• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dawtor rysuje

Odp: Dawtor rysuje

Co powiesz na Acnologie z Ft , lub Basona z Shaman kinga ?

Kiedys chyba duzego chciales to zrobilem xD
C2lBK7c.png

Basona z Shaman kinga predzej XD

Makarov, mhm. Ca?kiem nie?le on si? prezentuje.

Zr?b Fujitore z OP ;D.

Bason - troche duzy bo jak sie go zmniejszy to brzydko wyglada ;_;
phweDXB.png

O Fujitora z OP by? by spoko chocia? na moje lepiej jakby? robi? co? naturalnego np. Potworki typu Wolf, czy co? w ten dese? bo w przysz?o?ci m?g? by? na tym zarobi? :3

A tam zarobi? teraz i tak wi?kszo?? puszcza otsy rl a anime padaj? :x wieeec nie ma co si? bawi? xD a tak sobie tylko rysuje bo mi si? nudzi ;P
Tego Fujitore czy jak mu tam spr?buje jeszcze dzisiaj zrobi? ale nie wiem czy dam rade :D I og?lnie grafiki b?d? si? pojawia? troch? wolniej bo w tym tygodniu do roboty na popo?udnie ;_;

Bason kozacki . Bardzo mi sie podobaja Twoje prace.

Nieno Epicko tylko faktycznie ta twarz troche nie tego gdyby? zrobi? go trochu wi?kszego mo?e wtedy by da?o si? wykmini? co? innego z t? twarz? :3

Moglbys zrobic ta postac i miecz ?
Kod:
http://www.onemanga2.com/wp-content/manga/883/130/20.jpg

Zrobilem go tak jak znalazlem na necie XD
dabzBVw.png

Lich tyz z hiro?s?w xd
ecxkKGT.png

Jak nie macie pomyslow na grafiki to moze macie jakies grafiki ktore byscie chcieli zobaczyc odnowione? ;d po prostu wrzucacie tutaj grafike albo wysylacie do mnie na pw a ja ja poprawiam i pokazuje co wyskrobalem ;d

Ostatnia edycja:

Hej , hej , mam do Cb wielka prosbe i zlecenie. Mog?bys zrobi? OARS'a z One Piece? Wielko?c.. hmmm 128x128 ? Lub jaka tam wolisz. Ale bez przesady xdd

Fotka jaka uda?o misie zdobyc :
Oars_Compared_to_Giants_and_Humans.png

66327dz.jpg

Hirolsy dobre :D

Ulepsz rotworma z tibii bo dawno nie byl ulepszany przez cipsoft :D
latest

Albo fenixa z hiroslow :D

Lich tyz z hiro?s?w xd

Jak nie macie pomyslow na grafiki to moze macie jakies grafiki ktore byscie chcieli zobaczyc odnowione? ;d po prostu wrzucacie tutaj grafike albo wysylacie do mnie na pw a ja ja poprawiam i pokazuje co wyskrobalem ;d

W ko?cu co? izo xD Przer?b shrekaa pls :D

A ja bym cie prosil zebys zrobil Parasecta z pokemonow bo wszedzie gdzie gram jest on Rozmazany i ciekawi mnie jakbys ty go zrobil

1tzFJ1t.png

Za dlugo sie z nim nie bawilem wiec efekt jest jaki jest XD ale chcialem go dzisiaj oddac
Reszte grafik porobie jutro bo niestety robota wzywa ;_;

Do góry