-Tibia 8.50 DarkSkull PVP/RPG 24/7

Status
Zamknięty.

danielos54

Senior User
Styczeń 7, 2009
Liczba reakcji
43
2iizcjt.jpg
DarkSkull OTS Zaprasza .
2iizcjt.jpg

Nie b?d? si? rozpisywa? bo po co, takie informacje, kt?re wymieni? ni?ej wystarcz?, a je?li chcecie si? dowiedzie? wi?cej, wejd? i zobacz co na Ciebie czeka :), lecz napisz? tylko tyle, ?e na naszym servie mo?esz si? spodziewa? du?o nowo?ci, cz?stych UDPATE Mapy, scrypt?w .
So, let's go ...
Informacje o Serverze :
IP : DarkSkull.dyn.pl
Port : 7171
Wersja Tibii : 8.50
Online : 24/7
Typ gry : PVP-RPG (Pvp 50)
Map : W?asna, robiona stylem Your OTSA, mo?na powiedzie?, ?e jest bardzo podobna .
----------------------------------
Experience and skill Stages:
* 1-25 15x
* 26-40 12x
* 41-60 9x
* 61-120 6x
* 121-~ 5x
* Skill Rate : 15
* Magic Rate : 6
* Loot Rate : 2
Informacje o Serverze Dedykowanym :
Procesor : Intel Core 2 Quad Q6600
Pami?? : 4GB DDR2
Internet : 100 MBIT
Jak wida? nasz server dedykowany jest w pe?ni stabilny, oraz umo?liwaia nam prace oraz hosting 24/7 .
To tyle, co mog? napisa? tutaj, wi?cej informacji znajdziesz na naszym Serverze .
Enjoy !​

DarkSkull TeaM .

#edit
Oto nasz filmik, w kr?tce zrobimy nowy xd .
http://w440.wrzuta.pl/film/6Pb6p8DS4Fe/dark_skull_ots_8.50

Odp: DarkSkull PVP/RPG 24/7

Pikny ots.. Zeby tak dalej i nie dodawajcie takich dsl g helmetow softow do sms szopa bo to szok bd dodajcie np: mandrake , boszki k seta ciezkodosteepne adon itemy oczywiscie nie w przystepnej cenie :P i jakies ciezkodostepne slabsze itemki ;p pzdro ots niez?y!

Wbi?em na ot's nawet fajnie lecz, niekt?re elemnty mapy s? wgm. brzydko zrobione :p I jest pare bug?w. Z tego co wiem VIP ma byc bardzo drogi to zepsuje klimat RPG. Gdy damy exita kicka nas po 5 min. Enchanted system ca?kiem zwalony. W nie kt?rych sklepach powinno byc wiecej item np. spike sword. GOD i GM s? bardzo zapracowani (tak twierdz? :huh:) nie maj? dla Ciebie praktycznie czasu. A po za tym OT jest bomba ( mo?e twierdz? to tylko dlatego, ?e jest to moja ulubiona mapa ) Zobaczymy co wewal? jeszcze do sms shop.

OTS Jest fajny ale ma jeden blad sa lagi co jakis czas ;/ a tak to 9/10 OTS posiada bardzo Ladna mape na ktorej niema teleportow dzieki czemu OTS jest Bardziej rozbudowany, Osobiscie uwazam ze to jedna z najlepszych mapek

Jesli zrobilem jakies bledy prosze o wyrozumialosc nie jestem dobry z ortografi

Ostatnia edycja:

OTS Jest fajny ale ma jeden blad sa lagi co jakis czas ;/ a tak to 9/10 OTS posiada bardzo Ladna mape na ktorej niema teleportow dzieki czemu OTS jest Bardziej rozbudowany, Osobiscie uwazam ze to jedna z najlepszych mapek
Jesli zrobilem jakies bledy prosze o wyrozumialosc nie jestem dobry z ortografi

Lagi czasami dlatego iz naprawiamy tego druida zeby mana ros?a co 1 sekunde ;]

Cierpliwosci ;]

Ju? wszystko gotowe, poprawili?my b??dy, druid - nie rosn??a mu w og?le mana, mapka - by? b??d, ?e gdy wesz?o si? do pewnej dziury to by? crash serva, eq na start - 2 cc powinno wystarczy? .
Zapraszamy, jak wida?, naprawde warto ;) .

Pozdrawiam,
Danioo

Ma?y Grupowy SS Graczy ;]
28491717.png

Notka moderatorska:
Teraz obejdzie si? bez warna, nast?pnym razem jak b?dziecie m?wi? o update'ach i innych rzeczach, to dawajcie to w jednym po?cie, i niech b?dzie to dodawane przez jednego z was. Nast?pnym razem warn.

Notka moderatorska:
Sklejone.

~od?wie?am~ Wbijac Na serva co nie podoba sie ots?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Witam!

Wlasnie jestem nowym graczem na tym ots'siku.
Mapa jest bardzo fajna poniewaz jedna z moich ulubionych, lecz jest zmieniona, troche wygodniej by bylo blizej do pewnych miejsc.
Wbilem na serva dosc pozno bo kolo 00:00 :P Wiec nie spotkalem zbyt wiele osob, razem ze mna bylo 4-5 online.
Nie spotkalem sie z bugami, no chyba ze na mapce, np. droga jest jednego rodzaju a tu jedna kratka na srodku kompletnie inna, lecz to nie razi strasznie w oczy.
Dropik jest calkiem fajny, na tej mapie zwykle jest spory, lecz tutaj nie odczuwam przytlaczajacej ilosci gotowki iz nie mam co z nia zrobic, wystarcza na potrzeby i mozna odlozyc np na domek.

Jedyne co mi sie nie podoba to rl addon system, poniewaz na tej mapie nie ma czesci stworow z kad dropia te itemy i odpowiednich npc do tworzenia itemow, lecz jesli sie to zmieni bedzie naprawde dobrze.

Troszke sie rozpisalem :P Zapraszam na serva.

Pozdrawiam Shadowly =]

#Shadow
Dzi?kuj? wraz z Iray? za pozytywnego posta, jednak wracaj?c do twojej uwagi, RL System Addon jest wed?ug mnie troszk? dobry, w?a?nie przed chwil? doda?em nowe respawny boss?w, co poniekt?re itemy mo?na zakupi? w sms shopie tak?e, jutro czeka nas spora praca, przed nami dorobienie nowych miast, expowisk, miast vip, g??wne miasto mamy zamiar zmieni? na troszke bardziej przerobione, no, to tyle co chcia?em aktualnie wyjawni? .

Zapraszam na OTS .

...no nareszcie nie mog?em si? doczekac sms shop :rolleyes: ?wietnie, ?e takie a nie inne item dodali do niego. Ponaprawiane bugi i ten idiotyczny kick.
Teraz jest wszystko ?adnie pi?knie, ale jeszcze jedna rzecz mi nie pasuje temple, a poza tym nic. Wbijac i cieszyc si? gr? :cool:

Ots mi sie bardzo podoba jest wspania?y balans profesji co jescze sie z tym niezpotka?em zeby taki byl ots na ots jest bardzo dobra atmosfera co do gm sa mili i rozmowni :) ale nad otsem caly czas pracuj? i dlatego czasami nieodpisuj? ale jak maj? czas to odpisuj?:p

na ots powinny by? jescze jakie? nowe expowiska w shopie nier?bcie zadnych typu jaki? mieczy 100 atack czy jaki? zbroji co chroni przed ?miercia

Pozdro ;) Damian Shadow

Ty lepiej nie od?wie?aj po?owa twoich post?w w tym temacie to jeden wielki spam

Ok ok ok! Fajnie, pieknie, cudownie tylko usuncie z sms shopa te 30cc!!!!!!!!!!!!!! I zablokujcie mozliwosc sprzedawania u npc rzeczy ktore se w sms shopie. To nie jest fajne jak jakis frajer ma w domku 9999999cc :/

Ots mo?na powiedzie? ?e nie jest z?y mapka fajnie zrobiona ale s? niedoci?gni?cia par? b??d?w mapki ale ok :) graczy te? nie za wiele ale z czasem i b?da ludzie grali nie rozpisuje si? ots jest fajny warto na nim zagra?

pozdrawiam
Sones

Spoko server -Stages -Dobra mapa -Nowiutkie prz?dsiebiorstwo zapowiedziane dobre upade - spoko atmosfera
-Warto grac!

Od?wie?am, dodali?my r??ne nowo?ci na OTS, wi?cej info na darkskull.dyn.pl
Zapraszamy !

Inteligencja nie ma ko?ca:
assaasdark.gif
skoro taki b??d jest w sms shopie, to co jest w grze :rolleyes: Literki w acc makerze nie "dzia?aj?"/pasuj? s? bez gustownie ustawione.

Inteligencja nie ma ko?ca:
assaasdark.gif
skoro taki b??d jest w sms shopie, to co jest w grze :rolleyes: Literki w acc makerze nie "dzia?aj?"/pasuj? s? bez gustownie ustawione.

Zobacz na inne komenty jedynie tobie sie cos nie podoba i na h&j komentujesz jak na ots nie wbi?es hah zal..

Status
Zamknięty.
Back
Do góry