• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dawna tibia

Status
Zamknięty.
Odp: Dawna tibia

heh no te ss'y mnie rozwali?y ;d jak wygl?da? Cyclops ;D nie no wiadomo wole t? tibie czyli now? poniewa? w miare ogarni?ta grafa jest :D du?o wi?cej bejer?w :D

Ta stara tibie chyba robili w paincie ^^ .
Wole stara tibie :
. mniej noobow
. mniej oszustow
. mniej botterow
. bez hotow
. lepiej sie expilo
Na starej kiedys gralem bodajze 4.8 w tydzien wbilem 120 lvl, zaden noob mi nie przeszkodzil w expieniu :D:confused:

Zgadzam sie ze wszystkim oprucz expienia :p
Teraz kazdy moze stawic bota i exp sam leci:)
Pozdrawiam

Tak, wg mnie Tibia 7.6 by?a najlepsza, nie gra?em wcze?niej, a z tym klientem zacz??em moj? przygod?. Tak, teraz jest wi?cej graczy, ale jacy to gracze? Co wybijaj? ci potwory, a jak powiesz leave to masz hunta (nie wszyscy ofc). Teraz powoli Tibia zamienia si? w ots, jak dodali hoty, to ju? to mnie od Tibii odgoni?o, milo powspomina? czasy, kiedy po po?udniu w dp sta?y 4 osoby ^^

Wed?ug mnie starsza tibia pocz?wszy od 7.5 by?a lepsza od tych czas?w czyt. 8.4/2/5.
Wydaje mi si?, ?e teraz Tibia schodzi na psy te wszystkie ?luby zaraz wymy?l? samoloty samochody poci?gi mo?e frytki w barach?
Ofc. Wcze?niej na pewno by?o lepiej, co do zdj?? pami?tam te czasy jak od snake pada?em bo gra? nie umia?em.

Stara tibia jest troch? ?mieszna. Ja zacz??em gra? na tibi 8.00, ale potem gra?em na APO, rotwormy tam wygl?daj? jak jaka? dziura w ziemi.

O zauwa?y?em SS-y z 1 posta. Nie wiem jak na takim czym? mo?na by?o grac, chyba, ?e takie by?y standarty w tamtych czasach.

Woxy napisał:
kiedy po po?udniu w dp sta?y 4 osoby ^^

Teraz rano jak si? do szko?y nie posz?o stoi tyle os?b, albo wi?cej.

Celebrity napisał:
4.8 w tydzien wbilem 120 lvl

Akurat rekord jest chyba 100 lvl w miesi?c.

Ostatnia edycja:

Stary dobry klasyk :up: to by?y pixele dopiero xD
Jedyne co mnie denerwuje w tibi to hotkeje i antybot system :)
A dobrym pomys?em by?o by przez Cipsoft postawienie nowych 2 serw?w pod Tibie 7.6 :P

hahahah ten ss z Giant spiderami <lol> ;D pi?kna grafa kiedy? by?a. m?j kumpel ma na kompie ss'y z dawnej tibi wi?c postaram si? wzi??? od niego i wrzuci? do tematu : )

Stara tibia jest troch? ?mieszna. Ja zacz??em gra? na tibi 8.00, ale potem gra?em na APO, rotwormy tam wygl?daj? jak jaka? dziura w ziemi.
O zauwa?y?em SS-y z 1 posta. Nie wiem jak na takim czym? mo?na by?o grac, chyba, ?e takie by?y standarty w tamtych czasach.
Teraz rano jak si? do szko?y nie posz?o stoi tyle os?b, albo wi?cej.
Akurat rekord jest chyba 100 lvl w miesi?c.

Nie w miesi?c tylko w 15 dni... :| Tutaj link do tematu: 100 Level w 15 dni :)

@top Tibia 7.6 wed?ug mnie by?a najlepsza. Nie by?o wtedy hotkeys?w i liczy?o si? to czy umiesz gra? czy nie. Panowa?a o niebo lepsza atmosfera, high lvle pomagali s?abszym. A teraz co si? w tej Tibii dzieje... Szkoda gada?. :down:

Ostatnia edycja:

gralem od czesci 4.0 wtedy to bylo hardcore,mysle ze tibia 8.4-8.5 zaczyna przypominac tibie 4.0-7.4 (owszem nie grafika i stlyem)gdzie mozna by?o zdobyc monstwo rar?w

Kto chce mo?e odda? vota na jakiej wersji chcia?by gra?.

Oto m?j temat:
[link skasowany]

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ale jaka tibia przedtem wygl?da?a =)
Bym ch?tnie gra? w tibie starsz?.

Nom tera tibia jest troszku fajna a kiedy? tibia wygl?da?a jak Bajka czyli tibia dla dzieci od 3 do 10 lat ;]

kiedys bylo lepiej a i mam pytanie do Fronczek na tym swoim obrazku z chatem czemu pisze free account i zamieszkanie yalahar

Jak rozmawia?em z Ekip? Cipsoftu to m?wili,?e to pierw testy by?y bo chcieli zobaczy? jak to b?dzie wszystko wygl?da?,potem dodali par? npc i monster?w i nast?pnie zrobili nast?pnego klienta w kt?rym dodali wi?cej rzeczy.I do tej pory wida? chyba jak si? tibia z grafik? zmieni?a.

//A potem si? obudzi?e?? Ekipa CipSoftu raczej nie udzieli?aby Ci wywiadu, a je?li tak, to podziel si? nim z nami ; ) //Kavarito

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A te duze to cyclops?? :D
Tibia przez tyle czasu duuuzo sie zmenila, ale czy na lepsze? ;[

Booze jak ja bym chcial zeby zmienili ta tibie :D wg mnie najlepsza tibia to 7.6 i 7.92 :D
fajne sceeny :D

A to dziwne... Bo wszyscy piszecie "Tibia 7.6 rox", ale, gdy kto? szuka ekipy do OTS-a, lub graczy to zaraz - "Nie interesuje mnie 7.6. Zr?b pod 8.5"..

#topic

Wg. najlepsza jest 7.6 ;]. A w te starsze bym nie gra? ;]

Faaajna ta tibia , ale taki post ju? by?...
A powracaj?c do tibi to nawet na ots takiej tibi m?g?bym gra?....
Fajnie wygl?daj? g legi , royal helmet i backpack...
Wiesz jaka to tibia? Mo?e JEST pod t? tibie ots? :>
[GILDIA]By Ceriuss[/GILDIA]

Status
Zamknięty.
Do góry