-Inne DB Mysterious World

Status
Zamknięty.

Kopik1230

User
Wrzesień 15, 2010
Liczba reakcji
0
img.php

img.php

img.php

img.php

img.php

img.php

img.php

img.php

img.php

img.php

img.php

img.php

img.php

Ogl?da? w HD

img.php

img.php

Odp: DB Mysterious World

Precz z OTS'mi typu WoDB ! :) Serwera nie polecam, kolejna podr?bka WoDB/DBKO
1/10

To nie jest ani wodbo ani dbko server jest robiony praktycznie od 0.Nie gra?e? a ju? m?wisz ,?e wodbo albo dbko to ty lepiej si? schowaj.

Nie wiem czemu ale przypomina mi to MoDB [chyba ze wzgledu na wode] + cala mapa wyglada troche na AB ale mniejsza
Pogram :] Ten motyw z kamieniami wokol [jak mw] mi sie podoba ;d
Ale acc modern przerobiony, fajny
bugi:
- nie dziala forum
- nie dziala profession's
- niema trunksa przy zakladaniu konta // no chyba ze zaczyna sie chibi a potem transy w trunksa zwyklego

pomysly:
- w quest logu mozna zrobi sagi nie w procentach tylko numerycznie np 3/61 czy ile sag tam u was jest d;
- usun reklamy ze stopki i zrob dla reklam panelik z <marquee> z gory na dol i na odwrot

Jeszcze pytanko: Jaka profa ma parala?

Ostatnia edycja:

Je?li chodzi o parala w broni to c17, tsuful, cell.Reszta profesji ma parala w runce.
Stronka jest w budowie dzi? b?dzie gotowa je?li chcesz obejrzec profesje np goku wpisz :
dbmw.no-ip.eu/postacie/goku/goku.html (pozosta?o?ci po starym accmakerze)

Co do Pomys??w nie ja si? zajmuje stronka tylko 2 Admin prawdopodobnie ju? jest wszystko gotowe ale zapewne on ?pi teraz :)

Ostatnia edycja:

Na acc w sms shopie zmiencie kolor tabeli przed i po najechaniu ;d przed czarny a po szary np ;)

Ciekawie sie zapowiada :) Zobaczymy co z tego bedzie :D

Mam zamiar zagra?, z rado?ci? czekam na start serwera i my?l?, ?e zostan? na nim na d?u?ej, chyba ?e b?d? cz?ste resety postaci. Exp wydaje si? troch? du?y :P
#Edit
Gdzie jest klient do pobrania? Czy zostanie on udost?pniony troch? przed startem serwera?

Ostatnia edycja:

Zostanie udost?pniony przed startem

#Edit
Klient 8.6
Ju? szykujesz bota? Nie radze :)

Ostatnia edycja:

Jaki to bedzie client tibii? kolejnce 8.1? a moze nowszy?

8.60 :)
+ zmiencie na otservlist.org nazwe nie DBMW v1 tylko dajcie tam Dragon Wodb Poke ~~ wieksza szansa ze was ktos znajdzie :)

@Down
tym samym nie pozwalasz potencjalnym gracza znalezc twojego servera :)

Ostatnia edycja:

Wole mie? oryginalna nazw? a nie jak ka?dy pospolity server.

Ostatnia edycja:

Start Servera zostanie przeniesiony na godziny wieczorne lub na jutro. Co? si? dzieje z 2 adminem i nie mam jak doko?czy? servera :/

Zanim zaczniesz "Hejtowa?" we? si? do roboty i zr?b co? sam wtedy pogadamy.

Start Servera zostanie przeniesiony na godziny wieczorne lub na jutro. Co? si? dzieje z 2 adminem i nie mam jak doko?czy? servera :/
Jak zwykle nie ogarni?ta ekipa, a to pewnie oznacza, ?e serwer wystartuje za kilka dni...

Po prostu 2 admin si? nie wyrobi? z tym co mia? zrobi? bo nie mia? przez ostatnie 2 dni pradu, i siedzi od wczoraj godziny 20 i ci?gle robi ?eby nadrobi?.

Nie polecam tego servera. Ju? wcze?niej administracja jak i OTS byli nieogarni?ci. Jeden admin sprzeda? serva komu? innemu ale jaki? admin pozosta? ten sam i mo?liwe, ?e ten co sprzeda? te? zostaje.
To nie jest ani wodbo ani dbko server jest robiony praktycznie od 0.Nie gra?e? a ju? m?wisz ,?e wodbo albo dbko to ty lepiej si? schowaj.
Od 0 ale ma wszystko to co inne te serwery postawione. Mapka jedynie chyba tutaj by?a robiona od zera ale czasem by?o wida? jakby by?a klejona z kilku cz??ci.

Je?eli kto? chce poczyta? co by?o na poprzedniej edycji tego serwera to prosz? (forum poprzedniej edycji): http://dbadventureofsaiyan.forumpl.net/

Tak poza tym to 0 balansu w late.

Tak kupi?em ten server i co z tego co by?o na poprzedniej edycji teraz du?o si? pozmienia?o.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry