Dbko2 elf bot od lutzena

Status
Zamknięty.

lutzenek

Active User
Luty 8, 2011
Liczba reakcji
8
261lnxf.png

DBKO2 ELF BOT by LUTZEN
Przedmiot:DBKO 2 ELF BOT NG / NA ZAM?WIENIE PRZEROBIE POD TIBIA BOT NG
Cena: SMS 11Z? LUB DO?ADOWANIE PLAY 10PLN
Forma p?atno?ci: SMS/DO?ADOWANIE
Kontakt: GG 6260908
KR?TKIE INFO DOT. TEMATU - PRZECZYTAJ ZANIM DO MNIE NAPISZESZ.
__
*Temat dotyczy serwera KLIK
*P?acisz tylko raz, w razie update otrzymujesz ca?kiem nowy i dzia?aj?cy EXE do elf bota.
*B?dzie potrzebny email. Na niego przesy?am bota, chc? unikn?? spamu i syfu na gadu, po update wszystkim, kt?rzy op?acili wysy?am updejta.
*ELF b?dzie dzia?a? zar?wno na XP jak i Win Vista/7 -64/32bit.
*Prosz? o kontakt jedynie zainteresowane osoby, nie pomagam w przerabianiu i te? nie ucz?.
*Chcesz ?ebym najpierw wys?a? i ?eby? sobie sprawdzi? czy dzia?a ? Nie, nie ma takiej opcji. P?acisz pierwszy, a dostaniesz na pewno sprawny towar.
*Allegro ? Nie, ELF BOT nie jest moim programem, nie jestem tw?rc? tego bocika i chc? unikn?? nieprzyjemno?ci prawnych oraz zepsucie sobie reputacji na allegro.
*ELF BOT jest czysty. Zero wirus?w, posiada jedynie 3 skrypty, kt?re zrobi?em na szybko dla picu czy dzia?a. Jest to "charge", "aura", "anty afk".
*Tutaj screen mojej wiarygodno?ci. KLIK SCREEN
__
Do administracji. Nie rozpowszechniam tutaj ?adnych crack?w. Sprzedaj? jedynie prac? oraz pomys? na przerobienie tego kultowego bota jakim jest ELF BOT NG.

Odp: Dbko2 elf bot od lutzena

Kupilem tego bota do dbko2 od lutzena i jestem zadowolony

Kupilem tego bota i jest on moim zdaniem niesamowity :D

prosze o sprawdzenie tych IP bo jest tresc podobna tak jak by pisala ta sama osoba i w dodatq tyle postow ;)

Nie ma sprawy :) S? to osoby, kt?re rzeczywi?cie kupi?y i s? zadowolone. Nie mam w zwyczaju nabija? sobie reputacji, kt?r? ju? dawno mam wyrobion?.

#Ip wszystkich są wgl inne, ale pamiętajcie, że też istnieje wszelkiego rodzaju serwery ,, proxy ".

Mothal oraz Kebcio, macie może jakieś dowody, że on jest oszustem? Jeżeli tak przedstawcie je, obecnie polecą warny za wszelkie offtopy w tym temacie a posty zostaną usunięte jako offtop.

Regards,
Rews!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry