-Tibia 9.81 Demena.sytes.net | Evolution 9.81 | Czary dla mountow!

Status
Zamknięty.
Odp: Demena.sytes.net | Evolution 9.81 | Czary dla mountow!

zapowiada si? ciekawie :) z pewno?ci? wbije.potiony i runki ko?cz? sie?

Nie koncza sie, jak bede mial wiecej czasu zrobie obszerny FAQ na stronie w ktorym opisze wszystko co moze byc niejasne. Nie pytaliscie o to ale napisze cos o addonach. Nie bedzie tak ze kupuje sie za 15 cc wszystkie addony dla kazdego outfitu. Addony bedzie sie kupowac za bar of gold(odpowiednik 1kk), w naszym zamysle ma to zmotywowac graczy do zbierania lota a nie biegania i i walenia ue na slepo. Ceny addonow beda zalezne od ich "wartosci" wachac sie beda od 10 do 100 bar of gold. Niektore beda wymagac dodatkowych itemow, np first afflicted addon bedzie wymagac szmatek z feverish citizenow ktore regularnie najezdzaja glowne miasto. Dokladne informacje zostana zamieszczone w zakladce na stronie.

Wszystko jak najbardziej ok bardzo fajny projekt ale jednak ta pod?oga z deeplingow i duza ilosc nowej grafiki na scianach nie bardzo trafia w moj gust i z tego co widze nie tylko moj oczywiscie nie mam nic przeciwko nowej grafice w tibii ale z umiarem a nie z normalnego miasta robisz jakas narnie

Ostatnia edycja:

Chcialem poprostu uwypuklic nowosc serwera nowymi grafikami, wiem ze sa inne grafiki ale nie maja drzwiczek itp, pologi nie zmienie bo mi sie podoba ale jesli na serwerze beda gracze to bedzie to dla mnie olbrzymia motywacja do pracy i gwarantuje ze mapka a szczegolnie detale miasta zostana znacznie poprawione. Nie mialem nerwow do zajecia sie tym wczesniej bo zmiana wersji klienta spowodowala ze polowa mapy sie zj...la doszczetnie przez zmiane items.xml. Prosze zwrocic uwage ze nie reklamujemy sie jako "najlepszy serwer" itp bo tak nie jest ale przy waszej pomocy moze byc :P Przez jakis czas nie bede Wam odpowiadac bo wybieram sie na rybki i nie wiem o ktorej wroce.

Nie koncza sie, jak bede mial wiecej czasu zrobie obszerny FAQ na stronie w ktorym opisze wszystko co moze byc niejasne. Nie pytaliscie o to ale napisze cos o addonach. Nie bedzie tak ze kupuje sie za 15 cc wszystkie addony dla kazdego outfitu. Addony bedzie sie kupowac za bar of gold(odpowiednik 1kk), w naszym zamysle ma to zmotywowac graczy do zbierania lota a nie biegania i i walenia ue na slepo. Ceny addonow beda zalezne od ich "wartosci" wachac sie beda od 10 do 100 bar of gold. Niektore beda wymagac dodatkowych itemow, np first afflicted addon bedzie wymagac szmatek z feverish citizenow ktore regularnie najezdzaja glowne miasto. Dokladne informacje zostana zamieszczone w zakladce na stronie.
Naprawd? jeden addon b?dzie kosztowa? 100kk? Troch? mnie to odstrasza.

A pkt dla gildi bd? Je?eli nie to nie spodziewaj si? t?um?w ;p

A pkt dla gildi bd? Je?eli nie to nie spodziewaj si? t?um?w ;p
W dupie mam zbieraninki z trade i helpa ktore wchodza na otsa za pnkty i wychodza po 3 dniach na inny. Na naszym serwerze nie potrzebujemy tego typu przygod. Nastawiamy sie na mniejsza ilosc ale za to normalnych graczy.
Naprawd? jeden addon b?dzie kosztowa? 100kk? Troch? mnie to odstrasza.
To jest evolution, sa custom potwory czy np ferumbrasy na ktorych zarobic kilkanascie kk to zaden problem. Tylko najtrudniejsze do zdobycia z rl tibi beda tak drogie inne o wiele tansze, idea jest taka ze jak ktos chce miec addon to musi sie troche wysylic i pozbierac loota z potworow. Na poczatku chcielismy zrobic rl addon system ale nie mamy tak slabych potworow jak malpy lub monki z ktorych dane itemy leca.

W dupie mam zbieraninki z trade i helpa ktore wchodza na otsa za pnkty i wychodza po 3 dniach na inny. Na naszym serwerze nie potrzebujemy tego typu przygod. Nastawiamy sie na mniejsza ilosc ale za to normalnych graczy.

To jest evolution, sa custom potwory czy np ferumbrasy na ktorych zarobic kilkanascie kk to zaden problem. Tylko najtrudniejsze do zdobycia z rl tibi beda tak drogie inne o wiele tansze, idea jest taka ze jak ktos chce miec addon to musi sie troche wysylic i pozbierac loota z potworow. Na poczatku chcielismy zrobic rl addon system ale nie mamy tak slabych potworow jak malpy lub monki z ktorych dane itemy leca.
Dobra, okre?l si? ile mo?e wypa?? kasy bo kilkana?cie a 100kk to jest r??nica.

Mam takie pytanko macie xlog-protect system ?? :d Czyli ?e przestaj? cie bi? potworki jak dasz xlog albo masz kick neta np, wysz?o w 9.+ co?.

Accounts in database: 59

Players in database: 68

Daje tydzie? i na otsie nikt nie b?dzie gra?. Zastan?w si? nad tymi pkt dla gildi. Chyba ?e to ots dla kasy to rozumiem dlaczego nie pkt dla gildi ;]

Nie o?mieszaj si? z tymi punktami na gildie, ch?tnie bym powiesi? za **** tego kto pierwszy to wymy?li?.

A co do serwera to fajnie, ?e kto? zaczyna robi? ots'y pod inny protok?? ni? 8.6.

Mam takie pytanko macie xlog-protect system ?? :d Czyli ?e przestaj? cie bi? potworki jak dasz xlog albo masz kick neta np, wysz?o w 9.+ co?.
Nie, musielibysmy zmienic silnik ktory ma calkowicie inne funkcje i przepisywanie eventow, skryptow itp zajelo by nam zbyt wiele czasu. W przyszlosci napewno to dodamy.

Daje tydzie? i na otsie nikt nie b?dzie gra?. Zastan?w si? nad tymi pkt dla gildi. Chyba ?e to ots dla kasy to rozumiem dlaczego nie pkt dla gildi ;]
Po tygodniu by nikt nie gral gdybym dawal jakies glupie pnkty dla gildi. Wczesniejsze edycje(pod inna domena i jeszcze klientem 8.6) nie byly relkamowane na polskich forach gralo od 20 do 100 osob przez 6 miesiecy. Ani jednego polaka, zadnych pnktow na gildie i jakos serwer stal.
Niecale 8 godzin do startu zapraszam do tworzenia kont! Zaproscie swoich znajomych.

Moje pytanie co do balansu profesji bo widz? w sms shopie axe kt?re ma 200 ataku i tak sobie my?l? jak to si? ma trzyma? kupy je?li to nie jest serwer z expem 99999x

To evolution sa custom potwory custom czary, o wiele silniejsze niz zwykle, wiec i bronie sa polepszone jak na kazdym serverze evo (no moze 98% serwerwo evo). To nie jest jakis projekt rpg tylko server "4fun" duzy exp custom spelle i potwory.

Ale rozchodzi mi sie bardziej o pvp bo jak widze exp stage jaki tu jest i axe ktore ma 200 ataku to jak to ma sie trzymac kupy ?

No chyba ze pvp ma sie prezentowac tak ze kto kogo szybciej zaznaczy to znaczy gore wezmie refkles. Oczywiscie nie jestem swiecie przekonany jak to jest na nowszej tibi ale bron ktora ma 200 ataku + dobre skille + dobry lvl moze zniszczyc wszystkich tym bardziej ze tak jak mowie nie beda tu latac takie lvl ze ich ilosc hp many bedzie tak duza ze obrazenia z tej broni beda na tyle mnimalne ze ich nie odczuja nie wiem moze cos zmieniales przy wzroscie hp/many z kazdym lvl mam nadzieje ze to przynajmniej sprawdziles

Ostatnia edycja:

Zamnij jape typie, oby nie by?o zadnych punkt?w na gildie.

*Edit, czy da si? zdoby? rzeczy z sms shopa w grze?

Ostatnia edycja:

Polecam! Naprawde dobry projekt

Itemy z shopa sa dostepne w grze, narazie jest to mniejszosc ale kilka dni po starcie dodamy quest na 9 itemow dostepnych w shopie i dalej z kazda aktualizacja beda wprowadzane nastepne.

Na serwerze bedzie panowal stary system czarow, bez nowych i cooldownow(z rl tibi). Na ostatniej edycji (swev-v3.sytes.net) przy 100 osobach online, z tymi samymi spellami itp bylo bardzo duzo guild warow i nikt nie nazekal na pvp. Prawda hity beda o wiele wieksze ale sa manarunki czy tez potiony ktore daja ponad ~1k many.

Itemy z shopa sa dostepne w grze, narazie jest to mniejszosc ale kilka dni po starcie dodamy quest na 9 itemow dostepnych w shopie i dalej z kazda aktualizacja beda wprowadzane nastepne.

Na serwerze bedzie panowal stary system czarow, bez nowych i cooldownow(z rl tibi). Na ostatniej edycji (swev-v3.sytes.net) przy 100 osobach online, z tymi samymi spellami itp bylo bardzo duzo guild warow i nikt nie nazekal na pvp. Prawda hity beda o wiele wieksze ale sa manarunki czy tez potiony ktore daja ponad ~1k many.
Mam nadzieje ze nie b?dzie najebane potwor?w co bij? po 666k na tych quescikach. Oby jak najszybciej wjecha?y te questy bo dzieciaczki z sms shopa zrobi? server dominando.

Jeszcze jedno pytanie przed startem czy korzystanie z ibota bbota jest legalne na serwerze ?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry