-Inne DB Mysterious World

Status
Zamknięty.
Odp: DB Mysterious World

Tak kupi?em ten server i co z tego co by?o na poprzedniej edycji teraz du?o si? pozmienia?o.
To z tego, ?e je?eli masz zamiar zachowa? poprzednich admin?w to ?ycz? szcz??cia z tym serwerem. Nawet nie potrafili si? zaopiekowa? serwerem. Na graczy mieli wyjebane, g??wnego admina ziomkowie wbili wi?kszy lvl to dawa? tylko eventy z uber koxowatymi mobami, aby mieli expa. Regulamin ustanowi? i nie przestrzega? (za wszystko by?a 1 notka), kto? boci? to notke dostawa? i oczywi?cie nic nie lecia?o do jego "koleg?w" za to ?e bocili nocami.
Tak poza tym ten serwer ma wiele bug?w i nawet nie wkr?caj, ?e jest robiony od 0 bo to jest ten nowszy silnik wodbo czy tam dbko 2 tylko, ?e mapka jest zmieniona. Transformacje i inne rzeczy w tym grafiki jest wszystko to samo co u konkurencji.

?mieszny jeste? nie znasz si? na serverach to na chuj sie odzywasz ? ani dbko ani wodbo nie by?o robione na tfs'ie a ten server jest
img.php
. A co do starego Admina, raczej jak kupi?em server to ju? go nie b?dzie tak ? Czary,Itemki,Mobki,Profesje s? robione od 0 mapka tak?e. A co do tego ,?e server nie r??ni si? zak?adam ?e wbi?e? 200-300 level i dalej nie gra?e? i ty chcesz cokolwiek ocenia??

Je?li chodzi o parala w broni to c17, tsuful, cell.Reszta profesji ma parala w runce.
Stronka jest w budowie dzi? b?dzie gotowa je?li chcesz obejrzec profesje np goku wpisz :
dbmw.no-ip.eu/postacie/goku/goku.html (pozosta?o?ci po starym accmakerze)

Co do Pomys??w nie ja si? zajmuje stronka tylko 2 Admin prawdopodobnie ju? jest wszystko gotowe ale zapewne on ?pi teraz :)

Tak si? sk?ada, ?e tworze sw?j serwer - ca?kiem od zera, nie jak Ty, ?e kupuje serwer, mocno zeedytuje map? i "Wielki super zajebisty pro elo kokasity serwer od Zero aka WoDB :).

Oto link - http://tibia.net.pl/threads/561719-Dragon-Ball-Online-TFS-0-3-6 . Ja przynajmniej mam ogarni?t? ekip?, a wiesz dlaczego? Bo moja ekipa administracyjna sk?ada si? tylko i wy??cznie ze mnie.

Tw?j serwer to kolejna podr?bka, kt?ra padnie po kilku dniach i jeszcze wspomnisz te s?owa, cius.

M?j server to kolejna podr?bka zacytuje tekst z twojej prezentacji "Tak w skr?cie m?wi?c, chc? zrobi? serwer z "fabu??" HoDB, Klimatem DBL'a i Stabilno?ci? DBKO"
no tw?j wogule nie b?dzie podr?bka ani troch?, w tym momencie sam siebie zb?a?ni?e?

#Edit
"Moja ekipa jest ogarnieta bo sam robie server"

Kogo poszukuj??
*Skryptera, kt?ry sprosta moim wymaganiom i napisze skrypty do serwera (je?li o to chodzi, to mog? nawet zap?aci?)
*Kodera c+, -||-
*T?umacza, kt?ry zna dobrze angielski i m?g?by przet?umaczy? dla serwera kilka tekst?w.
*Mapperem jestem ja, wi?c jego nie potrzebuje - og?lnie to potrafi? tez pisa? ma?e skrypty, czy t?umaczy? co nie co z angielskiego na polski ( odwrotnie ju? jest gorzej)

B?d?c maperem daleko sam nie zajdziesz xD

Ostatnia edycja:

Tak si? sk?ada, ?e tworze sw?j serwer - ca?kiem od zera, nie jak Ty, ?e kupuje serwer, mocno zeedytuje map? i "Wielki super zajebisty pro elo kokasity serwer od Zero aka WoDB :).

Oto link - http://tibia.net.pl/threads/561719-Dragon-Ball-Online-TFS-0-3-6 . Ja przynajmniej mam ogarni?t? ekip?, a wiesz dlaczego? Bo moja ekipa administracyjna sk?ada si? tylko i wy??cznie ze mnie.

Tw?j serwer to kolejna podr?bka, kt?ra padnie po kilku dniach i jeszcze wspomnisz te s?owa, cius.

No i nic dziwnego ze takie masz zdanie o serverze widocznie bedziesz chcial swoj reklamowac :) a ze ten server jest dobrze zrobiony bedziesz go hejtowac zeby jak najmniej graczy bylo, a potem bedziesz werbowac do siebie ludzi. :) Wiec sie nie udzielaj jak nie masz sensownej wypowiedzi na ten temat. Po 2 to udpate v2 jak mniemam wiec sa wprowadzone poprawki. Ja sie niczym nie martwie a ty hejtuj dalej :D

@Topic,
A po co ten spam ?
Kiedy start serwera ?

i si? wyda?o :(

---------- Tre?? dodana o 16:58 ----------

Dzisiaj Wieczorem start albo jutro popo?udniu.Poniewa? nie wyrobili?my si? w czasie zdarza si? nawet najlepszym :)

Konkurs na drugiego najwi?kszego b?azna TNPL zaraz po kenorze wygrywa!!...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

SPIDERUS!!!

Wielkie brawa.. Dziekujemy za udzial w konkursie :) Kolezko jestes zerem....
Cd kopika ~~ i co z tego, ze kupil server? Miejmy nadzieje, ze bedzie potrafil sie nim lepiej zajac niz poprzedni admini -.-

Czekam na online :)

Z ch?ci? zagram na serwerze, bo jak na razie nie ma w co gra?. Mmm dbl alpha testy i lataj? po 1,5k lvl i zreszt? tamtejsza grafika niezbyt mi si? podoba ,wi?c czekam na ten serwer.
Ps. Co z tego ,?e kupiony? Z tego powodu nie skre?la si? serwera na straty chyba ,?e to nowots albo jakie? chujowe wodbo. Wejd?, zagram i wtedy dopiero ocenie.

M?j server to kolejna podr?bka zacytuje tekst z twojej prezentacji "Tak w skr?cie m?wi?c, chc? zrobi? serwer z "fabu??" HoDB, Klimatem DBL'a i Stabilno?ci? DBKO"
no tw?j wogule nie b?dzie podr?bka ani troch?, w tym momencie sam siebie zb?a?ni?e?

#Edit
"Moja ekipa jest ogarnieta bo sam robie server"

Kogo poszukuj??
*Skryptera, kt?ry sprosta moim wymaganiom i napisze skrypty do serwera (je?li o to chodzi, to mog? nawet zap?aci?)
*Kodera c+, -||-
*T?umacza, kt?ry zna dobrze angielski i m?g?by przet?umaczy? dla serwera kilka tekst?w.
*Mapperem jestem ja, wi?c jego nie potrzebuje - og?lnie to potrafi? tez pisa? ma?e skrypty, czy t?umaczy? co nie co z angielskiego na polski ( odwrotnie ju? jest gorzej)

B?d?c maperem daleko sam nie zajdziesz xD

Naucz si? czyta? ze zrozumieniem bo widocznie nie odr??niasz ekipy, od ekipy administracyjnej serwera. W og?le Tw?j tok rozumowania jest tak ?a?osny, ?e a? ?mieszny, gdzie ja napisa?em, ?e chce splagiatowa? jaki? serwer? Napisa?em tylko, ?e chcia?bym mie? takie warunki jak w/w serwery.

Ziomek, u?ywasz spritow dbla/dbpriority i chcia?e? ojeba? skryptera na hajs, a to skre?la cie na starcie...

Dlaczego wnioskujesz, ?e u?ywam sprit?w z DBL / DBP ? Bo ma na adminie outfit ich Goku, na niesko?czonym jeszcze serwerze Haha? Kolejny zabawny tok rozumowania. A w?tku o skrypterze nie skomentuje, bo s? to zwyk?e nieudowodnione bzdury, a wi?c bardzo mi przykro.

Konkurs na drugiego najwi?kszego b?azna TNPL zaraz po kenorze wygrywa!!...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

SPIDERUS!!!

Wielkie brawa.. Dziekujemy za udzial w konkursie :) Kolezko jestes zerem....
Cd kopika ~~ i co z tego, ze kupil server? Miejmy nadzieje, ze bedzie potrafil sie nim lepiej zajac niz poprzedni admini -.-

Czekam na online :)

Kolejny ?a?osny post, typowy dla 12-nasto letniego dzieciaka, kt?ry ma ci??ko w ?yciu i pr?buje wy?y? si? na forum tibii. Uwierz mi, ?e z ca?ego serca ?ycze Ci powrotu do zdrowego stanu umys?owego.

A teraz cya all, nie mam zamiaru ju? z Wami dyskutowa?, bo to do niczego nie doprowadzi... ;)

Ty pierdolony ancymonie...
primo: http://tibia.net.pl/threads/561719-Dragon-Ball-Online-TFS-0-3-6?p=1578537#post1578537 // mapa ala "DBL" i ty kurwa nie probojesz splagiatowac? acc tez w kolorach nowego acc dbl :)
duo: 12 latek? czym to jest poparte? zanim cos napiszesz to wylacz i wlacz komputer 10x a przy tym pomysl ~~ zapraszam na ts/vt/skype czy co tam masz gimbolu
+ dziekuje za zyczenia :P
trio: tak czy inaczej jestes zerem juz nie za tylko przed kenorem :) twoj projekt jak i twoje zycie na forum bedzie seria nieudanych prob ;]

Ten jeszcze jeden raz musia?em odpowiedzie? bo za du?o cwaniakujesz gnojku.

Ty pierdolony ancymonie...
primo: http://tibia.net.pl/threads/561719-Dragon-Ball-Online-TFS-0-3-6?p=1578537#post1578537 // mapa ala "DBL" i ty kurwa nie probojesz splagiatowac? acc tez w kolorach nowego acc dbl :)
duo: 12 latek? czym to jest poparte? zanim cos napiszesz to wylacz i wlacz komputer 10x a przy tym pomysl ~~ zapraszam na ts/vt/skype czy co tam masz gimbolu
+ dziekuje za zyczenia :P
trio: tak czy inaczej jestes zerem juz nie za tylko przed kenorem :) twoj projekt jak i twoje zycie na forum bedzie seria nieudanych prob ;]

Po pierwsze - Nie szpanuj Hiszpa?skim bo znasz tylko te 3 s?owa.
Po drugie -
kalos080214_dragonball_205.jpg

Mapa Dragon Balla, na kt?rej to si? wzorowa?em pajacu.

Po trzecie -

Czym to jest poparte? Twoim idiotycznym, p?ytkim oraz poza wszelkim poziomem zachowaniem. I nie, nie wejd? na ts/vt/skype i inne tego rodzaju komunikatory, tylko po to by si? powyzywa? z jakim? benkartem.

My?lisz, ?e mnie obchodzi opinia jakiego? stereotypowego idiotycznego tibijczyka? Ju? samo to, ?e wszystko przenosisz na Tibi? rozwala mnie do ?ez "juz nie za tylko przed kenorem" . I to "twoje zycie na forum" - haha, to Ty ju? nawet masz ?ycie na forum? W sumie po konwersacji z Tob? mo?na tak wywnioskowa?, bo jeste? jak taki pusty ala dres - Nic ciekawego swoj? wiedza ani s?ownictwem nie reprezentujesz, ale tak?e na sparingu by? dosta? ?omot. Wy??cz komputer i narka.

Ostatnia edycja:

Sko?czcie t? dyskusj?.
Jak chcecie si? pobawi? klockami, lub potyra?, Jest PW, a ten temat zostawcie w spokoju.

Pozdrawiam.

Jeny, ludzie ogarnijcie si?, to nie jest temat, gdzie mo?na robi? spam, wyzywa? si? i pisa? na inne tematy, na miejscu kadry dawno ju? bym Was ukara? ^.^

@topic
Tak jak ju? wcze?niej pisa?em serwer jak dot?d nie ruszy? i za pewne jutro te? nie ruszy :)

Hej sexi lejdis :D Mam warna a wy nie :O ?yso wam xd?
dasd.jpg

Thanks bean :D

@TOPIC
Kiedy online.... Acc mi nie chasa jakos :O Czy przedwczesny upadek?

$wiru? pocisna?e? tego kartofla jak placka : D

@Topic
Zagram , czekam na serwer.

Czajnik... :D

Server Bedzie onnline spokojnie trzeba troche czasu. 2 admin nie ma pradu :D

3 dni bez pr?du -.-?
Meteroyt chyba jebna? w linie elektryczn?...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry