo&amp;Darmowy Vip&amp;Darmowe Punkty

Mrozu
przekonamy si? w dzie? startu :D

Ostatnia edycja:

Dobra ju? nie musisz off-topowa? :D

Status
Zamknięty.