-Tibia 8.54 DBKO: New Chapter - NBHCTeam

Status
Zamknięty.

Kasere

User
Maj 18, 2012
Liczba reakcji
0
...N&BH&CTeam & Oski Company...
MmkLWuM.png

Witamy bardzo serdecznie :).
Chcieliby?my przedstawi? wam nasz? fanowsk? wersj? DBKO 3.1 na protokole 8.54.
Nie jest to czyste kopiuj wklej typowego DBKO, a edytowana wersja z nowymi:
*Postaciami

-Beerus
eF2lNjU.png

-Tapion
YXpHBX3.png

-Jiren
ka8d3E6.png

*Itemkami
jhCepgr.png

(Nie s? to wszystkie itemki tylko wybrane)

*Edytowan? lekko map?
hMQwKCm.jpg

Ar6KWHm.jpg

lBTL5I3.jpg

*System smoczych kul wraz z radarem dzi?ki kt?remu mo?emy rozpocz?? poszukiwania

4FmDkwT.png

OYJZFdD.gif

(codziennie o godzinie 21 spada 1 kula )

Start 3.11.2017 18:00

Exp: 100X
Exp za gracza: 0,5x
Skill: 20x
Ki lvl: 10x
Loot: 5x
Pacc: Free

Serdecznie zapraszamy do gry :)

Portal: http://nbhcteam.eu/dbko/
Forum : http://nbhcteam.xaa.pl/

Odp: DBKO: New Chapter - NBHCTeam

Gra?em sobie chwile na tym ots, wbi?em 70 lvl ale mog? powiedzie? tylko, ?e ots nie jest gotowy na start.
Bug na bugu, przyrost hp i ki ... prosz? .. pada? 50 lvlem na banditach? 70 Jiren ma 4,5k hp z czego pirat lvl 2 czy bandit lvl 9 bije ponad 1k ;)
Ki na 70 lvlu starczy mi na u?ycie 2x heal na 20 ki lvl, kt?ry daje mi 1200hp O.o itemki mimo, ?e maj? adnotacj? regeneracji nic nie daj? :(
Aa w?a?nie, brak niekt?rych npc np: Mayor, spelle "speed up" nie dzia?aj? a ich wymagania co do u?ycia ki -> 2k ki na speed up i 4k na regeneration, na 200 lvlu mo?e bym raz u?y? bo ki zbraknie XDD

Tyle ode mnie, b?d? jakie? zmiany?

Wodbo nie wypa? to na DBKO si? przerzucili, odsma?any kotlet hahahahhaahhahahahahaha

No i niech robi? to co chc?, nawet z ca?ego serduszka im kibicuje, a ty musisz pisa? takie rzeczy mimo ?e si? staraj??

Czyta?e? i si? doczeka?e?, tym razem sko?czy si? na upomnieniu, bo brakuje co akurat 3 pkt do bana na 2 tygodnie. Chcesz krytykowa?, r?b to z sensem

Czyta?e? i si? doczeka?e?, tym razem sko?czy si? na upomnieniu, bo brakuje co akurat 3 pkt do bana na 2 tygodnie. Chcesz krytykowa?, r?b to z sensem

Post nie na temat, chyba ciebie te? to obowi?zuje.
tabela_kar.PNG

Co do serwera to mam nadzieje ?e wam si? uda, cho? nie za bardzo lubie te klimaty.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry