• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne DBDestination 1.1

Status
Zamknięty.

TenTypSwir

NNSTORY.EU Developer
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
117

DBD-Logo+Shenron.png

What We have?
*19 Balanced Professions
*Many maps, quests, tasks and missions
*Many items, monsters & hunting spots
*New techniques
*Unique Saga System
*Reflect System
*Beautiful graphics
*Reborn System
*Dragon Ball System
*Characters and Monsters are balanced - exquisitely fair gaming experience for everyone
*New transformations
*Positive atmosphere and people
JOINS US NOW AT DBDESTINATION.EU!

reklama-ss.gif

About Us
Due to constant failures in producing robust and playable servers, a group of Dragon Ball fans decided to create their own one. Starting with their first attempt called 'DBViolent', they gained much popularity among people who valued similar interests; people who remember the awesomeness of waiting a whole week to watch an anime that with the progress of TV's quality, 'lost' its fans and attractiveness. The thing is... that awesomeness was never lost. The guys who felt chills on their back as Goku transformed into a Super Sayian are still here! If you remember that incredible atmosphere and dream of returning into the Dragon Ball world then I have some good news for you: a server made by players for players is out here and it's waiting for you to join it! Don't hesitate, begin your adventure right now, right here...

Why Us?
There are a few things that make us, us. We are people just like you. Outside of our work place, we look for times of fun and joy, to keep away for some time from the busy life that we were made to live. What we're doing here, is creating a place where this joy and fun can be found and basing on our childhood interests, we decided to build DBD - after all, our youth was always the period of our lives in which we were the happiest. The truly amazing thing is though, that you can become a part of this building process. You can become one of us.
If you're still not convinced, then check out the different aspects of DBD:
  • Even though the server is hosted in Poland, we are a team that aims at anyone who has ever been interested in Dragon Ball. So, if you are not a Polish player and went with the thought of thinking that we discriminate anyone in any way because of their heritage, then do not worry - we are an open, anti-racist community that invites all the Dragon Ball fans around the world to join it. Besides, the items from our shop can be bought from anywhere by either a text message, or through paypal. This was done, so that everyone has an equal chance to experience the tiny bonuses that we introduced to the server in order of keeping it online and healthy.
  • Our team is extremely experienced and spent years developing its OTserv making skills. Our main programmer, thanks to the projects that he has been involved in, is well known on the Polish forums and in the OT society. Because of such professionality and knowledge, we are able to bring anything that our heads can imagine into the game. I'm not kidding... anything. All we need are ideas, which are often provided by the players. If you want to suggest something, then feel free to do so; we are open to new concepts and always look out to bring new ones into life!
  • BNS provides the best experience you could ever have with an Open Tibia Server. Systems such as rebirth, dragon ball collecting, transformations and different aura colours will make your experience extraordinary and because we've created new monsters, spells and quests, an adventure that anyone can step with their feet on has been made. An example of a pretty cool feature of DBD is character development. As you level up, it will allow you to transform the looks and abilities of your little guy into some completely new ones!
  • Trust me, we have ears and we do listen. Constant updates will surely improve your experience - we do them at least once a month and always try to change the things that the players complained about. Therefore, if you find a bug, or simply want to report something that you don't enjoy, then remember that we will hear you out and consider what to do about it.

If you're still not sure about joining, then keep on reading to receive some extra info on DBD.
*Accmaker: dbdestination.eu
*Forum: dbdestination.xaa.pl
*Exp: x20
*Pvp-e: x9
*Max Rebeborn: 1000lvl
*TeamSpeak3: soon

The server is available until 26 April. 26 April - reset and Official Start!

Odp: DBDestination 1.1

no, postara?e? si? ;) polecam xd btw. zmien acca bo ten juz sie nudzi :(

No angielski masz opanowany do perfekcji, m?g?by? przet?umaczy? : "Today (18.04.2015) we will started the best Dragon Ball server. 26/04/2015 form will be reset and the official start of the server!" ? ACC zer?ni?ty z dragon ball new shit, wszystko inne te??

Zacznijmy od tego, ?e to szanowny administrator DBNS'a mnie ojeba? na dbns'a ale mniejsza o to haha xD Angielski perfekt - dzi?kuj? ale wol? szprecha? po niemiecku. ^^

Zacznijmy od tego, ?e to szanowny administrator DBNS'a mnie ojeba? na dbns'a ale mniejsza o to haha xD Angielski perfekt - dzi?kuj? ale wol? szprecha? po niemiecku. ^^
Nie ojeba?, tylko wydali? z zespo?u za nic nie robienie [i op??nianie update z new profami o miesi?c+ kiedy codziennie m?wi?e?, ?e ju? ko?czysz ostatnie a nawet nie zacz??e?"... +mog?e? odrazu odpala? swoj? wersje nikt Ci nie broni? :D

//EDIT
No faktycznie ojebany jak nic
nyaTin4.png
to juz bylo po 'ojebaniu' jak to nazwales

Ostatnia edycja:

Wyjeba? - projekt by? moj a ty tylko dolaczyles. A co ma "odpalenie" teraz czy wczesniej czy pozniej do tematu z zapowiedzia :O? Skonczmy tu pisac o moim poprzednim skradzionym przez kogos tam projekcie i piszmy o nowym. :] Mozna testowac [pobawic sie] do 26 kwietnia - pozniej official ^^

@UP
Tak to juz bylo po ojebaniu i po akcji z domena ktora na szczescie byla na mnie i nie miales do niej dostepu. Pochwal sie czemu placiles? Zeby silnik nie znalazl sie w necie. GL

Ostatnia edycja:

To dlaczego na tym gownie jest odpalony sms shop skoro sa 'testy' do 26 kwietnia

Raczej nikt nie ka?e nic kupowa? ;x
Masz zamiar dodac cos nowego i ciekawego co przyciagnie graczy? A i robisz reklame dbnsowi? bo ich fb ciagle jest na twojej stronce:P

kodowanie nowego layout'u pod DBD in progress... [70%]

Co do acc, zaintrygowa?a mnie jedna rzecz.
"Today (18.04.2015) we will started the best Dragon Ball server. 26/04/2015 form will be reset and the official start of the server!"
"We will started" (?) Jak ju? to, "We will start"
"26/04/2015 form will be reset and the official start of the server!" (?) Posta? b?dzie zresetowana? Jedna posta?, a przypadkiem nie ka?da? Mog?e? da? Every character will be deleted.
"and the official start of the server". i oficjalny start serwera (?). To w og?le nie brzmi. Mog?e? da? "Every character will be deleted on 26 april 2015 and then Server will start."

Kopia dbns'a. Swirus piszesz na arkama a ostatnio pisa?e?, ?e chcesz wychuja? graczy, aby kupi? sobie motor czy co tam chcia?e?.
Tylko, ?e dziwnym trafem Arkam ma wi?cej graczy i rozwija sw?j projekt, mimo, ?e Ciebie nie ma. Mhm, ciekawe.

Ostatnia edycja:

Arkam rozwija swoje premium points , nie serwer. Patrz?c teraz na arkama serwer to ju? co raz mniej ludzi gra bo nudzi im si? serwer na ,kt?rym nic si? nie dzieje. Wiele wi?cej os?b chwali sobie teraz serwer dbbs PS. Przepraszam za reklam?. Po za tym Arkam zapomnia? doda? na swoje logo motto " Tu tylko hajs si? zgadza ". Co do projektu Swiruseq'a czekamy na oficjalny start.!

Arkam rozwija swoje premium points , nie serwer. Patrz?c teraz na arkama serwer to ju? co raz mniej ludzi gra bo nudzi im si? serwer na ,kt?rym nic si? nie dzieje. Wiele wi?cej os?b chwali sobie teraz serwer dbbs PS. Przepraszam za reklam?. Po za tym Arkam zapomnia? doda? na swoje logo motto " Tu tylko hajs si? zgadza ". Co do projektu Swiruseq'a czekamy na oficjalny start.!
W?a?nie hajs sie nie zgadza, dlatego update 3.0 kt?ry planuje zrobi? jeszcze w tym miesi?cu zniszczy ewentualn? konkurencj?. W sumie to ju? si? robi troch? przyt?aczaj?ce, ?e ka?dy temat serwera dragon ball musi nawi?zywa? do dbnsa przez posty innych u?ytkownik?w, a szczeg?lnie ?e wi?kszo?? tych post?w wspomina jaki to dbns jest z?y i upada i wgle :D dziwne, ?e wielu miesi?cy od teraz w ty? ?rednia liczba aktywnych graczy online to 200+ w godzinach popo?udniowych i si? ona nie zmienia wi?c nie wiem dlaczego zawsze kto? wtr?ci swoje przepowiednie, kt?re nie maj? podstaw. Co do dbbsa to wiele os?b chwali sobie go bo to jest silnik dbnsa z przed kilku miesi?cy, gdzie jedyne osoby kt?re cokolwiek robi?y to nielicz?c os?b kt?re tworzy?y violenta na kt?rym bazowa? dbns to ?wirus, ja i dominikms, nie m?wi?c o od?wie?onych grafikach layouta kt?re ma dbbs zajebane od kogo? a no od dbnsa :) i nie z neta bo grafik kt?ry je tworzy? nie zezwoli? na ich u?ycie, no nie licz?c ju? tego ?e nawet nie potrafili w?asnej kolorystyki do news?w wymy?li? tylko u?ywaj? mojej + jak tylko wrzuc? jaki? news na fb/stronke dbnsa to kilka minut p??niej na stronce dbbsa ju? jest propozycja a?eby to doda? (ot odpowied? czemu dbns nie zapowiada dok?adnie co b?dzie w upach :) ). No mam na my?li system?w ingeruj?cych w klienta, kt?re korzystaj? z API bo to mog? bez obaw publikowa? bo skoro all zajebali to dllki nie b?d? potrafili napisa?. Owy silnik dbbsa i silnik na kt?rym odpala/bazuje Swirus czyli ten zajebany kt?ry zelek mu wyslal bedzie w necie w tygodniu, jak sie zbiore i zachce mi sie odpali? stary pc a?eby wrzuci? go do neta. Co do dbbsa jak to wspomnia?e? coraz wi?cej ludzi tam gra hehe, tak tylko ?e 70% os?b kt?re s? tam online, s? jednocze?nie online na dbns bo maj? pewno??, ?e nie b?dzie tu restartu postaci, a pozosta?e 30% to ludzie kt?rzy maj? perm lub ip bany na dbns i dlatego graj? tam.

#Temat
Co do tematu to nie mam za wiele do powiedzenia bo nie widz? nic specjalnie nowego co by by?o dodane od owej zajebanej wersji, rozwali? mnie te? punkt "*Positive atmosphere and people", sk?d wiadomo czy s? tam pozytywni ludzie skoro serwer jeszcze nie wystartowa?... Mam te? obawy co do klienta czy nie wczepisz do niego pliku z botneta lub nie b?dziesz kodowa? hase? w bazie danych (bo przez pierwsze miesi?ce dbns te? mia? je nie kodowane). Ale nvm. nic mi do tego, lepiej ?eby? ty mia? to odpalone ni? cfelek, sorry ?elek*, bo chocia? jako? si? przyczyni?e? do tego powstania i gl. jak b?dziesz startowa? to wy?l? smsa za 6zl na dbbsa, ?eby pokopiowa? itemki i zjeba? im gospodark? :D [oj tak bo m.in pve system i nie tylko pozwalaj? na kopiowanie i nadawanie niesko?czonego ataku].

#Wy?ej: I ogarnijcie si? z reklamowaniem dbnsa w ka?dym temacie dragon balla, bo ju? mi si? nie chc? odpisywa? na zarzuty p??niej s?ane w moj? stron? w cudzych tematach, jak kto? chce co? spamowa? o dbns to macie jego temat w serwerach i nie musicie tutaj syfi?, ch?tnie sobie tam poczytam wr??by na temat upadku mojego serwera.

#Anyway gl

Ale spinacie dupe i co niektorzy sie rozpisali xD
Kopia dbns'a. Swirus piszesz na arkama a ostatnio pisa?e?, ?e chcesz wychuja? graczy, aby kupi? sobie motor czy co tam chcia?e?.
Tylko, ?e dziwnym trafem Arkam ma wi?cej graczy i rozwija sw?j projekt, mimo, ?e Ciebie nie ma. Mhm, ciekawe.
Robie ot 4fun + jakis tam zarobek [akurat normalna prace mam ze wzgledu na motocykl i prawko :f // do 450€/msc]
Dziwnym trafem ma wiecej graczy bo wczoraj po 18 DBD wystartowal? Niech sobie ma i tego mu zycze lol... Jak juz ktos napisal to rowniez moim zdaniem rozwija SMS SHOP >.<

@Arkam
...na kt?rym bazowa? dbns to ?wirus, ja i dominikms...
Na kt?rym bazowa? ?wirus* (nie zapominajmy, ?e ty dotkn??e? plik?w silnika po 1.70 update - tu? przed wyrolowaniem mnie ) a cd DominikaMS to nie wiem ale pewnie Ci cos tam pomagal ale na 100% przy dll :P

...uje Swirus czyli ten zajebany kt?ry zelek mu wyslal bedzie w necie w tygo...
Nie pamietasz akcji z "dbns.net.pl" i magicznym licznikiem? Zelek nie dal mi silnika bo ja go mialem ciagle - on dal mi layout do acc zebym mu zrobil header ^^

...jak sie zbiore i zachce mi sie odpali? stary pc a?eby wrzuci? go do neta....
Jak sie zbiore... Widze to juz 3'eci tydzien a pc podlacza sie gora 10min. Ja to widze tak: Patrzac na twoj malejacy zarobek w obecnej chwili jeszcze nie wrzucisz silnika w net [tak to jest prowo :* - bedzie jak z WoDBO czym wiecej tym lepiej (mniejszy zarobek he he he)]

...e od owej zajebanej wersji, ro...
To nie ja mam "zajeban?" wersje tylko ty no bo kurwa nie zapominajmy, ?e projekt by? m?j a ty tylko do??czy?e?. >.<

...Positive atmosphere and people...
Nie widzisz, ze reklama to sklejka z mojego poprzedniego servera jakim byl dbns? Po co mam pisac cos od nowa jak jest podobne ?

...Mam te? obawy co do klienta czy nie wczepisz do niego pliku z botneta lub nie b?dziesz kodowa? hase? w bazie danych...
Tym razem has?a s? kodowane (obawiam sie wookasha xd) + po co mam podczepiac cos do swojego servera? Wykryje wirusa i odejdzie paru graczy... Nope

...bo nie widz? nic specjalnie nowego co by by?o dodane...
Tez nie widze nic specjalnego w obecnych update'ach dbnsa... Moze up 3.0 cos wprowadzi.. zobaczymy.

...wy?l? smsa za 6zl na dbbsa,...
Nie trzeba wysylac... Mam od tego ludzi i juz troche pp na kilku charach z tego gralem 10min xD

Tobie tez anyway GL a MODERATORA prosze o skasowanie postow w ktorych jest "reklama" DBNS czy DBBS... To jest zapowiedz DBD a nie miejsce na reklame.

Haha Azuu/Netrunner - server is dno xD
Swirus, zmien "Layout Managera"
Poza tym widze juz 3 server DBNS wiec bd coraz wiecej i coraz wiecej :d az bedzie ich jak wodbo xD
No co napisac, wczesniejsze wydanie dbns + male dodatki. Spoko server wiec Polecam.

Nowy layout + update na dniach ^^ Zapraszam juz 26 do officialnej gry (w tej chwili mo?na potestowac).

No $wirus,czekam na offical. Z ch?ci? zagram,ale teraz to troch? bieda z graczami online. Zmie? nazw? na listach,bo praktycznie nie wyszukuje go,gdy wpisuje odpowiednie frazy w wyszukiwarce :)

Najcz??ciej wyszukiwane to Wodbo dragon i naruto wiec takowe si? znajduj? na ots li?cie ^^ (wpisz dbd to tez znajdzie). Zapraszam wszystkich na start juz 26 kwietnia o 12.00 ^^

Zobaczymy co tam $wirusek zrobi? : P Zawitam na start

@OFFTOP
Zmien ten layout albo pouzupe?niaj te puste pola szare w centralnej cz?sci acc . tam gdzie jest top5 i login bo okropnie to wygl?da :)

Niepozdrawiam :*

Okropnie czy nie ale ju? nie bedzie mi Arkam pisac, ze podjebalem prace jego grafika hahaahah xD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry