• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dbl & Wodbo

Dbl & Wodbo

• Dragon ball legend

Votes: 0 0,0%
  • World Of Dragon ball Online

• Dragon ball legend

• Dragon ball legend

• Dragon ball legend

• Dragon ball legend

• Dragon ball legend

Votes: 101 60,1%
  • a:2:{i:5362;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5362;s:6:"nodeid";s:7:"2441990";s:5:"title";s:18:"Dragon ball

• a:2:{i:5941;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5941;s:6:"nodeid";s:7:"2441990";s:5:"title";s:18:"Dragon ball

• a:2:{i:7937;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7937;s:6:"nodeid";s:7:"2441990";s:5:"title";s:18:"Dragon ball

• a:1:{i:9784;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9784;s:6:"nodeid";s:7:"2441990";s:5:"title";s:3194:"a:2:{i:59

• a:1:{i:12331;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12331;s:6:"nodeid";s:7:"2441990";s:5:"title";s:3194:"a:2:{i:

• a:1:{i:15585;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15585;s:6:"nodeid";s:7:"2441990";s:5:"title";s:4480:"a:1:{i:

• a:1:{i:21756;a:5:{s:12:"polloptionid";i:21756;s:6:"nodeid";s:7:"2441990";s:5:"title";s:5768:"a:1:{i:

Votes: 67 39,9%

• Total voters
    168
Status
Zamknięty.

Dzwoniec

Advanced User
Liczba reakcji
32
Witam All Mam do was takie male?kie pytanie ..
Ktory ots lepszy Dragon Ball Legend Czy World Of Dragon Ball
Na ktorym sa mniejsze Kolejki ?
na ktorym sie szybciej skilluje i dostaje doswiadczenia .. ?
No i oczywiscie o Lagi

Prosze zaznaczac na Ankiecie ktory lepszy ;]

rok temu Gralem Na Dragon Ball Legend Lecz zhakowali mi 259 to by? dla mnie szok
No i tydzien temu zaczelem znowu grac i znowu mnie zhakowali ..
100cc poszlo sie jeb** na 24 lvl^^

Odp: Dbl & Wodbo

Zag?osowa??m na WoDbo
Dlaczego?Gra?em kiedy? na WoDbo, nie mia?em problem?w z lagami,kolejkami lub crashami serwera.
Do?? przyjemna atmosfera na ots.
Na temat DBL nic nie powiem poniewa? nie gra?em,ale WoDbo jest godny uwagi.

Zad?osowa?? na WoDBO poniewaz dbl to wielkie gowno.Tak jak do rl tibi sa ots to do wodbo tez robia ots np dbl

Ja?Wodbo , ma?e problemy czasem z kolejkami ale Wodbo to serwer godny uwagi.Lubi?em ten serwer ale teraz nie mog? jako? zrobi? konta.Jesli ktos mo?e pom?c na priv pisa?..Ch?tnie zacz?? bym przygode na Wodbo od nowa :]

a ja nie glosuje na nic poniewaz

DBL - nie ma sensu czekac 2h w kolejce potem i tak cie wyrzuci ^^

WoDBO - Byloby dobre jakby nie panowie C&H. Gralem na update 2.4 wbilem 150 brolly (Brolly mix) a potem mi go hackli bo jakis koles mial moj email(nie dawalem nikomu wiec nie piszcie ze moja wina)...Wruce sie do adminow.Wogule nie obchodza ich gracze (usuneli konto Marihuanie za free i komus tam jeszcze) Gracze nie sa lepsi.. Wbijasz se gdzies na dobry exp przychodzi jakis lov lvl mowi wypad stawiasz sie przychodzi jakis pr0 i lezysz.
Wogole Juz wole grac na nieedytowanym YurOTSIE z expem 1x niz w wodbo...

Tera od nowa gram w WoDBO i mam problem . LOguje sie i pisze ze mam zle passy

Zacz??em grac w dbl nie od poczatku (wersja 1.2) tylko od 1.5, oko?o hmm 1,7 roku temu. Gdzies tak w listopadzie 07 roku byl res postaci i wbi?em od nowa postaciami do wakacji 08 roku 3 postaciami 350lvl, i kilka 250... Juz po wakacjach nie gra?em tak jak wczesniej tzn 1h -2h dziennie, a w pazdzierniku juz nie gralem ostatnio 2 miechy temu wrocilem ale znow mi sie odechcialo xD Wszyscy maja tam lasty itd... Owiele wiecej noobow oraz nie ma tej atmosfery nie nawet co w 1 .5, ale przed wakacjami (pro playerzy odeszli itd.) nawet teraz jak ja na 350lvlu blokalem w wakacje rok temu kida to teraz 421lvl wczoraj jak patrzylem padal po 8 sec. xd Nie no poprostu nie mam s??w xd Nied?ugo powstaje ots Story Of Dragon Ball w kt?rym ja sam robi?em mapqe. Ale i tak DBL wydaje mi si? najlepszym w tym mom?cie ;d

Ja?Wodbo , ma?e problemy czasem z kolejkami ale Wodbo to serwer godny uwagi.Lubi?em ten serwer ale teraz nie mog? jako? zrobi? konta.Jesli ktos mo?e pom?c na priv pisa?..Ch?tnie zacz?? bym przygode na Wodbo od nowa :]

Ty chyba w szafie spisz, dbl jest pod zupelnie innym silnikiem zupelnie inne grafiki, kopi? wodbo jest np: DBV ale na pewno nie DBL

Zacz??em grac w dbl nie od poczatku (wersja 1.2) tylko od 1.5, oko?o hmm 1,7 roku temu. Gdzies tak w listopadzie 07 roku byl res postaci i wbi?em od nowa postaciami do wakacji 08 roku 3 postaciami 350lvl, i kilka 250... Juz po wakacjach nie gra?em tak jak wczesniej tzn 1h -2h dziennie, a w pazdzierniku juz nie gralem ostatnio 2 miechy temu wrocilem ale znow mi sie odechcialo xD Wszyscy maja tam lasty itd... Owiele wiecej noobow oraz nie ma tej atmosfery nie nawet co w 1 .5, ale przed wakacjami (pro playerzy odeszli itd.) nawet teraz jak ja na 350lvlu blokalem w wakacje rok temu kida to teraz 421lvl wczoraj jak patrzylem padal po 8 sec. xd Nie no poprostu nie mam s??w xd Nied?ugo powstaje ots Story Of Dragon Ball w kt?rym ja sam robi?em mapqe. Ale i tak DBL wydaje mi si? najlepszym w tym mom?cie ;d

Jak ka?dy wie o kase na dblu nie trudno, lvl sztuka wbic tez nie jest<sagi dajace expa>, tym bardziej jesli masz kolegow, ktorzy od samego poczatku pomoga. Reduce karma,small questor medal,great questor medal dzieki tym wszystkim itemom zbicie komus lvla jest praktycznie nie mozliwe dlatego wiekszasc graczy ma przynajmniej jedna postac z wyzszym lvlem i dla poczatkujacego gracza jest ciezko wybic sie

Eee to chyba zaczales wlasnie teraz grac :p gdy roku temu nawet nie bylo metali moj drogi :p Do 350lvla si? expilo tylko na h anhi i ao, ao i tak by?o zawsze zaj?te wiec nie by?o ogolem na czym expic... Sagi zawsze dawaly cos, ale nooby robia teraz na 100lvl ; o a kiedys nawet nie bylo kogo aby bloknal sagi, np. teraz z gqm to nawet nie mam zdania ;p Wi?c mozna wywnioskowa?, ?e kiedys wbicie lvla by?o ci??k? sprawa ;o Np teraz wejdziesz na server odrazu Cie wy?miej? ze 350lvl (zal taki ma?y lvl) a nadal teraz tam jestem best trunksem na servie choc nie wbilem lvla ood hmm 29 sierpnia to byl moj ostatni dzien wbicia lvla 350, a majinem mialem jako 5 majin lasta na servie :p

Eee to chyba zaczales wlasnie teraz grac :p gdy roku temu nawet nie bylo metali moj drogi :p Do 350lvla si? expilo tylko na h anhi i ao, ao i tak by?o zawsze zaj?te wiec nie by?o ogolem na czym expic... Sagi zawsze dawaly cos, ale nooby robia teraz na 100lvl ; o a kiedys nawet nie bylo kogo aby bloknal sagi, np. teraz z gqm to nawet nie mam zdania ;p Wi?c mozna wywnioskowa?, ?e kiedys wbicie lvla by?o ci??k? sprawa ;o Np teraz wejdziesz na server odrazu Cie wy?miej? ze 350lvl (zal taki ma?y lvl) a nadal teraz tam jestem best trunksem na servie choc nie wbilem lvla ood hmm 29 sierpnia to byl moj ostatni dzien wbicia lvla 350, a majinem mialem jako 5 majin lasta na servie :p

Sprostowanie ; [
- Pierwszy raz zalogowalem sie na serwie w 2006 roku listopad, po tym czasie udalo mi sie uzyskac range counsellora oraz Bannera <ktorego jednak stracilem>, mam obecnie 348 Humana nick Furukuri w razie wszelkich nie dowierzan zapraszam do gry, doswiadczenie mam na prawde duze : )

Pisalem oczywiscie o terazniejszym dblu a nie o starszych wersjach, oczywiscie ze bylo trudniej ze wzgledu na brak mozliwosci zredukowania karmy, czy brak sprzedawania tone itemow u npc. Jednak dzieki tym wszystkim poprawkom DBL jest prostym otsem, a o kase na prawde nie trudno bo co 2 osoba sprzedaje cc zenni za smsa

Gadu ty nie jeste? czasem Neffs? Bo m?j kumpel mia? mixa :)

@Topic
O dblu ma?o wiem ale z grafik i og?lnej ocenie ?a?osne
A co do Wodbo to w starej ver fajne bo wtedy ma?o nub?w i radzili se z bugami
A teraz ka?da profa ma od groma trans?w i zero balansu ale Wodbo g??wnie zr?bane przez C&H a tak to wi?kszo?? graczy spoko opr?cz kozak?w serverowych

Wi?c nie oddam g?osu bo oba servy s? do dupy, ale bardziej bym poleca? wodbo lepszy klimat

Zag?osowa?em na Wodbo, bo sam tam gram.
Obecnie jset wersja 2.51.
Gram na Battle Stadium mam 120 Bardcoka i 80 vegete z paccem ^^
Pozdro

Dragon ball legen lepszy o nie wiem.. jest moim zdaniem lepszy gdyz inaczej sie gra inna grafa wiekszy exp..

Dragon ball LEgEN!

// Mojego serva nie zdradze.. jest on w podpisie :)

WoDBO to stabilniejszy silnik, zawiera mniej bug?w i mnie roboty przy starcie, moim zdaniem wiecej os?b wybra?oby WoDBO.

Status
Zamknięty.
Do góry