Inne DBKO v4.0 sprites

Status
Zamknięty.

ryqq

New User
Marzec 24, 2009
Liczba reakcji
0
Witam, nie wiedzia?em gdzie to napisa?, tak wi?c pisz? to tutaj. I prosi? bym bardzo o szybk? interwencj? administratora i przeni?s? ten temat tam gdzie kto? si? tym zainteresuje...

Witam gram w DBKO wersji 4.0, potrzebuje wyci?gn?? pliki *.dat, *.spr, itd... Z tej aplikacji a nie wiem jak, widzia?em r??ne tematy i pr?bowa?em z UnBinderem, lecz to nie dzia?a. :( M?g?by kto? napisa? jaki? poradniczek? Lub nawet mi podes?a? te pliki?

Dzi?kuje wielkie, za pomoc leci +..

Odp: DBKO v4.0 sprites

Niestety ich spr s? zakodowane i ci??ko b?dzie je wyci?gn??. Je?eli uda mi si? znale?? jaki? inny program dam ci o tym zna?. Pozdrawiam

Dzi?kuje, bardzo. Mam nadziej? ?e si? bardzo postarasz i dostarczysz mi nazw? tego programu. :) Dzi?kuje serdecznie i tak?e pozdrawiam.

Wy?le ci zaraz link na PW do pobrania gotowych SPR. Dok?adnie z DBKO 3.1.1 ,nie s? najnowsze ale te? nie ma ich nigdzie na necie. Musisz mi obieca? ,?e nikomu ich nie wydasz :)

Tak ale czy one odnosz? si? do klienta v4.0? I czy nie ma tam ?adnego gro?nego wirusa? - Keylogger? Czy te pliki s? na pewno czyste i maj? takie same dzia?anie co sprity z v4.0? - Na pewno, nikomu ich nie wydam. :)

W kliencie v4.0 s? lekkie poprawki np trawy itp a takto niczym si? nie r??ni?. Wirusa nie ma nie martw si?. Uploaduje si?

Refresh!
Refresh!
Refresh!

ty to chcesz jeszcze te sprity?
napisz na gg dam ci te z 4.0 : 24215735

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry