What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Demetri RPG - Beta Testerzy

Status
Not open for further replies.

RafalGra

Advanced User
Reaction score
6
Witam!

Je?eli s?yszeli?cie o Demetri RPG, zapewne wiecie, ?e mamy w?asn? mapk?. Dla tych co dowiedzieli si? o tym projekcie w tym temacie podaje link do zapowiedzi:
http://tibia.net.pl/zapowiedzi/418470-demetri-rpg-24-7-a.html
Szukamy ludzi odpowiedzialnych, kt?rzy d??? do celu. Je?eli spe?niasz te warunki i jeste? ch?tny do zostania beta testerem, zapraszam do z?o?enia podania wed?ug poni?szego wzoru.

Code:
Imi?:
Dost?pno?? przy komputerze (min/h) :
Kontakt (gg) :

Pozdrawiam!

Tutti Frutti

Advanced User
Reaction score
10
Odp: Demetri RPG - Beta Testerzy

Imi?:John
Dlaczego chcesz zosta? beta testerem? :G??wnie skupiam si? na wygl?dzie mapy wypatruj?c b??dy w grze!
Dost?pno?? przy komputerze (min/h) :eek:d 1h do 2h w tygodniu! od 5h do 6h w weekend!
Kontakt (gg) :8673168

Zaq Of Magic

New User
Reaction score
0

Imi?: Oskar
Dlaczego chcesz zosta? beta testerem? : Poniewaz Nie Moge Sie Doczekac Startu I Szukal Bym Jakis Bledow W Grze
Dost?pno?? przy komputerze (min/h) : W Tygodniu Okolo 5h Zalezy Do Ktorej Mam Szkole , A W Weekendy Jak Wstane Odrazu Na Kompa Do Okolo 23
Kontakt (gg) : 12882609

Ekonek

Active User
Reaction score
1

Imi?: Kamil
Dlaczego chcesz zosta? beta testerem? : Chc? wspom?c server, poprzez zg?aszanie b??d?w w mapie/grze itp.
Dost?pno?? przy komputerze (min/h) : W tygodniu zazwyczaj 2-4h w weekendy od 4 do 6h
Kontakt (gg) : 13559768

Nivek

Advanced User
Reaction score
41

Imi?: Damian vel Nivek
Dlaczego chcesz zosta? beta testerem? : z nud?w ,siedz? bez zaj?cia , wi?c mog? troche pobiega? po OTS i potestowa? all skrypty , og?lnie podoba mi si? ten ots , w?asna mapa , r??ne bajery ;)
Dost?pno?? przy komputerze (min/h) : tak jak g?ra , tydzie? oko?o 3-4 h a w weekend pewnie ca?y dzie? , mog? te? w nocy
Kontakt (gg) : 20888005 , b?d? PM

Last edited:

joasiakat

User
Reaction score
3

nie aktualne ; o

Last edited:

Lee Parkour

Advanced User
Reaction score
30

Imi?: Rafa?
Dlaczego chcesz zosta? beta testerem? : Ogarniam otsy, jestem pocz?tkowym maperem z ambicj? kt?ry b??dy potrafi wy?apa? :p potrafi?bym bym oceni? czy exp i loot odpowiadaj? z przeci?tn? przesad?, dam recenzje oraz to co mi si? podoba a co nie, my?l? ?e to pomo?e.
Dost?pno?? przy komputerze (min/h) : 2.5-5h

GG w Profilu :p

Last edited:

czarodzej

Active User
Reaction score
2

Imi?:arek
Dlaczego chcesz zosta? beta testerem? : poniewaz znam sie na rzeczy i mam juz troche wiecej lat niz ci mlodzi
Dost?pno?? przy komputerze (min/h) : 3-4 h dziennie
Kontakt (gg) :2100316

Tiano

Active User
Reaction score
0

Imi?: Marcel
Dlaczego chcesz zosta? beta testerem? :Interesuje Mnie balans postaci i ogolnie czy wszystko jest na swoim miejscu :D
Dost?pno?? przy komputerze (min/h) :3-5 godzin dziennie (do 19)
Kontakt (gg) :1903293

Seya

Senior User
Reaction score
83

Imi?:Tomasz
Dlaczego chcesz zosta? beta testerem? :poniewa? jestem ogarni?tym graczem ,oraz mog? w wielu sprawach pom?c ;]
Dost?pno?? przy komputerze (min/h) :Czas nieograniczony...
Kontakt (gg) :1341253

Reaction score
0

Imi?: Dawid
Dlaczego chcesz zosta? beta testerem? :Dlaczego nadaje sie na Testera? Gram w Tibie ponad 5 lat, mysle ze jestem doswiadczony, a czytajac opis tego ots pomyslalem sobie "wreszcie cos konkretnego". Ogolem ots bardzo mi sie spodobal, chcialbym w?ozyc w niego swoja prace i wyelimonowac bugi tak, aby gralo sie najlepiej jak sie uda.

Sorry za brak polskich znak?w ale nie mia?em czasu
Dost?pno?? przy komputerze (min/h) :W tygodniu 2h-4h ,weekendy oko?o 6h lub wi?cej
Kontakt (gg) :557108

kozacqq

New User
Reaction score
0

Imi? : Wojtek
Dlaczego chcesz zosta? "beta testerem" : jo. hm. jo lubi? se biega? po new zrobionych mapkach (lubi? nowe tereny.) x dd mog? Ci powiedzie? co mi nie pasuje i co by mo?na doda? troch? na otsach gram okolo 5 lat. i moim zdaniem mam gust.;d

Dost?pno?? przy komputerze (min/h) : w ciagu tygodnia 7-8h, weekend - 10-12h
kontakt : GG - 7206339

Reaction score
0

Cze??
Imi? : Kamil
Dlaczego chcesz zosta? "beta testerem" : poniewa? sam prowadzi?em juz wiele ots?w, dzieki czemu nabylem potrzebne doswiadczenie ,dzieki czemu moge pomoc w wyszukaniu roznego rodzaju bledow , tworzeniu mapy badz tez przy hostowaniu , a jesli zajdzie taka potrzeba moge zabrac sie za tworzenie layotu do strony g?ownej , moge rowniez stowrzyc dla was wlasnego klienta tibi .Ponadto chodze do technikum informatycznego i posiadam ogromna wiedze z zakresu komputera,programowania i innych tego typu spraw ponado jestem s?owny ,punktualny i mam zasady jesli wam to odpowiada to dajcie znac ;]

Dost?pno?? przy komputerze (min/h) : w ciagu tygodnia 3-4h, weekend - 10-14h
kontakt : GG - 344608

RafalGra

Advanced User
Reaction score
6

Refresh!

Nab?r trwa do dnia 20.10.2010r. (sobota)

misieq993

New User
Reaction score
0

Witam
Imi? : Micha?
Dlaczego chcesz zosta? "beta testerem" : Aktualnie nie mam co robi? ch?tnie pomog? sprawdzi? mapk?. Tak jak kolega wy?ej chodz? do szko?y informatycznej i posiada?em kilka w?asnych ots RPG, wi?c te? mog? pom?c :)

Dost?pno?? przy komputerze (min/h) : 4-6h
kontakt : GG - 3589383

dobo

New User
Reaction score
0

Imie - Pawel
Wiek - 18
Dlaczego chce zostac ''beta testerem'' - Poniewaz mam duze doswiadczenie grania w Tibie posiadalem pare wlasnych OTSow i edytowalem kilka mapek.
Dostepnosc przy komputerze - 6-8h
Kontakt GG - 11628659

MyszonUTD

Advanced User
Reaction score
5

Imi?: Szymon
Dlaczego chcesz zosta? beta testerem? : Proste, nudzi mi si?, przegl?dam ten temat od pocz?tku, serwer bardzo mi si? spodoba? i testowa?em ju? nie jednego serwa no i oczywi?cie mam du?o czasu.
Dost?pno?? przy komputerze (min/h) : 5-10h
Kontakt (gg) : 6786373

Laughiiz

Advanced User
Reaction score
18

Imi?:Kacper
Dlaczego chc? zosta? beta-testerem:Poniewa? gram w tibi? ju? od 6 lat i znam wszystkie mo?liwe b??dy wyst?puj?ce w tej grze. Jestem pocz?tkowym skrypterem i woln? chwil? po?wi?cam na gr?.
Dost?pno?? przy komputerze:Bardzo rzadko, poniewa? staram si? dobrze uczy? oraz mam bardzo du?o zaj?? (w tygodniu) dlatego w tygodniu tylko 30min-90min w grze, gdy? cz?sto jestem poza domem (ale na GG mo?esz pisa? bo wchodz? do?? cz?sto, ale na gr? nie ma czasu). W weekendy bardzo d?ugo oko?o 4h-8h przy kompie i w grze.
Kontakt:
a) Gadu-Gadu: 2976630
b) Skype: chickens282

RafalGra

Advanced User
Reaction score
6

Wybrani beta testerzy!
Zaq Of Magic,
Ekonek,
Nivek,
Lee Parkour,
czarodzej,
Tiano,
Seyaelo,
TudorEloElo520,
dobo,
Myszon UTD,
Laughiiz
misieq993

z forum demetri-forum.pun.pl

Kubik
Karted

Skontaktuje si? z wami wszystkimi jeszcze dzisiaj!
Pozdrawiam

Do moderator?w:

Prosz? o zamkni?cie tematu.

Last edited:

dobo

New User
Reaction score
0

Dzieki za wybranie mnie:) co z dalszymi informacjami bo jeszcze zadnej nie dostalem kiedy zaczna sie testy bo jak wszyscy wiemy w piatek start mamy tylko 2 dni:) z gory dzieki za odpowiedz

Status
Not open for further replies.