Dasper - Moja galeria, zapraszam!

Status
Zamknięty.
Odp: Dasper - Moja galeria, zapraszam!

Strasznie s?abe s? te Twoje prace, oczekiwa?em czego? nowszego, lepszego, ale tego nie wida? w Twoich pracach. Ale ci? nie kr?puj?c, powiem Ci, ?e idziesz w dobr? stron?, mimo Twojego niskiego poziomu w mappingu. Czekam na wi?cej prac.

Akurat Arts te prace s? na lepszym poziome ni? Tw?j wi?c nie komentuj.

Co do mapek no s? dobre nie s? najlepsze, ale wszystko da si? zrobi?. R?b mapki, wstawiaj a? b?dzie lepiej!

Arts przemawia przez pryzmat gniewu w moj? stron?, kiedy mu wytyczy?em, ?e jego tok my?lenia jest na poziomie podstaw?wki. Ale nie odbiegaj?c od tematu, ostatnio mappuje rzadko raz na tydzie? mo?e dwa.

Akurat Arts te prace s? na lepszym poziome ni? Tw?j wi?c nie komentuj.
Co do mapek no s? dobre nie s? najlepsze, ale wszystko da si? zrobi?. R?b mapki, wstawiaj a? b?dzie lepiej!

Dobre ;o Patrz jak ja mappuj?, a jak on.

Na poziomie nie wi?kszym jak ja. Je?li mi pisa?e?, na gg ?e mappujesz 3 lata i na takim poziomie. A ja po 5 miesi?cach to po prostu nie nadajesz si? do tego. I nie wiem dlaczego, ale wi?kszo?? tak jedzie twoj? galerie, ?e szkoda czyta?. Po 3 latach mappingu tw?j poziom powinien by?, najmniej jak Seylit'a, Swordfish'a, a jest tragedi?.

Regadrs,
Dasper

PS. Twoje prace s? nawalone jak ?mieci, ja robi? mapy grywalne i mo?e troch? za ma?o detalizuje, ale na pewno nie przesadzam z tym.

Widze, ze k??c? sie dwa Elo Pro Mappery xD

@Arts18:
W twojej galerii s? mo?e 3-4 prace, kt?re ciesz? oko. Po tak d?ugim czasie powiniene? robi? takie cuda, jakich ?wiat nie widzia?, a tu taka dupa.

@Dasper:
Od pocz?tku swojej kariery do teraz zrobi?e? post?py i to nie ma?e. Praca og??em fajne i ?adne, lecz u?ywasz ma?o detali. Mo?a po??czy? detale z grywalno?ci?. Pos?u?? si? swoim DP, kt?re znajduje sie w mojej new pracy.
bbbg.png

Zaraz pewnie b?dziecie szukac mojej galeri i gadac co ja se mysle.
Przypominam, ze do galerii prac nie dodaje bo nie jest mi to potrzebne.:)

Ostatni raz skomentuj? te Wasze posty, bo troch? jest to kontrowersyjne dla mnie.
@Morfik
Nie mappuj? ci?gle, gdy? mam zbyt ma?o czasu. Ale mog? dzisiaj co? zrobi?, je?li chcecie oczywi?cie. Dla mnie to nie ma ?adnego problemu.
@Dasper
Nie por?wnuj mnie do Swordfisha ani Seya~, chocia? jeden z nich ma wyjebane w ten mapping. Chcesz! To mo?emy si? pojedynkowa?? Wybieraj.

Ostatnia edycja:

Nie uczestnicz? w ?yciu tego forum, prowadz? tu galerie tylko. Mo?emy na drugim gdzie tam jestem aktywny.

#arts.
?eby zrobi? pojedynek na tym forum, potrzebowa? by? minimum 30 dni, ?eby by?o chocia? 10 g?os?w, te forum umiera. Robicie zb?dny spam, macie PW albo wpisy w Profilu od tego.

#Topic.
Prace nawet fajne, ale zero grywalno?ci w tej ostatniej jest zwyczajnie nasrane miss clickiem. ?ciany ?le po??czone, da si? to ukry? i dodatkowo doda? klimatu.

_/Regards.

Dasperze, 'm?j drogi' wida? ?e przyda ci si? lekcja przyjmowania konstruktywnej krytyki, bo masz si? za nie wiadomo kogo a w zasadzie g?wno umiesz i masz jawny przerost ego nad rozumem co prowadzi ci? do sytuacji takich jak ta czy wcze?niejsza z Artsem; zapewne rzucisz si? teraz na mnie z mas? twoich s?ownych bzdet?w na m?j temat, ale wiedz ?e szczerze mam to w dupie....

@ostatnia praca (tj. to niby depo):
overspammed, trawa na posadzce czy drewnianej pod?odze, oklepany pomys? z bram? kt?ra tylko zawadza, bezsensowna 'dobud?wka' do gmachu jakim powinno by? depo, praca s?aba ale jednak zachowuje minimalny poziom...
6/10

Odno?nie prac

Moim zdaniem:
Przede wszystkim trafi?e? w m?j gust, wrzucaj?c ss z poziomu rme...
Wida? post?p w Twoim mapowaniu:)
Jak dla mnie du?y plus dla klimatu zimowego:)
Poka? jak robisz dachy i nie zostawiaj czarnego pola

PS. @up
Spam...
1) Oceniaj prace, a nie osobowo??, czy te? sam charakter autora
2) Praca kt?r? oceni?e? nie jest jego... cho? faktycznie cz??ciowo masz racje:) to ani s?owa nie napisa?e? na temat.

Dasperze, 'm?j drogi' wida? ?e przyda ci si? lekcja przyjmowania konstruktywnej krytyki, bo masz si? za nie wiadomo kogo a w zasadzie g?wno umiesz i masz jawny przerost ego nad rozumem co prowadzi ci? do sytuacji takich jak ta czy wcze?niejsza z Artsem; zapewne rzucisz si? teraz na mnie z mas? twoich s?ownych bzdet?w na m?j temat, ale wiedz ?e szczerze mam to w dupie....
@ostatnia praca (tj. to niby depo):
overspammed, trawa na posadzce czy drewnianej pod?odze, oklepany pomys? z bram? kt?ra tylko zawadza, bezsensowna 'dobud?wka' do gmachu jakim powinno by? depo, praca s?aba ale jednak zachowuje minimalny poziom...
6/10

Te depo nie jest moje, czytaj uwa?nie posty. Co do krytyki, potrafi? j? przyj??, ale nie od kogo? z kim mam jakby konflikt, po za forumowy z mojej strony przynajmniej. Wiadomo, ?e taka osoba, celowo Ci? chce wkurzy?.

~~!BUMP!~~

Podb?j miasta Minotaur?w przez Orc's

wojna_hxshpxr.PNG

Ostatnia edycja:

Najlepiej Ci wysz?a wie?a ni? ta ca?a Twoja pseudo natura. Tak j? nazw?. Sorry, tutaj mnie zawiod?e?. Mog?o by? o wiele lepiej. Poczytaj lepiej poradniki z zakresu - jak ogarn?? natur?. Moja ocena to 3/10, ze wzgl?du na t? wie?e.

Wczoraj sobie, rozmawiaj?c z Karpio stwierdzi?em, ?e stworzenie ots'a z w?asn? map? to nie g?upi pomys?, a na pewno co? milszego ni? ci?g?e rl mapy.

P?ki co zacz??em od depozytu, to takie pocz?tki wi?c bardzo na otoczenie dp nie zwracajcie uwagi.

depoy.png

depo2s.png

Natura le?y jak na kogo? z zielonym prefixem. Co do ostatniej pracy, to niedoko?czony border trawy w g?rnym rogu "cmentarzu". Og?lnie nie podoba mi si?.

To mapka domku, dla kolegi. Zrobiona jest w wersji 8.4.

domek2_hnrnwaw.PNG

Architektura wychodzi Ci bardzo dobrze. jednak jak wszyscy pisz? ?e natura le?y to maj? racje : )
Niestety musisz jeszcze troch? si? pouczy? ,,natury''

Og??em na ?rednio-zaawansowanego musisz troszczke wi?cej.

Regards,
Que~

Kolejno dno, kt?re jest warte g?wna. Cz?owieku ty si? cofasz czy co? Jedna praca by?a ciekawa - ten most lub co to by?o. M?wi?c wprost, w tej pracy - natura le?y, architektura le?y, bordering le?y, ukszta?towanie le?y. Stary, ale na moje to Ci jeszcze brakuj? do ?rednio-zaawansowanego. Jeste? na poziomie pocz?tkuj?cego. ?eby nie by?o, ?e ja Ci? jad? po r??nych, ale tylko stwierdzam tak jest. Trzeba si? niestety pogodzi? z krytyk? innych os?b.

Pozdrawiam.

Ciekawy pomys? na "budynek", podoba mi si? wszystko - tylko ten dach jest "dziwny", a mo?e nie jestem przyzwyczajony do takich odmiennych rzeczy?
Co do natury... jest taka "zwyk?a", niczym szczeg?lnym si? nie charakteryzuje, zosta?y u?yte podstawowe rzeczy, nad tym popracuj.

Og?lna ocena : 7/10.

Regards,
Xanosta

Status
Zamknięty.
Back
Do góry