-Inne DaWinBi 8.54 (Remake) pomys?y?

Status
Zamknięty.

Natsume1337

User
Luty 12, 2017
Liczba reakcji
0
Cze?? w ostatnim czasie pracuje nad projektem DaWinBi 8.54 i chcia?bym poprosi? wa? o pomys?y dotycz?ce mapy, balansu serwera itp b?d? stara? si? wam odpisywa? na propozycje :D

Odp: DaWinBi 8.54 (Remake) pomys?y?

Dawinbi 7.92 przenie? na 8.54 i b?dzie gitara.

To nie te czasy, jak masz zajawk? i w og?le to sobie stawiaj ale musz? ci powiedzie? ?e czasy pomyli?e?, wiesz dlaczego dawinbi upad?o? Bo po 1 mia?o ma?o graczy a po 2 nie chcia?o ju? si? nikomu nic robi?. Dawinbi na obecn? chwile nie ma szansy w og?le z powodu ich nieudanych edycji na 8.54.

To nie te czasy, jak masz zajawk? i w og?le to sobie stawiaj ale musz? ci powiedzie? ?e czasy pomyli?e?, wiesz dlaczego dawinbi upad?o? Bo po 1 mia?o ma?o graczy a po 2 nie chcia?o ju? si? nikomu nic robi?. Dawinbi na obecn? chwile nie ma szansy w og?le z powodu ich nieudanych edycji na 8.54.

Ale wawrek ty mozesz serdecznie kliknac ctrl + w bo ciebie tutaj do dyskusji nie zapraszam. (Zw?aszcza ?e po?owa graczy twojego gowno otsa gada?a o dawinbi a ty nie wyrobi?e? od p?aczu graczy na balans.) Ale poco mam ci odpisywac jak jeste? typem kt?ry musi kupi? mapy na w?asny ots bo nie potrafi nic zrobi?.

---------- Tre?? dodana o 13:03 ----------

Dawinbi 7.92 przenie? na 8.54 i b?dzie gitara.

Ja chcia?bym to zremakowac nie chce robi? kopi dawinbi 7.92 bo moim zdaniem by?a to lipa aczkolwiek mapa jest robiona od 0 wzoroawna na dawinbi respy bed? takie same itp aczkolwiek stare dawinbi 7.92 by? to "szajs" na pieni?dze aktualnie kminie nad warowaniem si? nie tylko na spelle aka "NAPIERADLAJ MU TYM RASENGANEM BO NIE PADNIE" A jakie? runy typu "tsyukomi" z dawinbi :D

Dodam te? informacje dla wawrka. Wejdz na jaki kolwiek serwer naruto i napisz "Chcieli?cie by dawinbi 8.54 powsta?o" us?yszysz opinie "Dawinbi na 7.92 mog?o by by? ale bez takiego ostrego na sms shopa" "Dawinbi na 8.54 spoko ale bez takiego ostrego sms shopa" i wiem to z doswiadczenia bo by?y 2 projekty dawinbi 8.54 w kt?rych uczestniczy?em i jedynym powodem dlaczego ten serwer nie stoi do teraz to 1. Opierdalanie si? typa kt?ry by? technikiem 2. Brak ch?ci i flou na robienie tego serwera.

Okejka to daje CTRL + W ale jak b?dziesz chcia? mi rysowa? mapy w zeszycie to pierw napisz czy chce okejka ma?olacik? Szk??ke zawala? jaki? 13-latek by mi mapy w zeszycie rysowa? a teraz co? kozaczy? na tnpl b?dzie. Ju? nie wspominaj?c o tym ?e piszesz tak tylko dlatego ?e dosta?e? banishmenta na serwerku tak to by? dalej podlizywa? si? ^^
a tutaj ss sobie wrzuc? z ?miechawy z cb
2hXGaIg.png

Okejka to daje CTRL + W ale jak b?dziesz chcia? mi rysowa? mapy w zeszycie to pierw napisz czy chce okejka ma?olacik? Szk??ke zawala? jaki? 13-latek by mi mapy w zeszycie rysowa? a teraz co? kozaczy? na tnpl b?dzie. Ju? nie wspominaj?c o tym ?e piszesz tak tylko dlatego ?e dosta?e? banishmenta na serwerku tak to by? dalej podlizywa? si? ^^
a tutaj ss sobie wrzuc? z ?miechawy z cb
Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Wstawiasz foto z 23 stycznia polecam, to by?y czasy kiedy gra?em w "Hazze" [sativki/smigole] Na twoj banishement mam wyjebane bo i tak kopiowa?em itemy, tego twojego bana na ip omijam bez vpsa.
Wi?c nie rozumiem twojej krytyki rozumiem ?e masz serwer na kt?rym [w czasie w kt?rym pisze] jest 161 os?b a 120 na trainach, 20 boty

A zapomnia?em "tak tylko dlatego ?e dosta?e? banishmenta na serwerku tak to by? dalej podlizywa? si? ^^" to fajnie si? bawisz ?e sam odemnie chcia?e? abym ci mappowa? cofaj?c cie o miesi?c do ty?u <3

Wstawiasz foto z 23 stycznia polecam, to by?y czasy kiedy gra?em w "Hazze" [sativki/smigole] Na twoj banishement mam wyjebane bo i tak kopiowa?em itemy, tego twojego bana na ip omijam bez vpsa.
Wi?c nie rozumiem twojej krytyki rozumiem ?e masz serwer na kt?rym [w czasie w kt?rym pisze] jest 161 os?b a 120 na trainach, 20 boty
no to niez?? masz matematyk? 120 train?w 20 boty a 161 online zostaje 21 postaci. Ostatnio nawet robi?e? mi mapy za nic, tak kopiowa?e? itemki ?e nic na postaciach nie mia?e? i byle? pusty.
a zreszt? po co si? wypowiada? w temacie dzieciaka kt?ry gada po to by pogada?.
PS:tw?j TAG by? adekwatny do ciebie dzieciaku.
ctrl+w

no to niez?? masz matematyk? 120 train?w 20 boty a 161 online zostaje 21 postaci. Ostatnio nawet robi?e? mi mapy za nic, tak kopiowa?e? itemki ?e nic na postaciach nie mia?e? i byle? pusty.
a zreszt? po co si? wypowiada? w temacie dzieciaka kt?ry gada po to by pogada?.
PS:tw?j TAG by? adekwatny do ciebie dzieciaku.
ctrl+w

Ja nie chce nic m?wi? ale da?em ci mape robion? 4h za pp a nie za nic bo chica?em kumplowi hirke +9 na start da? <3 a co do moich eq to spokojnie istnieje cos takiego jak domki, mapa ale to nie temat na rozmowy z idiotami "oczywiscie jak masz raka to ci podpowiem ale chodzi o cb" wi?c zostawiam temat a tobie nie mam zamiaru odpisywa? bo to marnowanie czasu. <3 Zapraszam do pisania swoich propozycji :D

jezeli placisz za mape napisz nudze sie a Naruto chetnie robie ^^

Wawrek jak zwykle Ci? pe?no, bez kitu EXPERT. Nie zauwa?y?e? ?e Twojego serwera trzymaj? si? tylko " dupolizy " kt?rzy co? od Ciebie chc? ?
Ponadto ci?gle rzucasz tekstami dzieciaku etc. Jakby? to Ty by? wielce doros?ym.
Doda? mog? ?e osobom graj?cym na Twoim serwerze piszesz ?e sobie co? "ubzdurali" ? To nie jest Admin tylko pora?ka. Jak i Expert od k??tni.
Przyk?adowa sytuacji z dzisiejszego dnia: ( Na Serwerze NRTN )
Minato - Mia? bardzo fajny spell. Rasengan. -> Niestety animacja owego spella wygladala jakby dana profesja rzuca?a shurikenami.
B??d zosta? zg?oszony do Administratora po czym Admin wyszed? z temple, postawi? trainera i uderzy? w.w spellem. I animacja by?a taka sama.
Po chwili ( domy?lam si? ?e zmieni? to w skrypcie ) Napisa? ?e przecie? bije normalnie i mi si? co? ubzdura?o.
Ma?o tego, EXPERT po fixie tak banalnego b??du napisa? IZI odno?nie jego fixu.
Szczerze ? To zrobi? by Administrator amator z niedo*****iem m?zgowym. A nie taki PROFESJONALNY EXPERT jak Ty [MENTION=384342]Wawrek[/MENTION]
My?l? ?e owa sytuacja m?wi wszystko o jak?e wspania?ej administracji na w.w serwerze.
A co do " rysowania w zeszycie " Nie bardzo rozumiem dlaczego si? tego czepiasz, sam mog? powiedzie? ?e rysuje cho?by szkice item?w by potem przenie?? to do cs'a.
Wi?c po raz kolejny kompromitujesz si? a ten EXPERT tylko bawi :D

A teraz do Tematu.
Jak ju? wcze?niej napisa? Swirus, samo przerzucenie Dawka na 8.54 b?dzie sporym plusem. Aczkolwiek na remake tego serwera trzeba mie? pomys? bo ?atwo b?dzie mo?na si? potkn??.
Nie raz my?la?em o zrealizowaniu Twojego pomys?u aczkolwiek odrzuca?o mnie to ?e jednak Dawinbi by?o jedyne w sowim rodzaju. Ci??ko b?dzie przekaza? nowym pokoleniom co owa nazwa dla nas znaczy.
Btw. M?g?by? napisa? czy by?e? przy tworzeniu Remake Dawinbi z Head Adminem " Witheda " ?
On mia? tak?e du?e plany odno?nie remake Dawinbi i z tego co jaki? czas temu pisali?my, dalej ma.
Mogli by?cie po??czy? si?y i stworzy? faktycznie co? co by przypomnia?o starym wygom gdzie zaczynali swoje przygody.
?ycz? powodzenia w projekcji serwera.

Pozdrawiam,
Keendy.

Wawrek jak zwykle Ci? pe?no, bez kitu EXPERT. Nie zauwa?y?e? ?e Twojego serwera trzymaj? si? tylko " dupolizy " kt?rzy co? od Ciebie chc? ?
Ponadto ci?gle rzucasz tekstami dzieciaku etc. Jakby? to Ty by? wielce doros?ym.
Doda? mog? ?e osobom graj?cym na Twoim serwerze piszesz ?e sobie co? "ubzdurali" ? To nie jest Admin tylko pora?ka. Jak i Expert od k??tni.
Minato - Mia? bardzo fajny spell. Rasengan. -> Niestety animacja owego spella wygladala jakby dana profesja rzuca?a shurikenami.
B??d zosta? zg?oszony do Administratora po czym Admin wyszed? z temple, postawi? trainera i uderzy? w.w spellem. I animacja by?a taka sama.
Po chwili ( domy?lam si? ?e zmieni? to w skrypcie ) Napisa? ?e przecie? bije normalnie i mi si? co? ubzdura?o.
Szczerze ? To zrobi? by Administrator amator z niedo*****iem m?zgowym. A nie taki PROFESJONALNY EXPERT jak Ty [MENTION=384342]Wawrek[/MENTION]
My?l? ?e owa sytuacja m?wi wszystko o jak?e wspania?ej administracji na w.w serwerze.
A co do " rysowania w zeszycie " Nie bardzo rozumiem dlaczego si? tego czepiasz, sam mog? powiedzie? ?e rysuje cho?by szkice item?w by potem przenie?? to do cs'a.

A teraz do Tematu.
Jak ju? wcze?niej napisa? Swirus, samo przerzucenie Dawka na 8.54 b?dzie sporym plusem. Aczkolwiek na remake tego serwera trzeba mie? pomys? bo ?atwo b?dzie mo?na si? potkn??.
Nie raz my?la?em o zrealizowaniu Twojego pomys?u aczkolwiek odrzuca?o mnie to ?e jednak Dawinbi by?o jedyne w sowim rodzaju. Ci??ko b?dzie przekaza? nowym pokoleniom co owa nazwa dla nas znaczy.
Btw. M?g?by? napisa? czy by?e? przy tworzeniu Remake Dawinbi z Head Adminem " Witheda " ?
On mia? tak?e du?e plany odno?nie remake Dawinbi i z tego co jaki? czas temu pisali?my, dalej ma.
Mogli by?cie po??czy? si?y i stworzy? faktycznie co? co by przypomnia?o starym wygom gdzie zaczynali swoje przygody.

Pozdrawiam,
Keendy.
Kiedy napisa?em IZI? Napisa?em tylko ?e ci si? co? ubzdura?o, nie jestem takim administratorem jak wy ?e b?d? si? pieprzy? z najbardziej denerwuj?cym graczem tylko po to ?eby zosta? na serwerze, to wy potrzebujecie graczy nie ja. I co to by? za fix? Wgra?em z?e script spells?w na serwer po robieniu low expa na 2 vpsie i tyle, trudno zdarza si?, mam nadzieje ?e wyprostowa?em spraw? :lol:

A teraz do Tematu.

Pozdrawiam,
Keendy.

Tak si? sk?ada keendy ?e akurat widzia?em ca?? sytuacje bo gada?em z prawdziwym na skype, mia? w??czone udost?pnianie ekran?w bo mia? w tibi rzuca? 10kk na numer. Widzia?em ca?? sytuacj? i ?adnego "IZI" tam nie widzia?em, nie chodzi ju? nawet o te k?amliwe s?owa tylko og?lnie o ca?? sytuacj? ?e si? czepiasz a na tym sekaiu masz podpierdolonych kilka grafik postaci z NRTN'a i zamiast by? wdzi?cznym za te sprity i okaza? troche szacunku to ty jakie? sapy odpierdalasz, wymy?lasz poprostu bo ci si? nudzi jeszcze te przypierdalanie si? do experta, ty widzia?e? co masz na stronie tego sekaia? Tak czy siak zluzuj si? bo masz vps'a na ovh i konfiguracj? chyba z jakiego? poradnika a skaczesz do ka?dego jakby? by? nietykalny. Je?eli to nie tw?j serwer to nie r?b koledze problem?w bo jeszcze partyzant uzna was za konkurencje, nie zamierzam si? z wami k??ci? ani wam odpisa?, to m?j pierwszy i ostatni post tutaj. Co do tematu to server nie ma racji bytu ale have fun.

[MENTION=34879]Partyzant[/MENTION]
sytuacj? ?e si? czepiasz a na tym sekaiu masz podpierdolonych kilka grafik postaci z NRTN'a i zamiast by? wdzi?cznym za te sprity i okaza? troche szacunku to ty jakie? sapy odpierdalasz

Nie szukam wrog?w ale te? nie toleruj? os?b kt?re uwa?aj? ?e s? nie wiadomo kim gdzie przyk?adem jest w?a?nie [MENTION=384342]Wawrek[/MENTION]
Najbardziej urzeka mnie ka?da wsza historia dotycz?ca Grafik kt?re rzekomo mam z NRTN'a.
Chcia?bym raz na zawsze zako?czy? ten sp?r gdy? on nie ma wi?kszego sensu a robimy " burdel " za przeproszeniem z kolejnego tematu.
Chcia?bym tylko skorzysta? z okazji i przedstawi? 2 screany dotycz?ce w?a?nie GRAFIK serwera NRTN kt?re ma je od niedawna.
( SS'y przedstawiaj? dat? kiedy otrzyma?em plik ze spritami. Grafiki kt?re s? na NRTN s? tylko 4. Mam ich troch? wi?cej, aczkolwiek przedstawi? na tej najbardziej pospolitej tj. Naruto.)
487_Screenshot_2017_03_08_.jpg

A poni?ej konkretny ss z dat?:
759_Screenshot_2017_03_08_.jpg

Temat dotycz?cy grafik uwa?am za zamkni?ty.

Pozdrawiam,
Keendy.

[MENTION=229122]Keendy[/MENTION]
Troch? smuci mnie to co piszesz bo jeste? tak zak?amany ?e to szok, szkoda ?e zapomnia?e? wspomnie? ?e UKRAD?E? te grafiki od tw?rcy, to prawda grafiki by?y robione na zam?wienie na tw?j ots, to jest akurat prawd? tyle ?e tw?rca grafik wys?a? ci bodaj?e 4/5 postaci i ty mia?e? mu wys?a? pieni?dze, nagle znikn??e?, ja za to odkupi?em kilka grafik od tw?rcy i nie ma gadania ?e to nie s? moje grafiki, jak b?dzie dami to si? prawdopodobnie wypowie a tu ?ap kilka ss?w
gl2DnzN.png

Nie mam nic do ukrycia wi?c nie zas?aniam gg

Pozdrawiam,
Prawdziwy

To ze dami sprzeda? kilku osoba te same grafiki nie czyni z nikogo z?odzieja ^^ A tak swoja droga szanowny Panie expercie niech pan spierdala na inne forum robi? w ka?dym temacie gownoburze.

WEEE [MENTION=384342]Wawrek[/MENTION] [MENTION=35624]ike[/MENTION]nedy Mo?e ja zamkn? ten sp?r.
1. Prawdziwy m?wi? ?e kupi? grafiki i nie rozumiem czemu si? spinasz? [W sumie ma?o czyta??m tego burdelu]
2. Partyzant w sumie mam do cb du?o czym moge by? zdenerwowany ale jak ty mi piszesz ze uznasz to za konkurancje to nie rozumiem masz 300 graczy a nie przeperaszam 10 online.
3. Ikenedy gracze serwera nrtn w sumie moge si? zgodzi? bo chcia?bym przytoczy? fakt "lecenia na hajs" ostatnia edycja nrtn (kiedy by?em z sativ?) ludzie z teamu pisali ci b??dy wci?gu 3h nie dostali odpowiedzi w tym samym mom?cie napisa?em do cb o to czy moge kupic pp za psc i odrazu dostalem odp ale to m?g? by? "przypadek"
4. Takie sprawy za?atwiajcie mo?e na pw?
5. Ikenedy serwer planuje najprawdopodobniej na nowy rok bo nie mam tyle czasu aby si? wszystkim zaj?? a przez ten czas hype upada na serwery.

---------- Tre?? dodana o 16:03 ----------

PS: Swir zgadzam si? z tym co napisa?es, wydaje mi si? ?e to takie lekkie nabijanie post?w.

To ze dami sprzeda? kilku osoba te same grafiki nie czyni z nikogo z?odzieja ^^ A tak swoja droga szanowny Panie expercie niech pan spierdala na inne forum robi? w ka?dym temacie gownoburze.

Expert kt?ry przynajmniej co? potrafi, ty b?dziesz nikim do ko?ca ?ycia, raz w swoim ?yciu mia?e? szanse na stanie si? kim? i j? straci?e? bo si? opierdala?e?, a p??niej jak kto? zobaczy? ?e tamto sta?o si? sukcesem to zacze?o si? pisa? ?e "OKRADLI CIE" ?wirusku biedny co?

WEEE [MENTION=384342]Wawrek[/MENTION] [MENTION=35624]ike[/MENTION]nedy Mo?e ja zamkn? ten sp?r.
1. Prawdziwy m?wi? ?e kupi? grafiki i nie rozumiem czemu si? spinasz? [W sumie ma?o czyta??m tego burdelu]
2. Partyzant w sumie mam do cb du?o czym moge by? zdenerwowany ale jak ty mi piszesz ze uznasz to za konkurancje to nie rozumiem masz 300 graczy a nie przeperaszam 10 online.
3. Ikenedy gracze serwera nrtn w sumie moge si? zgodzi? bo chcia?bym przytoczy? fakt "lecenia na hajs" ostatnia edycja nrtn (kiedy by?em z sativ?) ludzie z teamu pisali ci b??dy wci?gu 3h nie dostali odpowiedzi w tym samym mom?cie napisa?em do cb o to czy moge kupic pp za psc i odrazu dostalem odp ale to m?g? by? "przypadek"
4. Takie sprawy za?atwiajcie mo?e na pw?
5. Ikenedy serwer planuje najprawdopodobniej na nowy rok bo nie mam tyle czasu aby si? wszystkim zaj?? a przez ten czas hype upada na serwery.

---------- Tre?? dodana o 16:03 ----------

PS: Swir zgadzam si? z tym co napisa?es, wydaje mi si? ?e to takie lekkie nabijanie post?w.
Bo?e natsume, to prawda sativy do mnie pisa?y i nie odpisywa?em z uwagi na to ?e jest to serio denerwuj?cy team i nikomu nie ?ycz? ?eby mieli ich na serwerze, najzwyczajniej na ?wiecie nie chcia?o mi si? im odpisywa?, jakby napisa? do mnie inny gracz nie sativa/kto? z teamu sativ to bym odpisa? normalnie jak zwykle tyle ?e sativy s? takie jakie s? i to trzeba poj??.

koniec zabawy. jeszcze jedna klotnia, prowokacja, oskarzanie bez solidnych, konkretnych dowodow zakonczy sie banem ze strony wawrka/swirusa i reszty tej ekipy interesujacej sie anime otsami,

pozdrawiam.

koniec zabawy. jeszcze jedna klotnia, prowokacja, oskarzanie bez solidnych, konkretnych dowodow zakonczy sie banem ze strony wawrka/swirusa i reszty tej ekipy interesujacej sie anime otsami,

pozdrawiam.

wstaw ss kt?ry pokazuje wszystko
kto? ci i tak zarzuci ?e nie ma dowod?w

no ja nie wiem co ja bym musia? wstawi? by? wreszcie zauwa?y? te dowody.

[MENTION=124997]Refresh[/MENTION] [Podbijam!]

Mo?na dalej pisa? w temacie wszystko aktualne, dzi?ki bigos za ogarni?cie tej g?wno burzy.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry