Odp: Database nie chce si? ??czy?
Nie widz? zwi?zku, bo serwera i tak na hostingu www, czy to p?atnym czy darmowym nie postawisz.
Wi?c wracaj?c do pytania. Gdzie hostujesz serwer i dlaczego nie mo?esz tam tez hostowac strony?
Jak ju?tak bardzo chcesz na tym prv stron?hostowa?... Masz w configu komentarze? Je?li tak, to je usu?. Cz?sto powoduj? problemy przy konfiguracji aac. To odno?nie problemu zg?oszonego przez ciebie w temacie. Je?li ju? ci si? to uda rozwi?za?, to pewnie napotkasz problemy pokroju takiego, ?e mysql domy?lnie nie jest otwarte na ?wiat, wi?c b?dziesz musia? skonfigurowa? mysql na na ho?cie tak, ?eby by?a baza dost?pna dla stronki lub dla serwera(zale?nie od tego, czy trzymasz j?tam gdzie stron?czy tam gdzie serwer). Nawet jak to w jaki? spos?b ogarniesz, to zostaj? problemy takie, ?e to darmowy shit hosting. B?dzie pewnie pada? co chwil? i gubi? po??czenia - o ile w og?le pozwoli si?po??czy?

No nie wiem, ja tu widz? tylko same problemy i kombinowanie, ?eby to dzia?a?o jakkolwiek. A jak ju? si? uda wszystko rozwi?za?(co swoj? drog? mo?e okaza? si? niemo?liwe), to b?dzie to sta?o na takim poziomie, ?e nawet na testy si? nie nada. Bo nie b?dziesz wiedzia?, czy zrobi?e? co? ?le i nie dzia?a, czy nie dzia?a dlatego, ?e jest na g?wnohostingu
Poza tym, podej?cie typu "Kto? mi chc?doradzi?, ale i tak zrobi?po swojemu. A jego jeszcze zwyzywam, bo przecie? wiem wszystko najlepiej...", to jest dopiero pokaz poziomu

I nie, nie szukam na si?? problemu w twoim rozwi?zaniu. Po prostu, chcesz zrobi?g?upot?, nie pierwszy i nie ostatni to robisz, wi?c ucz si? na b??dach innych. Bo lepiej tak ni? na swoich. Ale je?li chcesz na swoich, to prosz? bardzo. Du?o ci to pewnie nie da, bo jak mo?na ?atwo stwierdzi?, nawet tak banalnego b??du, jak przedstawionego w temacie, wyszuka? nie potrafisz. A opisany by? ju? setki razy na r??nych forach.