Odp: Demon set in real
Witajcie. Jestem autorem wy?ej wspomnianych figurek i dziekuj? wszystkim kt?rzy si? wypowiedzieli. Reczywi?cie stworzenie jednego setu nie jest ?atwe, gdy? trzeba zachowa? proporcje mi?dzy wszystkimi cz??ciami. Poza tym ca?o?? to 100% r?czniej roboty, bez pos?ugiwania sie formami czy innymi pomocami (btw. stworzenie formy cz??ci uzbrojenia jest praktycznie niemo?liwe poniewa? przedmioty s? puste w ?rodku - tak, ?e jakby?my mieli ludzika o odpowiednich rozmiarach, to m?g?by je na siebie na?o?y?).
Cieszy mnie r?wnie? du?e zainteresowanie tematem figurek. Musz? powiedzie?, ?e mam ca?kiem sporo zam?wie? (teraz na topie s? breloczki z runami i tarczami). Nied?ugo r?wnie? absolutna nowo?? - figurku postaci w outfitach na kt?re ju? przed oficjalna premier? otrzyma?em sporo zam?wie?.
Przejrza?em forum i niestety nie znalaz?em dzia?u odpowiedniego aby za?o?y? temat, gdzie m?g?bym pokazywa? wam zdj?cia figurek i informowac o nowo?ciach. Dla niewtajemniczonych - Tibia-Figurki to nie tylko dwa sety, ale cala masa ju? wykonanych tarczy, he?m?w, pancerzy, a takze bogaty wybor breloczkow (w tym runy i tarcze) oraz kilka prac z poza tematu Tibii (np Szata Mrocznych Sztuk z Gothic'a). Pr?cz wykonanych przezemnie figurek przyjmuje zamowienia w zasadzie na dowolny temat (nie tylko z tibii). Je?li kto? ma pomys?, gdzie m?g?bym na tym forum zamieszczac zdjecia swoich figurek, bed? wdzi?czny za info.
To chyba tyle. Rozpisa?em si? i pewnie niewielu b?dzie mia?o cierpliwo?? zeby doczyta? moja wypowied? do ko?ca tak wi?c dziekuj? tym, kt?rym to sie uda?o i pozdrawiam wszystkich u?ytkownik?w oraz moderator?w tego forum (co do moderator?w mam nadziej?, ?e tym postem nie pogwa?ci?em ?adnej zasady regulaminu
)