- Liczba reakcji
- 0
Cze?? w ostatnim czasie pracuje nad projektem DaWinBi 8.54 i chcia?bym poprosi? wa? o pomys?y dotycz?ce mapy, balansu serwera itp b?d? stara? si? wam odpisywa? na propozycje 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

To nie te czasy, jak masz zajawk? i w og?le to sobie stawiaj ale musz? ci powiedzie? ?e czasy pomyli?e?, wiesz dlaczego dawinbi upad?o? Bo po 1 mia?o ma?o graczy a po 2 nie chcia?o ju? si? nikomu nic robi?. Dawinbi na obecn? chwile nie ma szansy w og?le z powodu ich nieudanych edycji na 8.54.
Dawinbi 7.92 przenie? na 8.54 i b?dzie gitara.

Okejka to daje CTRL + W ale jak b?dziesz chcia? mi rysowa? mapy w zeszycie to pierw napisz czy chce okejka ma?olacik? Szk??ke zawala? jaki? 13-latek by mi mapy w zeszycie rysowa? a teraz co? kozaczy? na tnpl b?dzie. Ju? nie wspominaj?c o tym ?e piszesz tak tylko dlatego ?e dosta?e? banishmenta na serwerku tak to by? dalej podlizywa? si? ^^
a tutaj ss sobie wrzuc? z ?miechawy z cb
Kliknij, aby zobaczy? obrazek
no to niez?? masz matematyk? 120 train?w 20 boty a 161 online zostaje 21 postaci. Ostatnio nawet robi?e? mi mapy za nic, tak kopiowa?e? itemki ?e nic na postaciach nie mia?e? i byle? pusty.Wstawiasz foto z 23 stycznia polecam, to by?y czasy kiedy gra?em w "Hazze" [sativki/smigole] Na twoj banishement mam wyjebane bo i tak kopiowa?em itemy, tego twojego bana na ip omijam bez vpsa.
Wi?c nie rozumiem twojej krytyki rozumiem ?e masz serwer na kt?rym [w czasie w kt?rym pisze] jest 161 os?b a 120 na trainach, 20 boty
no to niez?? masz matematyk? 120 train?w 20 boty a 161 online zostaje 21 postaci. Ostatnio nawet robi?e? mi mapy za nic, tak kopiowa?e? itemki ?e nic na postaciach nie mia?e? i byle? pusty.
a zreszt? po co si? wypowiada? w temacie dzieciaka kt?ry gada po to by pogada?.
PS:tw?j TAG by? adekwatny do ciebie dzieciaku.
ctrl+w

Kiedy napisa?em IZI? Napisa?em tylko ?e ci si? co? ubzdura?o, nie jestem takim administratorem jak wy ?e b?d? si? pieprzy? z najbardziej denerwuj?cym graczem tylko po to ?eby zosta? na serwerze, to wy potrzebujecie graczy nie ja. I co to by? za fix? Wgra?em z?e script spells?w na serwer po robieniu low expa na 2 vpsie i tyle, trudno zdarza si?, mam nadzieje ?e wyprostowa?em spraw? :lol:Wawrek jak zwykle Ci? pe?no, bez kitu EXPERT. Nie zauwa?y?e? ?e Twojego serwera trzymaj? si? tylko " dupolizy " kt?rzy co? od Ciebie chc? ?
Ponadto ci?gle rzucasz tekstami dzieciaku etc. Jakby? to Ty by? wielce doros?ym.
Doda? mog? ?e osobom graj?cym na Twoim serwerze piszesz ?e sobie co? "ubzdurali" ? To nie jest Admin tylko pora?ka. Jak i Expert od k??tni.
Przyk?adowa sytuacji z dzisiejszego dnia: ( Na Serwerze NRTN )
Minato - Mia? bardzo fajny spell. Rasengan. -> Niestety animacja owego spella wygladala jakby dana profesja rzuca?a shurikenami.
B??d zosta? zg?oszony do Administratora po czym Admin wyszed? z temple, postawi? trainera i uderzy? w.w spellem. I animacja by?a taka sama.
Po chwili ( domy?lam si? ?e zmieni? to w skrypcie ) Napisa? ?e przecie? bije normalnie i mi si? co? ubzdura?o.
Ma?o tego, EXPERT po fixie tak banalnego b??du napisa? IZI odno?nie jego fixu.
Szczerze ? To zrobi? by Administrator amator z niedo*****iem m?zgowym. A nie taki PROFESJONALNY EXPERT jak Ty [MENTION=384342]Wawrek[/MENTION]
My?l? ?e owa sytuacja m?wi wszystko o jak?e wspania?ej administracji na w.w serwerze.
A co do " rysowania w zeszycie " Nie bardzo rozumiem dlaczego si? tego czepiasz, sam mog? powiedzie? ?e rysuje cho?by szkice item?w by potem przenie?? to do cs'a.
Wi?c po raz kolejny kompromitujesz si? a ten EXPERT tylko bawi
A teraz do Tematu.
Jak ju? wcze?niej napisa? Swirus, samo przerzucenie Dawka na 8.54 b?dzie sporym plusem. Aczkolwiek na remake tego serwera trzeba mie? pomys? bo ?atwo b?dzie mo?na si? potkn??.
Nie raz my?la?em o zrealizowaniu Twojego pomys?u aczkolwiek odrzuca?o mnie to ?e jednak Dawinbi by?o jedyne w sowim rodzaju. Ci??ko b?dzie przekaza? nowym pokoleniom co owa nazwa dla nas znaczy.
Btw. M?g?by? napisa? czy by?e? przy tworzeniu Remake Dawinbi z Head Adminem " Witheda " ?
On mia? tak?e du?e plany odno?nie remake Dawinbi i z tego co jaki? czas temu pisali?my, dalej ma.
Mogli by?cie po??czy? si?y i stworzy? faktycznie co? co by przypomnia?o starym wygom gdzie zaczynali swoje przygody.
?ycz? powodzenia w projekcji serwera.
Pozdrawiam,
Keendy.
Wawrek jak zwykle Ci? pe?no, bez kitu EXPERT. Nie zauwa?y?e? ?e Twojego serwera trzymaj? si? tylko " dupolizy " kt?rzy co? od Ciebie chc? ?
Ponadto ci?gle rzucasz tekstami dzieciaku etc. Jakby? to Ty by? wielce doros?ym.
Doda? mog? ?e osobom graj?cym na Twoim serwerze piszesz ?e sobie co? "ubzdurali" ? To nie jest Admin tylko pora?ka. Jak i Expert od k??tni.
Przyk?adowa sytuacji z dzisiejszego dnia: ( Na Serwerze NRTN )
Minato - Mia? bardzo fajny spell. Rasengan. -> Niestety animacja owego spella wygladala jakby dana profesja rzuca?a shurikenami.
B??d zosta? zg?oszony do Administratora po czym Admin wyszed? z temple, postawi? trainera i uderzy? w.w spellem. I animacja by?a taka sama.
Po chwili ( domy?lam si? ?e zmieni? to w skrypcie ) Napisa? ?e przecie? bije normalnie i mi si? co? ubzdura?o.
Ma?o tego, EXPERT po fixie tak banalnego b??du napisa? IZI odno?nie jego fixu.
Szczerze ? To zrobi? by Administrator amator z niedo*****iem m?zgowym. A nie taki PROFESJONALNY EXPERT jak Ty [MENTION=384342]Wawrek[/MENTION]
My?l? ?e owa sytuacja m?wi wszystko o jak?e wspania?ej administracji na w.w serwerze.
A co do " rysowania w zeszycie " Nie bardzo rozumiem dlaczego si? tego czepiasz, sam mog? powiedzie? ?e rysuje cho?by szkice item?w by potem przenie?? to do cs'a.
Wi?c po raz kolejny kompromitujesz si? a ten EXPERT tylko bawi
A teraz do Tematu.
Jak ju? wcze?niej napisa? Swirus, samo przerzucenie Dawka na 8.54 b?dzie sporym plusem. Aczkolwiek na remake tego serwera trzeba mie? pomys? bo ?atwo b?dzie mo?na si? potkn??.
Nie raz my?la?em o zrealizowaniu Twojego pomys?u aczkolwiek odrzuca?o mnie to ?e jednak Dawinbi by?o jedyne w sowim rodzaju. Ci??ko b?dzie przekaza? nowym pokoleniom co owa nazwa dla nas znaczy.
Btw. M?g?by? napisa? czy by?e? przy tworzeniu Remake Dawinbi z Head Adminem " Witheda " ?
On mia? tak?e du?e plany odno?nie remake Dawinbi i z tego co jaki? czas temu pisali?my, dalej ma.
Mogli by?cie po??czy? si?y i stworzy? faktycznie co? co by przypomnia?o starym wygom gdzie zaczynali swoje przygody.
?ycz? powodzenia w projekcji serwera.
Pozdrawiam,
Keendy.
sytuacj? ?e si? czepiasz a na tym sekaiu masz podpierdolonych kilka grafik postaci z NRTN'a i zamiast by? wdzi?cznym za te sprity i okaza? troche szacunku to ty jakie? sapy odpierdalasz
To ze dami sprzeda? kilku osoba te same grafiki nie czyni z nikogo z?odzieja ^^ A tak swoja droga szanowny Panie expercie niech pan spierdala na inne forum robi? w ka?dym temacie gownoburze.
Bo?e natsume, to prawda sativy do mnie pisa?y i nie odpisywa?em z uwagi na to ?e jest to serio denerwuj?cy team i nikomu nie ?ycz? ?eby mieli ich na serwerze, najzwyczajniej na ?wiecie nie chcia?o mi si? im odpisywa?, jakby napisa? do mnie inny gracz nie sativa/kto? z teamu sativ to bym odpisa? normalnie jak zwykle tyle ?e sativy s? takie jakie s? i to trzeba poj??.WEEE [MENTION=384342]Wawrek[/MENTION] [MENTION=35624]ike[/MENTION]nedy Mo?e ja zamkn? ten sp?r.
1. Prawdziwy m?wi? ?e kupi? grafiki i nie rozumiem czemu si? spinasz? [W sumie ma?o czyta??m tego burdelu]
2. Partyzant w sumie mam do cb du?o czym moge by? zdenerwowany ale jak ty mi piszesz ze uznasz to za konkurancje to nie rozumiem masz 300 graczy a nie przeperaszam 10 online.
3. Ikenedy gracze serwera nrtn w sumie moge si? zgodzi? bo chcia?bym przytoczy? fakt "lecenia na hajs" ostatnia edycja nrtn (kiedy by?em z sativ?) ludzie z teamu pisali ci b??dy wci?gu 3h nie dostali odpowiedzi w tym samym mom?cie napisa?em do cb o to czy moge kupic pp za psc i odrazu dostalem odp ale to m?g? by? "przypadek"
4. Takie sprawy za?atwiajcie mo?e na pw?
5. Ikenedy serwer planuje najprawdopodobniej na nowy rok bo nie mam tyle czasu aby si? wszystkim zaj?? a przez ten czas hype upada na serwery.
---------- Tre?? dodana o 16:03 ----------
PS: Swir zgadzam si? z tym co napisa?es, wydaje mi si? ?e to takie lekkie nabijanie post?w.
koniec zabawy. jeszcze jedna klotnia, prowokacja, oskarzanie bez solidnych, konkretnych dowodow zakonczy sie banem ze strony wawrka/swirusa i reszty tej ekipy interesujacej sie anime otsami,
pozdrawiam.