-Inne DBDestination 1.1

Status
Zamknięty.
Odp: DBDestination 1.1

Osobi?cie gra?em i bardzo fajnie :D Administracja zaje*ista ;D

~Matt

Widzimy si? na starcie : )

Zmie? to :
2222c5.jpg

Zmienilem kolo 11 jeszcze zanim widzialem tnpl ^^ //Zmienione.

Zapraszam do gry.

I know it :D Byly pewne problemy - dzisiaj wrgralem serwer na nowy vps i mysle, ze nie powinno byc dalszych problemow z gra > res charow i wielki update w nastepnym tygodniu pozniej reklama i start ^^

I my?lisz ?wirus,ze to co? da? Ja z ch?ci? tam gra?em,ale liczba graczy nie motywowa?a do dalszej gry.Musisz si? bardzo postara? z reklam? i zrobi? wkurvisty update. Powodzenia!

Jak nie da to trudno - ale juz nie bedzie problem?w z logowaniem ze strony hostingu wiec serwer bedzie stac tak czy inaczej :)

Serwer upad? ? :]
Musisz popracowa? nad serwerem ... bo to praktycznie to samo co DBNS ...

~Matt

Wida? nie by?e? na testach 3 dni temu. Nad serverem pracuje i juz nie b?dziesz mia? podstaw, ?eby napisac ze to praktycznie syfNS

[MENTION=267982]TenTypSwir[/MENTION]
Napisa?em "Musisz popracowa? nad serwerem" :) Wi?c dobrze ?e pracujesz nad serwerem , o testach nic nie wiedzia?em :D Szkoda ?e mnie nie by?o >.< To czekam ! ;D

No no, po moim osobistym te?cie musz? przyzna?, ?e $wirek odwali? kawa? dobrej roboty :D
Nie pozostaje nic innego jak oczekiwanie na START :)

Ciekawy i porz?dny serwer. Wcale nie przypomina a? tak bardzo NS'a jakby si? niekt?rym zdawa?o. Serwer dopracowany,konkretny admin z kt?rym jest praktycznie ci?g?y kontakt,a ewentualne zg?oszone bugi s? naprawiane wr?cz natychmiastowo. A co do liczby graczy- moja opinia jest taka,?e lepsze 30-40 aktywnych graczy, w miar? rozgarni?tych ni? 300+ staj?cych afk na trainach przez kilka tygodni jak na podobnym serwerze tego typu. Jak najbardziej polecam i zapraszam :).

Jest nas coraz wi?cej (nie mowie to u afk'ach na trainach jak to na konkurencyjnych serwerach a o ?ywych graczach). Zapraszam do gry.

Chrome cz?sto "niepopularne pliki" traktuje jako z?o?liwe.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry