• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Deep Fibula

Status
Zamknięty.

Damizioom

New User
Liczba reakcji
0
TEMAT DO KOSZA NA PRO?B? AUTORA

Witam.

Przegl?daj?c pierdo?y na Tibia.pl ukaza? mi si? taki quest... Nagrody s? do?? niez?e , wi?c m?g?bym tam sobie p?j??... Jeden problem... Jak dosta? si? na Fibule? Czy opr?cz minotaur?w b?d? tam jakie? inne mocniejsze stwory? Prosz? was drodzy u?ytkownicy o pomoc.

Link do Questa --->

Ostatnia edycja:
Odp: Deep Fibula

Na fibule mo?na si? dosta? id?c z Thais na po?udnie. Jak dojdziesz do morza to poszukaj kamiennej budki. Zejdz na d?? tam s? tylko Cave Raty. Schodzisz jeszcze ni?ej i jeszcze. Pojawisz si? w pomieszczeniu z law?. Idz w lewo przejdz przez mostek wejdz do g?ry i znowu a nast?pnie jeszcze raz na g?re i jeste? na powierzchni ;)

Chyba przeoczy?em tego questa ... I pytanie : Tam s? tylko minosy czy co? jeszcze np. Dragon ,FD ??

@Kavarito
Eee ,nie mam szcz??cia do wi?kszych lvl'?w ... Najwi?kszy to 22 pall xD

Ostatnia edycja:

na pocz?tku sa 4 dragi potem 1 dl
potem 2 dragi 2 na poludnie
idziesz na zach?d masz 2 dle (najlepiej po 1)

Tzn ja bym tego tak nie nazywal co jest po kolei bo wyskoczyc moze w sumie wszystko na raz. Na poczatku masz jakies minosy pozniej mozesz np trafic na dl i z 2 dragi. Dalej juz masz tylko Dl i dragi. Radze isc powoli i lurowac w strone wejscia :D

Status
Zamknięty.
Do góry