• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.60 Demetri-World.pl 24/7 True RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Demetri RPG 24/7

Co? czuje ze ots dzi? nie ruszy. Strasznie szkoda bo tak fajnie si? zapowiada?.

noo dokladniee .... 1 slowem ZAL!!
okk ide skillowac na rl ;D
zobaczee juroo mozee bd jakas odpowiedz...
(wgl moglby sie odezwac tenn admin z tego serwa...)

Moim zdaniem ten server chcia?y zrobic jakies dzieci , ale jak sie k?rwa nawet strony nie umie robic to takie sa tego efekty ... Jednym s?owem szkoda czasu na te g?wno!

@up Mo?e nie ma czasu? Zrozum, zawsze co? mo?e komu? wypa??...

@topic Na serwerze na pewno zagram, zaciekawi? mnie ten skill "deviry". Mapa bardzo dopracowana. Czekam na start:).

@up noo ok , ale zadnej informacji?? od tygodnia nic tu nie napisal 0 zdj nowych .... i wgll ... dalby jakies info a niee ;P

@topic noo ja tez bd czekal na tegoo ots , niech tylko wystartuje too bd grac 24/7 ;D az stamina pojdzie;D fajnyy bd palladynekk <loff!! z tym bp i ttam bolty/arrowy ;D ;**

Ale zrozumcie ?e on nie ogarnia tego ots i od 4 dni niema z nim kontaktu -poprostu ots idzie w zapomnienie...

W wyniku znalezienia powa?nych bug?w na serwerze, start zosta? przesuni?ty na nast?pny pi?tek.
Nie m?wcie, ?e serwer nie wystartuje, bo wystartuje w 100%. ?eby?my byli wiarygodni, instalujemy ju? stronk? i zaraz dam edita i podam adres.

too jutroo ots nie mozee wystartowac?? jakii bugg mozna wiedziec?;D

Moim zdaniem poprostu grasz na czas aby ludzi przytszymac .... ale nie uda ci sie to bo ka?dy wie ?e nie ogarniasz tego ots.....A zreszt? ots mia? wystartowa? 11 listopada....

Daje 100zl ?e serwer nie wystartuje. Jestem tego pewien, znajd? si? nowe bugi i nast?pne, i start b?dzie przek?adany. Ja ju? daje sobie siana nie bd na to czeka?.

Daje 100zl ?e serwer nie wystartuje. Jestem tego pewien, znajd? si? nowe bugi i nast?pne, i start b?dzie przek?adany. Ja ju? daje sobie siana nie bd na to czeka?.

Serwer wystartuje na 100%. Nie wiesz jakie mamy problemy to si? nie odzywaj. Nied?ugo podam stronk?.

Ka?dy w takim projekcie ma problemy i zazwyczaj ko?cz? si? zamkni?ciem tematu.

Mozna wiedziec cos na temat stronki ?? Czekam z niecierpliwoscia.

Jutro w godzinach po?udniowych, strona zostanie uruchomiona, dokonuje ostatnich poprawek.

Rozumie i serdecznie dziekuje za odp. ;D

To jest dla mnie troszk? chore.
Powinni?cie ju? na pocz?tku pomy?le? o tym ?e b?d? bugi, kt?re b?dzie nale?a?o poprawi?.
Start jak kto? ju? pisa? mia? by? na samym pocz?tku 11 listopada, teraz w ten pi?tek co by?, a teraz w ten co b?dzie.
Stronka podawana jest od poniedzia?ku ? do tej pory jej nie ma, co lepsze ju? wczoraj mia?a by? na 100%. Jak wida? "zaraz" to dla administracji serwera kilka dni.
Nie jeste?cie wiarygodni. Teraz to naprawd? si? nie zdziwi? jak serwer jeszcze raz b?dzie przesuwany na kolejna dat?, a co gorsze projekt upadnie.

Ja my?l? ?e Server odpali... Ale Mo?e to tylko nadzieja...

Problemy s? spowodowane tym, ?e mia?em bardzo wa?ne sprawy osobiste, i nie mog?em ca?ego czasu po?wi?ci? na prace, lecz w tym momencie mam go wi?cej, i robie wszystko co mog? aby?cie mogli korzysta? ze strony serwera.
Pozdrawiam Szusi.

Acc Maker!- Ju? dzia?a
Od tej chwili mo?ecie korzysta? z oczekiwanego acc makera,
co prawda b?d? jeszcze lekkie poprawki, ale ju? w tym momencie zapraszam do zak?adania kont.
Strona :
oraz
Forum:
Wszystkich ch?tnych gor?co zapraszamy do wypowiadania si? na forum, oraz zak?adania kont.
Zapraszamy Serdecznie Demetri RPG TEAM

Notka moderatorska:
??cz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

No, wybornie. Bardzo ch?tnie si? zarejestruj?, m?j nick to Daxey. B?d? paladynem.

The character Daxey has been created.
Please select the outfit when you log in for the first time.

See you on Demetri World!

P.S. Jakie b?d? raty serwera ostateczne?

Status
Zamknięty.
Do góry