dbvictory dbv 1.70 full service od lutzena

Status
Zamknięty.

lutzenek

Active User
Luty 8, 2011
Liczba reakcji
8
16261803944107953148.jpg

DBVictory 1.70 ELF BOT by LUTZEN
Przedmiot:DBV 1.70 ELF BOT NG + Wielka masa skrypt?w.
Cena: SMS 11Z? , DO?ADOWANIE PLAY 10PLN lub Paypal 10z?
Forma p?atno?ci: SMS/DO?ADOWANIE/Paypal
Kontakt: GG 6260908
KR?TKIE INFO DOT. TEMATU - PRZECZYTAJ ZANIM DO MNIE NAPISZESZ.
__
*Temat dotyczy serwera KLIK DBVictory
*P?acisz tylko raz, w razie update otrzymujesz ca?kiem nowy i dzia?aj?cy EXE do elf bota.
*B?dzie potrzebny email. Na niego przesy?am bota, chc? unikn?? spamu i syfu na gadu, po update wszystkim, kt?rzy op?acili wysy?am updejta.
*ELF b?dzie dzia?a? zar?wno na XP jak i Win Vista/7 -64/32bit.
*Prosz? o kontakt jedynie zainteresowane osoby, nie pomagam w przerabianiu i te? nie ucz?.
*Chcesz ?ebym najpierw wys?a? i ?eby? sobie sprawdzi? czy dzia?a ? Nie, nie ma takiej opcji. P?acisz pierwszy, a dostaniesz na pewno sprawny towar.
*Allegro ? Nie, ELF BOT nie jest moim programem, nie jestem tw?rc? tego bocika i chc? unikn?? nieprzyjemno?ci prawnych oraz zepsucie sobie reputacji na allegro.
*ELF BOT jest czysty. Zero wirus?w, posiada wielk? mas? skrypt?w. Mo?na zobaczy? namiastk? tego w screenie ni?ej
*Tutaj screen mojej wiarygodno?ci. KLIK SCREEN <----- SCREEN SHOOT
__
Do administracji. Nie rozpowszechniam tutaj ?adnych crack?w. Sprzedaj? jedynie prac? oraz pomys? na przerobienie tego kultowego bota jakim jest ELF BOT NG.

Odp: dbvictory dbv 1.70 full service od lutzena

have multi client dbv war?

Poka? skan elfbota :) ( linku kt?ry wysy?asz) :> bo jestem zainteresowany
aa i czy s? wpt i targety na facc :) ? ;]

@edele
Yes. In my pack is MC(multi client) too :)
@krasnoludekx
SKAN ? Nie podam, chce unikn?? komplikacji.. ELFA wykrywa na virus total jako jakie? trojany, dlaczego ? Dlatego, ?e exe jest edytowany, przez t? operacje jest widoczny jako wirus. Nie wiem dlaczego ;s Mo?esz poczyta? opinie z innych temat?w nie ma mowy o wirusach czy hakach..

S? skrypty i dla FACC. Baza skrypt?w jest bardzo obszerna, cz??? mo?esz ujrze? na screenie powy?ej

i buy on s3 only tell me the price i have elf bot i only need mc

Status
Zamknięty.
Back
Do góry