• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.42 [Dedyk] rustera.mine.nu [24/7]

Status
Zamknięty.
Odp: [Dedyk] rustera.mine.nu [24/7]

Haha czlowiek pracuje sobie a Ci mu od hackerow :] Gratki gratki :)

Haha czlowiek pracuje sobie a Ci mu od hackerow :] Gratki gratki :)

Oj Widocznie Nie Chcesz ?eby Wysz?o Najaw Ze Nie potrafisz servera zabezpieczy??? ;)

Jak By? Potrafi? serva ogarn?? i Pseudo God-?w Nauczy? banowa? Itp(Ciekawe czy sam potrafisz banowa? a nie komenda /ban nick) to by?o by co? z servera ale i tak du?o ludzi na tobie si? pozna?o. Trzymasz go tylko dla zarobku ;)
Z Tego servera nie b?dzie Wypas Ots i Nie polecam A wr?cz Odwrotnie odradzam ;)

@Drak
Nie ;)
Potrafi? gra? uczciwie i nie robi? items dawa? lvl itp ;)
i Bym nie banowa? za free ;)

Oj Widocznie Nie Chcesz ?eby Wysz?o Najaw Ze Nie potrafisz servera zabezpieczy??? ;)
Jak By? Potrafi? serva ogarn?? i Pseudo God-?w Nauczy? banowa? Itp(Ciekawe czy sam potrafisz banowa? a nie komenda /ban nick) to by?o by co? z servera ale i tak du?o ludzi na tobie si? pozna?o. Trzymasz go tylko dla zarobku ;)
Z Tego servera nie b?dzie Wypas Ots i Nie polecam A wr?cz Odwrotnie odradzam ;)
@Drak
Nie ;)
Potrafi? gra? uczciwie i nie robi? items dawa? lvl itp ;)
i Bym nie banowa? za free ;)

A serva umie zabezpieczy? bo brejdak by? tym "Hackerem", nie dosta? si? bo dobrze jest server zabezpieczony. Kurwa stary ogarnij nie umiesz czyta?? Hiszpi napisa?, ?e masz neostrade wi?c banowanie by?o bez sensu. Serva nie trzyma dla zarobku i b?dzie z niego wypas ots. Czaisz?

Polecam zrobic reset charow, i wyeliminowac wszystkich GM! Oraz dorobic pare expow, (ps. lubie bawic sie w mapera^^)

Polecam zrobic reset charow, i wyeliminowac wszystkich GM! Oraz dorobic pare expow, (ps. lubie bawic sie w mapera^^)

Niby czemu res char?w? Wszystko p?jdzie na marne a nie wiadomo czy itemy z sms shop zostan? oddane ;]

Kurwa stary ogarnij nie umiesz czyta?? Hiszpi napisa?, ?e masz neostrade wi?c banowanie by?o bez sensu. Serva nie trzyma dla zarobku i b?dzie z niego wypas ots. Czaisz?

O? Gratz Juz To widz? jak b?dziecie tak dalej robili to by? jest i zostanie noob ots a co do resa char?w i tak nie pomo?e, Necturion dalej items i Lvl b?dzie dawa? sobie ;)

A Neostrade to ty masz ;)
Nie moja wina ze kumplowi tam chara odda?em a kaczi jak //Cenzura go zbanowa? ;O

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nikt wam grac nie kaze. Necturion dalej nie ma GM. Wiec nic sobie nie daje. All addons ma bo na poczatku byly one do kupienia wszystkie tylko za cash. Wasz problem ze widzicie cos w tym nieodpowiedniego.

Odswierzam posta. :]

Ja tam nie mam nic do niego ;p tylko to Sitaq (uwa?a, ?e nie s?usznie dosta? delete)

Nie grajcie na tym noobskim ots!!!!!!!!!!!! Kaczi <cenzura> wog?le nie pomaga graczom na ots.... wi?c a? ?al a jak napiszecie, ?e znale?li?cie debuga to da bana i nie podzi?kuje...

Haha! Bugi byly zglaszane setki razy i wszystkie zostaly naprawione :] Wiesz dobrze ze za to bana nie sotales wiec to co mowisz to Cie osmiesza.

GM nie jest od tego zeby pomagac graczom.

Odswierzam i zapraszam na OTS :]

Fajny Ots zapraszam do gry .Mi si? ots podoba nie mam nic do zarzucenia ,a bociarze zawsze s?.:)

GM nie jest od tego zeby pomagac graczom.
GM Nie jest od tego ?eby pomaga? graczom?? Chyba dzi? nie la?e? Kaczi...
A od Czego on Jest?? Do Robienia items?? ?eby Nie GM-owie Na Rl to po?owa quest?w i Expowisk by?a by nieznana -,-

Your's Latitude

To jest beznadziejny OTS, zal i nic wi?cej..

Gdyby nie to ze musze czasem testowac pisane skrypty, moglbym wcale nie miec GMa. Nie jest mi od potrzebny do szczescia. Gracze powinni radzic sobie sami. Pomoc w grze tego typu nie jest mile widziana przez innych graczy. Wiec lepiej nie pomagac.

Naprawd? warto Zapraszam 100%. Mi?a atmosfera

Status
Zamknięty.
Do góry