[DEDYK] Nowy projekt RL Map ! Szukam ekipy !

Status
Zamknięty.

gryha120

Advanced User
Luty 4, 2009
Liczba reakcji
4
Witam, stary projekt niestety nie wypali?... z powodu , i? gmowie nic nie robili
Dlatego postanowi?em rozpocz?? prace nad nowym projektem a stary zamkn??...
Projekt to RL MAP + OKEN+GENGIA+PYRE+KARGOD (wlasna wyspa)
Lekko edytowane thais, zmiana mapowania rl...
Kogo szukam ?​

* Reklamator?w
* Skrypter?w
* Pomys?odawc?w
* Pisarzy
* Mapper?w​
Wz?r podania :​

PHP:
* Nick :
* Podanie o (Mapper/skrypter/pisarz/pomyslodawca/reklamator) :
* Dlaczego ty  ? :
* Co chcesz w zamian (Zyski z sms shop dopiero jak ots sie rozkreci) :
* Co robi?e? zanim z?o?y?e? podanie ? :
* Kontakt GG/Skype :

Odp: [DEDYK] Nowy projekt RL Map ! Szukam ekipy !

* Nick : $ienio
* Podanie o (Mapper/skrypter/pisarz/pomyslodawca/reklamator) : reklamator/pomyslodawca
* Dlaczego ty ? : Chcialbym pom?c dla OTS i takze dla GOD'a ktory i tak daje z siebie wszystko. :)
* Co chcesz w zamian (Zyski z sms shop dopiero jak ots sie rozkreci) : chce byc szanowany. za pomoc nie chce nic w zamian
* Co robi?e? zanim z?o?y?e? podanie ? : reklamowalem OTS'y
* Kontakt GG/Skype : 13881785

* Nick : Drago,Lynx,Assesor
* Podanie o : Pisarz,pomys?odawca,reklamator
* Dlaczego ty : Bo dobrze pe?nie te role, jestem moderatorem na forum o grach, kt?ry widnieje w podpisie, a skoro jestem moderatorem to i nadaj? si? na zaufanego CM, ponadto dobrze w?adam ortografi?.
* Co chcesz w zamian : CM/GoD
* Co robi?e? zanim z?o?y?e? podanie : Jak wspomnia?em jestem moderatorem
* Kontakt GG/Skype : 10888697 (Niewidoczny)

* Nick : Sejfes
* Podanie o (Mapper/skrypter/pisarz/pomyslodawca/reklamator) : Mapper/pomys?odawca
* Dlaczego ty ? : My?l?, ?e si? nadaje do tego otsa. Pomog? Ci go rozkr?ci?.
* Co chcesz w zamian (Zyski z sms shop dopiero jak ots sie rozkreci) : CM/GOD
* Co robi?e? zanim z?o?y?e? podanie ? : Robi?em w?asnego ots'a.
* Kontakt GG/Skype : gg: 11249488

*Nick: Ambrian
*Podanie o :Pomys?odawca + mog? zawsze poreklamowa? OTs.
*Dlaczego Ty?:Jestem bardzo dobrym pomys?odawcom jestem wyrozumia?ym cz?owiekem. Robi?em kiedy? *z ekip? ju? projekt rl map i wysz?o nam wspania?y projekt. Pomog? ci rozkr?ci? ots oraz zrobi? z nie go *full wypas. My?l? ,?e cie przekona?em.Zawsze ,gdy cie nie ma i b?dzie du?o graczy to spr?buje zrobi? *?eby si? nie nudzili ;]
*Co robi?e? zanim ??o?y?e? Podanie? :Tak jak kolega #Up robie teraz projekt rl map i potrzebny mi mapper *my?l? ,?e sko?cz? nie d?ugo ,bo nie robi? na szybkiego.
Kontakt GG:35193602

Ostatnia edycja:

* Nick : Arkam
* Podanie o : Skrypter
* Dlaczego ty ? : Bo jestem dobry i chyba sie nadam.
* Co chcesz w zamian : Zaleznie co bede mial robic
* Co robi?e? zanim z?o?y?e? podanie ? : siedzialem i czyta?em temat?
* Kontakt GG/Skype : 7537327

* Nick : Barylek

* Podanie o (Mapper/skrypter/pisarz/pomyslodawca/reklamator) : pisarz/reklamator/pomyslodawca

* Dlaczego ty ? : Jestem do?wiatczony. / Mam wiele pomys??w , kt?re planuje wykorzysta? . / Jestem zabawny. / Nie ??dam nic w zamian.

* Co chcesz w zamian (Zyski z sms shop dopiero jak ots sie rozkreci) : Chce tylko GM . Pilnowa? graczy i mie? jakie? zaj?cie przy tym.

* Co robi?e? zanim z?o?y?e? podanie ? : Zrobi?em czar na inny ots.

* Kontakt GG/Skype : gg - 12221494

Ostatnia edycja:

* Nick : Mervix
* Podanie o (reklamatora) :
* Dlaczego ty ? : Poniewa? jestem osob? kt?ra wykonuje powierzon? prac?.
* Co chcesz w zamian (Pkt w sms shopie) :
* Co robi?e? zanim z?o?y?e? podanie ? : Gra?em w tibie
* Kontakt GG/Skype : 3140810

No c??, spr?buje si? tutaj, mo?e mi si? uda.​
  • Nick : Bj?rn

• Podanie o (Mapper/skrypter/pisarz/pomyslodawca/reklamator) : Pisarz / pomys?odawca.

• Dlaczego ty? : Dlaczego ja? Hmm, jest wiele powod?w, aby m?c mi zaufa? i powierzy? mi ow? prace. Potrafi? pisa? bezb??dne zdania, wiem gdzie postawi? przecinek a gdzie kropke czy te? wykrzyknik. Mam wiele pomys??w co do OTS, je?eli Ci? to zainteresuje to nie widze problemu, aby porozmawia? o tym na GG.

• Co chcesz w zamian? : Wystarczy mi pozycja GameMastera, poniewa? chcia?bym r?wnie? pomaga? graczom jak i trzyma? porz?dku na serwerze.

• Co robi?e? zanim z?o?y?e? podanie? : Hmm, jest wiele odpowiedzi, co robi?em. Po prostu ?y?em, niech to wystarczy.

• Kontakt GG/Skype : GG zosta?o wys?ane na pw.

Dzi?kuj?, to wszystko.

Ostatnia edycja:

* Nick : Lewy
* Podanie o (Mapper/skrypter/pisarz/pomyslodawca/reklamator) : Mapper + pomys?odawca
* Dlaczego ty ? : Mam 2 lata pracy nad r??nymi serwerami jak i nad wieloma r??nymi mapami, do?? dobrze i ciekawie robi? mapy, mam wiele pomys??w, jestem kulturalny i kole?e?ski
* Co chcesz w zamian (Zyski z sms shop dopiero jak ots sie rozkreci) : Na pocz?tek pozycja na serwerze co do pozycji mo?emy si? dogada? na gg + zyski z serwera oczywi?cie jak si? rozkr?ci
* Co robi?e? zanim z?o?y?e? podanie ? : Jak wspomina?em wy?ej mam 2 lata sta?u z map edytorem i jestem do?? dobry
* Kontakt GG/Skype : 8732086, a skype podam na gg

Piotrek
Do?wiadczenie : do?? du?e [3 latka ] :]
Dlaczego ja? du?e do?wiadczenie !!!
Co robi?em wcze?niej : praca nad projektem viserla.pl
33954415 kontakt ; ]

* Nick : DaKe
* Podanie o (Mapper/skrypter/pisarz/pomyslodawca/reklamator) : Pomys?odawca, pisarz, programista PHP (DO FORUM SI? PRZYDAM).
* Dlaczego ty ? : M?g?bym zrobi? forum. Jestem programist? 1 rok. Chodz? do szko?y Informatycznej - Technikum aktualnie id? na drugi ROK. Mog? zabezpieczy? baz? danych przed w?amaniem.
* Co chcesz w zamian (Zyski z sms shop dopiero jak ots sie rozkreci) : Raczej pieni?dzy nie chce wole zosta? na d?u?ej! ;)
* Co robi?e? zanim z?o?y?e? podanie ? : Przeczyta?em pierwszy post.
* Kontakt GG/Skype : 32496674 / skype lub nr. tel po obgadaniu all.

* Nick : Dspider
* Podanie o (Mapper/skrypter/pisarz/pomyslodawca/reklamator) :reklamator,pomyslodawca,pisarz od nie dawna zaczo?em bawi? si? map edytorami
* Dlaczego ty ? :mia?em 3razy goda na xeland mo?e kto? koja?y
* Co chcesz w zamian : raczej goda bym chcia? ale to juz twoja decyzja zysk?w nie potrzebuje chce pomoc ci ogarn?? ots
* Co robi?e? zanim z?o?y?e? podanie ? : mia?em goda na ots robi?em ots bawi?em si? w mappera :D
* Kontakt GG : 22545528

ps. prosz? o rozpatrzenie mojego podania

Ostatnia edycja:

Nick :Kartofel

* Podanie o (Mapper/skrypter/pisarz/pomyslodawca/reklamator) : Mapper reklamator
* Dlaczego ty ? : Poniewaz znam sie na ots potrafie robic ladne mapy.. nie raz mialem servery w tibi co prawda gralo po 80 ludzi max.. znam sie na silnikach.. itp : )
* Co chcesz w zamian (Zyski z sms shop dopiero jak ots sie rozkreci) : [Posada Gm st?
* Co robi?e? zanim z?o?y?e? podanie ? :
* Kontakt GG/Skype : 34650304

Status
Zamknięty.
Back
Do góry