• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

,,Darmowy" Pacc

Status
Zamknięty.

Wojcieszy

New User
Liczba reakcji
0
Witam.
Dzisiaj przedstawi? wam serwis dogry dzi?ki kt?remu b?dziemy mogli uzbiera? na ,,darmowego PACC’a”
1. 1.Link
2. 2xCo to jest ?
3. 3. Jak to zrobi? ?
4. 4.Punkty z gier
5. 5. Ile pkt ?

1. 1.Link

2. 2.Co to jest ?
oto film firmy przedstawiaj?cy serwis.
W skr?cie- Serwis w kt?rym mamy mo?liwo?? zdobywania pkt. poprzez granie w r??nego rodzaju gry (najcz??ciej wystarczy przej?? samouczek) i wymienianiu ich na jakie? premium czy co tam jest w innych grach (w naszym przypadku to b?dzie PACC)

3. Jak to zrobi? ?
Po zarejestrowaniu i zalogowaniu si? klikamy w zdob?d? punkty.
2433ygg.jpg

Naszym oczom ukazuje si? oto takie co? :)

o790fn.jpg

1. Opisane w 4 punkcie (Punkty z gier)

2. Zarabiaj pkt. z reklam-

Chyba ka?dy kiedy? si? z czym? takim spotka? :)
Chodzi o r??nego rodzaju inne portale typu sponsorpay kt?ry daje nam pkt na dogry w zamian za wzi?cie udzia?u w jakiej? ankiecie/konkursie lub wys?aniu jakiego? SMS (odradzam opcj? z SMS bo po wys?aniu go macie 99% na to, ?e codziennie b?dzie wam ,,z?era?o” ok. 3z? z konta).

3. Zarabiaj pkt. z ankiet-

Sam nie znam tej opcji bo dzisiaj j? ujrza?em i jeszcze jest nieaktywna. Jak czego? si? dowiem to napisz?.

4. Polecaj serwis-

Czyli reflinki.
Gdy u?ytkownik zdob?dzie 300 pkt., Ty otrzymasz 100 pkt.
50 pkt. otrzymasz od razu, gdy u?ytkownik zarejestruje si? poprzez Facebook.
Pami?taj: nie zak?adaj wielu kont. Mo?esz mie? tylko jedno konto. Posiadanie wielu zablokuje wszystkie.

5. Do?aduj pkt.-

Wysy?amy SMS za kt?rego dostajemy okre?lon? liczb? pkt (np. za 1125pkt-30,75z? to za tyle to my PACC’a sami kupimy :) )

6. Zweryfikuj sw?j telefon-

Podajemy numer telefonu i dostajemy SMS z kodem kt?ry wpisujemy na stronie. I tak musimy to zrobi? by wymieni? pkt na PACC wi?c czym szybciej tym lepiej :)

7. B?d? aktywny-

Przyznajemy pkt. za aktywno??:
Codzienne logowanie do serwisu5 pkt.
Bonusowe pkt. za 10 codziennych logowa? 10 pkt.
Po??czenie konta z Facebook 7 pkt.
Wprowad? swoje motto 20 pkt.
Zdefiniuj sw?j unikalny nick 5 pkt.
Polub nasz profil na Facebook 5 pkt.
To chyba wystarczy :)

8. Nie uchwyci?em na zdj?ciu. Tw?rz z nami serwis-

Za co otrzymam pkt.?
Dodanie pytania do gry.8 pkt.
Odpowied? na pytanie u?ytkownika5 pkt.
Wgranie zrzutu ekranu do gry 2 pkt.
Komentarz pod wiadomo?ci? z gry 2 pkt.
4.Punkty z gier
Chodzi o to, ?e przez rejestracj? z link?w podanych na stronie rejestrujemy si? na dowolnej grze.
Najcz??ciej trzeba przej?? jaki? prosty samouczek lub zagra? jedn? rund? (pisze to pod przyciskiem zagraj).
S? 2 rodzaje gier-
Do pobrania (ja si? w to nie bawi? bo nie chc? za?mieca? sobie kompa) w tych grach najcz??ciej trzeba zagra? jak?? jedn? rund? lub co? zdoby?.
Przegl?darkowe- rejestrujesz si?, przechodzisz samouczka i zapominasz :D

5. Ile pkt ?
 30 dni za 3999 pkt.
 90 dni za 10999 pkt.
 180 dni za 18999 pkt.
 360 dni za 32999 pkt.

Hmm… Co tu jeszcze napisa? ? Sam nie wiem. Je?li macie jakie? pytania to piszcie w komentarzach a ja odpowiem i dodam do poradnika. Jak uzbieram pkt. na PACC’a to napisz? jak dok?adnie to wymieni?.

To m?j pierwszy poradnik wi?c piszcie co by by?o trzeba poprawi?.

Odp: ,,Darmowy" Pacc

?ycz? powodzenia, bez farmy reflink?w nie zdob?dziesz tu nic ;P

Odpowiadanie czy klikanie w jakich? ?miesznych ankietach, z kt?rych po?owa nie dzia?a albo po prostu dzia?a wy??cznie na swoj? korzy??, nie daje kompletnie nic.

Odp: ,,Darmowy" Pacc

Ja bez reflink?w uzbiera?em 2k pkt. na premium do innej gry. Teraz mam 1,5k i codziennie ro?nie :D Zale?y jakiego kto? ma kompa i czy pobiera te gry.

Status
Zamknięty.
Do góry