• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.42 [Dedyk] rustera.mine.nu [24/7]

Status
Zamknięty.
Odp: [Dedyk] rustera.mine.nu [24/7]

Taaak Wszystko za Free Chcia?em Miec?? Wez Nie frajerz Hiszpan Lizodupie ;)
A Moja Ekipa Wie Jak Jest ;) A Necturion Dalem Ma GoDa Sam Hoster M?wi? ;)
Ze Ma GoDa To moze items robic, lvl dodawa? etc ;)
Przykladem Jest Nose Ring Kt?rego Zwykly Gracz Nie zdobedzie A Taki Wibrator Ma w Domku... Jakim Cudem??
Na To Jest Tylko Jedna Odpowiedz ;) Robi? Sobie Items GoDem ;)
I Jak Z?odziejstwo To Z?odziejstwo.... Zmiennego IP Nie mam To Kumpel Logowa? ;)
P.S Nauczcie Sie bany Dawac a Nie komenda "/ban player"
Your's Latitude ;*

Nie wmawiaj mi co mowil hoster, bo hoster Ci odpisuje ^^

Nie wmawiaj mi co mowil hoster, bo hoster Ci odpisuje ^^

Ta??
Zacytuje Ci Kacziego "Ma GM To Mo?e robi? co chce i chuj ci do tego..."
TO Mam jeszcze gdzie? Na GG ;)
I Tak juz Wam Moge Obiecac Ze Wam Zajebista reklame Zrobie ;)

TEN OTS TO 1 WIELKIE G?WNO! ;)

Zgadzam si? z wypowiedzi? Sitaq... i dodam co? od Siebie... Bany na IP za free, mam screen jak God Necturion stoi w moim domku i pisz? "aleta sio" i po 15 min trace z domku mana rune i softy, po pewnym czasie jeden z graczy przyznaje si? ?e wzi?? sobie mana runke i softy z domku bo dosta? inv od necturiona ale to i tak nic nie da?o, item?w nie odzyska?em ;)... innym razem przerzucam sobie mana runke na 2 chara i nagle crash i mana runy nie ma, a gdy powiedzia?em ?e chc? mana rune z powrotem God Kaczi odpowiedzia? "zamkniesz si? w ko?cu? dziekuje"... a dzisiaj r?wnie? przerzuca?em sobie itemy z 1 chara na 2 i crash.! (straci?em jakie? 800pkt z sms shopu czyli jakie? 20+ z? ;)... Oficjalnie ko?cz? gr? na noob OTSie i radze wam nie gra? tam, strata czasu.... i pi?ni?dzy ;)

God wpisujac aleta sio w nie swoim domku nic nie zdziala ^^ Pozdro ^^ A jakis noob poprostu zrobil Cie w chuja <lol> O ile pamietam Twoj domek mial buga drzwi ^^ Nie byly one czescia domku. Faktycznie przypominam sobie ze 8 lvl chwalil sie ukradnietymi itemami. Wystarczylo wejsc w drzwi i je zamknac i mialo sie dostep na 6 kratek domku. Tylko i wylacznie Twoja wina ze zglosiles buga dopiero po okradnieciu a nie przed.

Do Sitaq- Na poczatek serva addoner dawal all addony za cash, wiec sa osoby ktore maja wszystkie addony.

God moze robic sobie items i to oszywiste :) Zawsze tak bylo, jest i bedzie. Nie wyobrazam sobie zeby God slal smsy na wlasnego OTSa.

Kazalem Ci sie zamknac bo odkad dostales moj numer zaczales byc przydupasem. Nie bylo godziny zebys nie spamowal wrzucajac na serva i moich God. Bylo sie samemu domyslec ze bycie lizodupcem wkurwia ludzi :]

@EDIT
Character: Ywel - delated.

Ostatnia edycja:

haha co za noob czy ja mowie w tym momencie o domku z bugiem drzwi? ;> rusz g?ow? troszk?, nawet nie wiesz co si? dzieje na w?asnym OTSie ;)... a za co delete? "
Kaczi
10:38:59
spox ulatwilem Ci sprawe
10:39:01
delatem chara
10:39:06
za wrzuty na tym wlasnie forum

Delete za napisanie prawdy. gz ;)

o.O my?la?em ze tylko delete a tu ban na IP a m?j braciak tez tam gra? ;s ... r?b tak dalej a na pewno z OTSa co? b?dzie...

Edit:
Przypominam ?e gdyby nie moja pomoc to OTS ju? by nie istnia? ;)))... Zg?osi?em Tobie wszystkie bugi kt?re znalaz?em, a mog?em robi? crashe, kopiowa? itemki itd ;)

Ostatnia edycja:

Ha Ywel kurwa nie pierdol smut?w bo jestem sta?ym graczem i wiem co si? dzieje. Ty i Latitude dostali?cie delete za wrzucanie na GOD-?w.

Omg sk?d ty si? urwa?e?... chu** wiesz, ja mam archiwum w gg lamusie wi?c nie pierdol mi tutaj g?upot...
Jak grasz tam od pocz?tku to podaj name ;)... nic ci nie zrobie bo mam delete ale chce zobaczyc kt?ry tak kozaczy ;)

Edit:
Ja dosta?em delete za wrzuta na God?w? dosta?em delete za posta kt?ry jest 100% prawd? ;)

Ostatnia edycja:

Latitude (21-05-2009 16:07)
powiem ci tyle
mam wyjebane
God Kaczi (21-05-2009 16:07)
ma gma
na tego otsa
moze se robic items
i chuj ci do tego
kurwa
no to spierdalaj
i to jest niby fair
?
papa

Prosze oto Nastawienie Hostera Na tego Serva;)
Usuwa Graczy Kt?rzy M?wia Prawde Wi?c Nie Polecam Tego Serva A Wr?cz Odwrotnie Odradzam
Ywel By? w moim teamie a pousuwali chary bo wojne przegyrwali -.-
Wybiegalismy we 2 i padalo od nich 4-5 Pro Ogar?w
Za gre na tym servie napewno nie podziekuje bo jestem w plecy ok 30z? + z items.

Your's Latitude

@Hiszpan
Ja Twojego GG Nie mia?em ;) Nie jestem lizodupem tylko ci pomaga?em ;)
Zg?asza?em Bugi jak ja i Ywel By?a Sytuacja ze Mathiu Mia? Hacka i z niewiadomych przyczyn Char Mathia Znalaz? Si? Na Accouncie Hiszpana ;)
i Kto Tu Jest z?odziejem?? A Co Do Addon?w To zobacz kiedy Char Wibrator By? Zrobiony a kiedy addoner za cc zosta? Zast?pi? Addonerem Rl System Addon? ;) By?o to jakies 2-3 dni po W??czeniu serva ;)
Jak Kto? Nie wierzy Mog? Da? SS-a z Archiwum z wy?ej Wymienionym cytatem ;)

@Necturion -Drak
From Hero To Zero Chyba ;)

Ostatnia edycja:

Edit:God wpisujac aleta sio w nie swoim domku nic nie zdziala ^^ Pozdro ^^ A jakis noob poprostu zrobil Cie w chuja <lol> O ile pamietam Twoj domek mial buga drzwi ^^ Nie byly one czescia domku. Faktycznie przypominam sobie ze 8 lvl chwalil sie ukradnietymi itemami. Wystarczylo wejsc w drzwi i je zamknac i mialo sie dostep na 6 kratek domku. Tylko i wylacznie Twoja wina ze zglosiles buga dopiero po okradnieciu a nie przed.

To bylo juz po naprawieniu tego buga i nie w Ywela domku tylko w moim zostaly zajeb.. softy i mana runa ;)
I Hiszpan nie rob z siebie debila gorszego niz jestes bo dobrze wiesz kto wzial te itemy...
tym bardziej ze kilka minut p??niej zostali?cie z Necrutionem przylapani jak braliscie komus innemu mana rune z domku...i wtedy juz morde zamknoles bo nie wiedziales co masz odpowiedziec... O.o
SS z dowodami zostal wyslany God Kacziemu na maila i co?? i jedno wielkie gowno bo teraz nawet nie potrafi odpisac...

Gadalem z god Kaczim pytal mnie sie czy gram dalej mimo ze LAtitude dostal delete powiedzia?em ze mog? grac bo jako tako mi si? podoba ten ots... Tylko jak mam kur.a grac je?eli dajecie Bana na ip za free

Nie polecam OTS-a... JEDEN WIELKI SYF... :down:

PS. Dostane Delete Chara za napisanie posta na forum?? huahahau

Kaczi- jako taki dobr God bo wie czego chce...
Necrution i Hiszpan- Jebi.ecie tego Ots-a i go zjeb.iecie do konca...

Mana runa(200 pkt) Royal Crossbow (200 pkt) Horned Helmet (150 points) Yalahari Legs (150 points) Master Archer Armor (150 points) Soft Boots (150 points) 800 Infernal Bolts (50 points) (2400 mialem infernal)
i gdzie to wszytsko jest? zbanowane bo Brachol napisal prawde na forum... Debilizm

Ostatnia edycja:

Octa -1150pkt = prawie 27zl ;)... Moja strata:
Mana runa (200pkt), Magic Sword (100pkt), Solar Axe (150pkt), Ceremonial Mask (150pkt), Dark Lord Cape (150pkt x2), Magic Lord Legs (150pkt), Magic Rainbow Shield (150pkt), Stonecutter Axe (100pkt), Soft Boots (150pkt x3) - 1850pkt? ;> = prawie 40zl ;)))... Teraz to wszystko ma pewnie Hiszpan albo Necturion :)

Jakbyscie nie wiedzieli piszecie wlasnie z God Kaczi.

Wszystko co bylo w domku Ywela nie jest ani u Hiszpana ani u Necturiona (ktory wciaz nie ma goda...). Sam czyscilem ten domek i wszystko wyladowalo w wodzie. Ywel i Latitude dostali delate nie tylko za wrzuty tutaj, ale rowniez na gg.

Nie pozwole sobie na takia zniewage- sami wybrali swoj los.

Na wyslanym ss widac tylko goda stojacego w domku. To niczego nie dowodzi.

Ostatnia edycja:

to jezeli pisze z God Kaczi to powiedz mi szczerze za co ban na ip? za napisanie postow na forum mojego Brachola... ZAL..:down: i za to ze on cos zrobil co Ci sie nie spodobalo.. ja za to tez odpowiadam Banem... Smieszne...

Oj Kaczi Zamknij Ryja Bo Jak wiem To z mojego domku Free Items Robili?cie ;) i Nie gadaj ze powywala?e? z wody... Domek M?j sta? Wi?c Nie powiniene? go rusza? bo m?j rl tez tam jeszcze gra i odda?em mu domek... Po prostu nie mo?esz ?cierpie? ze dochod?w na serie nie b?dzie ;) i Nawet Konto na tibia.net.pl Sharujesz ;) Juz o rl nie wspomn? bo sam nic nie potrafisz zrobi? ;)

Ryja to moze miec Twoja stara szmato. Mowilem o domku Ywela.
Wiecej z wami nie pisze bo z 10latkami to sensu nie ma. Pozdro i lizcie dupy innym na innych ots. Wyjebane mam na was ^^

I Oto Prosze Zachowanie Typowego 10-latka dziecka Neo...
Ja ci Po rodzicach Nie jade nie bede sie zniza? do twego niskiego poziomu :)

Masz Za??cznik Gratis ;)

Attachments

• kaczi.JPG
    kaczi.JPG
    33,9 KB · Wyś: 0

Wszystko co bylo w domku Ywela nie jest ani u Hiszpana ani u Necturiona (ktory wciaz nie ma goda...). Sam czyscilem ten domek i wszystko wyladowalo w wodzie.
Troche wypadaloby czytac.

Octaviani: Bana na ip nie dawalem ja. Godowie tutaj zawsze daja na ip.

Troche wypadaloby czytac.
Octaviani: Bana na ip nie dawalem ja. Godowie tutaj zawsze daja na ip.

BO Tylko Komendy Znaj? ;) A Da si? Inaczej Banowa? ale to ju? wy?sza liga ;)

Ostatnia edycja:

taaa. pisze ze 24/7 i dedyk jak juz po paru dniach jest off...
nie polecam.

I chuj. Ty jak mia?by? GOD-a to by? se nie robi? items? ;o

Ostatnia edycja:

taaa. pisze ze 24/7 i dedyk jak juz po paru dniach jest off...
nie polecam.

cz?owieku to, ?e raz by? crash przez 2h to nie znaczy ?e nie jest 24/7

Crash by? przez hackera a jak hacker ju? nie atakuje serv jest 24/7

Jak hacker nie zaatakuje:up:
Pro?my Pana Hackera ?eby Pan ju? nie atakowa?:)
M?dl?cie si? zamiast si? zabezpieczy? :)

Status
Zamknięty.
Do góry