-Tibia 9.81 Demena.sytes.net | Evolution 9.81 | Czary dla mountow!

Status
Zamknięty.

Mogiq

User
Marzec 2, 2010
Liczba reakcji
0
t3wz.png

osm4.png

Start 9.08.2013 0 18.00(piatek)
client 9.81
ip: demena.sytes.net
port: 7171
stronka: http://demena.sytes.net Best evo 9.81

Mounts

skilltrainer.gif
Offline training
skilltrainer.gif

Aktywny support.
Jesli beda gracze, beda tez czeste updaty. Im wiecej graczy tym czestsze updaty.

Stabilny silnik i hosting 24/7.

Support nie posiada swoich postaci ani w zaden sposob nie bedzie faworyzowac znajomych!

Market system. Nie trzeba juz spamowac na trade, wystarczy wrzocic itemki do marketu i czekac az sie sprzedadza.

Exp rate:

1 - 50 x 300
51 - 100 x 250
101 - 200 x 200
201 - 250 x 150
251 - 300 x 120
301 - 350 x 100
351 - 400 x 75
401 - 430 x 30
451 - 500 x 7
501 - 550 x 3
551 - 600 x 2

Magic x 15
Skills x 35
Loot x 3

Na najbardziej obleganej wersji tibi czyli 86 masz do wyboru 88 unikalnych wygladow postaci(22 outfity x 4). Na wersji 9.81 masz to wyboru az 4096 unikalnych wygladow!! (32 outfits x 4 x 32 mounts). Co stanowi niemaly skok.

gncj.png

Loyal system dla naszych graczy Loyal System

System spelli mountow(tylko u nas).Mount spell system
ywzy.jpg
s37y.jpg

lifu.png

Temple
1.png

2.png

Tp room
3.png

Shops
4.png

Odp: Demena.sytes.net | Evolution 9.81 | Czary dla mountow!

Wow, jestem pod wra?eniem, wbijam na 1000%, wko?cu jaki? ciekawy projekt evo 9.x
Zajebi?cie, Polecam jak najbardziej, postarajcie si? tylko o reklame dobr?.

Postanowilismy przeniesc start na piatek zeby te 3 dni poswiecic na rozreklamowanie servera.

---------- Tre?? dodana o 07:48 ----------

Odswiezam. Zwracam sie z prosba do osob odwiedzajacych ten temat o posty z opiniami na temat servera.

Ostatnia edycja:

Mo?e i macie ciekawe systemy, ale mapa wygl?da zdecydowanie odpychaj?co. Za du?o nasrane item?w z deepling?w/warzon?w --,-- nie mi?e dla oka.

//Edit
W?asnie zobaczy?em, ?e npc w sklepach je?dzi na mountach -,- Widzia?e? kiedy? kurwa kasierke na koniu? pozdro

Og?lnie wielki + dla was wr?scie co? nowego a nie RL mapy.
Co do tych Spelli mount?w to unikalne a w zarazem nie jest ci??kie do zrobienia.
Mo?e wykorzystam to na swoim OTSie!

@dami1310 A widzia?e? kiedy? demona w wulkanie? To jest tibia i tu wszystko jest mo?liwe.
Ale co do mapy to si? zgadzam, za du?o deepling?w.

//Edit
W?asnie zobaczy?em, ?e npc w sklepach je?dzi na mountach -,- Widzia?e? kiedy? kurwa kasierke na koniu? pozdro
Je?li tak jest naprawd? to dziwnie to musi wygl?da?, haha.

@topic:
Coraz bardziej zaskakuje mnie ta tibia. Nie gra?em tak dawno, a widz?, ?e naprawd? idzie stworzy? co? ciekawego i mi?ego dla oka. Podoba mi si? zastosowanie spelli dla mount?w, naprawd? ciekawe, a unikalnym bym tego nie nazwa? bo to trudne do zrobienia nie jest.
Teraz nie pozostaje mi nic jak tylko ?yczy? powodzenia!

Dziekuje za wszystkie posty. Co do mount spelli to moga wydawac sie proste ale potrzebna byla ingerencja w silnik i pare nowych linijek c++, a sam w sobie jest unikalny bo nigdzie indziej tego nie ma. Co do mapy wybralem podloge z deeplingow bo jest najladniejsza(moim zdaniem).

Ostatnia edycja:

Myslalem ze juz cos ciekawego ale te czary dla mountow sa zrobione... zeby bylo sorry ale naprawde nie przyciagnie mnie to jeszcze npc na mouncie pozdro wgl te czary dla mountow myslalem ze to bedzie bic pasywnie albo jakies buffy od mounta czy cos a to tylko czar masz ty ale musisz miec mount(kiedys bylo cos takiego ale potrzebowales itemu) ;\

Chcesz reklam? OTs napisz na GG : 43556237 dogadamy si?

Mount spelle sa przypisane tylko do mountow, niezaleznie od profesji. Mozna je bic razem z normalnymi spellami(nie nadaja exhausta), czyli mozliwe jest "combowanie". W przyszlosci napewno urozmaicimy ten pomysl o wszelkiego rodzaju buffy itp. Narazie zastanawiamy sie jak przekonowac graczy do nowej, naszym zdaniem lepszej tibi(wersji klienta).

Mount spelle sa przypisane tylko do mountow, niezaleznie od profesji. Mozna je bic razem z normalnymi spellami(nie nadaja exhausta), czyli mozliwe jest "combowanie". W przyszlosci napewno urozmaicimy ten pomysl o wszelkiego rodzaju buffy itp. Narazie zastanawiamy sie jak przekonowac graczy do nowej, naszym zdaniem lepszej tibi(wersji klienta).

O i tutaj cz?owieku masz wielk? RACJE!
Tylko graj? na 8.60 p?dzle bo elfa maj? jeba? bot?w!
Mo?e wbije zobacze :)

W ko?cu co? poczciwego :) wbije na st?wk?!

na nowej tibi maja juz ibota wiec co to za roznica? ;\

Odswiezam! Zapraszam do zak?adania kont!

Postarajcie si? o lepsz? reklame, bo kurde super server, a jest tylko z 50 kont, reklamujcie gracze te?, na forach, na innych otsach.

Nie staramy sie w zaden sposob falszowac ilosci zalozonych kont dlatego jest dosc malo ale przynajmniej jestesmy pewni ze sa autentyczne, mysle ze do startu liczba moze sie podwoic. Z otsami pod nowa tibie jest tak ze na start wchodzi malo osob a nastepnie systematycznie rosnie ilosc onlnie. Na przykladzie otsa vastoria.net gdzie na start weszlo 20 osob a po kilkunastu dniach bylo juz ~100.

chocia? 1 dniowa reklama na otservlist.org by by?a super rozwi?zaniem.

Czy te mounty b?d? du?o bi??
Rozumiem ze to evo ale orsha te? zbytniego nie r?bcie, niech te czary mount?w b?d? jako dodatek.
Mapka to gruba ?redniawa ale wbije z ciekawo?ci.

chocia? 1 dniowa reklama na otservlist.org by by?a super rozwi?zaniem.
reklama na otservlist jest bardzo droga a szczerze mowiac malo efektywna, wiem z doswiadczenia ze reklama dla serwera ktory jest pierwszy raz odpalany jest gowno warta.
Czy te mounty b?d? du?o bi??
Rozumiem ze to evo ale orsha te? zbytniego nie r?bcie, niech te czary mount?w b?d? jako dodatek.
Mapka to gruba ?redniawa ale wbije z ciekawo?ci.
beda bic srednio, i bedzie dosyc spory exhaust a co do mapki to jestem zaskoczony ze wiekszosc opini jest negatywna bo robilem ja sam a wieszosc serwerow evo ktore sie tu reklamuja to marne przerobki materi badz chujowe kopie vesti

Status
Zamknięty.
Back
Do góry