-Tibia 8.60 Demot-Evo Start 18.03.2011

Status
Zamknięty.

Sensi89

Advanced User
Maj 8, 2010
Liczba reakcji
15
DEMOT-EVO.PL

Strona: Demot-Evo - Latest News

Klient: 8.6
Port: 7171
Rozmiar mapy: ~50MB (bez zbednej wody itd.)

Ruszamy w pi?tek 18 marca oko?o godziny 18. Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie

Co oferuje serwer:

-Jedyna w swoim rodzaju mapa tworzona ju? od kilku.
-oko?o 300 domk?w do kupna i kilka GH.
-Mapa jest ca?y czas przerabiana i rozbudowywana o nowe tereny, expowiska, questy.
-W mie?cie znajduj? si? miejsca specjalnie przystosowane do walk pvp.
-7 du?ych aren na kt?rych gracze bez przeszk?d b?d? mogli spotka? si? na OB czy po prostu potrenowa? zgranie.
-Du?a liczba quest?w z niebanalnymi nagrodami zar?wno dla pojedynczych graczy jak i ca?ych team?w.
-System b?ogos?awienia przedmiot?w dzi?ki czemu staj? si? pot??niejsze i nabieraj? nowych w?a?ciwo?ci.
-Mocny dedyk zapewnia przyjemna gr? bez lag?w.
-Bardzo dobry war system.
-Wszechstronny support z kt?rym mo?na pogada? nie tylko o tibi.
-Cz??? przedmiot?w posiada specjalne w?a?ciwo?ci.
-Wielkie eventy grupowe
-kilkadziesi?t nowych czar?w
-8 nowych promocji (do wyboru jedna z dw?ch dla ka?dej z klas)
-Raidbossy czyli szczeg?lnie silni przeciwnicy do zabicia kt?rych potrzebne jest kilkana?cie os?b, jednak przedmioty kt?re mo?na z nich zdoby? w zupe?no?ci zadowol? ka?dego gracza.

B?d? d??y? do cotygodniowych aktualizacji w kt?rych nie zabraknie nowych i ciekawych expowisk, potwor?w, quest?w, przedmiot?w czy innowacji uprzyjemniaj?cych rozgrywk?.
Rates:
LVL 1-80 EXPx150
LVL 81-130 EXPx120
LVL 131-160 EXPx80
LVL 161-200 EXPx60
LVL 201-230 EXPx30
LVL 231-260 EXPx15
LVL 261-300 EXPx8
LVL 301 EXPx4

SKILLx25
MLVLx12
LOOTx2

Pacc mo?na kupi? w grze komend? !buypacc Za 10k
Kilka screen?w ze ?wiata gry:
16207475.png

50217234.png

47662172.png

26897767.png

Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie.

W?a?nie rozpocz??y si? otwarte testy serwera. Zapraszam​

Odp: Demot-Evo Start 18.03.2011

Fajnie sie prezentuje... wyszukany jezyk administratora(jesli jest to zalozyciel tematu) wiec serwer powinien byc ogarniety...
Mapka zajebista(Modzie nie zabij mnie za to slowo), podobaja mi sie ci 'mini' bosowie, jak to jest w grach RPG, kiedy to jest kilka potworkow , podobnie atakujacych, a w wiekszych grupkach, broni je 'mini lider' :) ... Zagram!

Prosimy o screeny, z tp roomu...

Nie konczace sie runy, poty, czy amunicja - to obowiazek na serwier, pamietaj! :)

Zapraszam.
Oto screeny:
59239284.png

38523504.png

Jednak musz? Ci? zawie?? poniewa? potki jak i runy si? ko?cz? jednak?e potki s? od lvla (czyli im masz wy?szy lvl tym mocniej lecz? lub wi?cej daj? many) natomiast jest kilka nowych run kt?re urozmaicaj? rozgrywk? i gdyby one si? nie ko?czy?y to strasznie zaburzy?o by balans a tego przecie? nie chcemy.
Je?li chodzi o amunicje to jest taka kt?ra si? nie ko?czy ale r?wnie? paladyni mog? robi? lepsz? amunicje kt?ra ma specjalne bonusy takie jak szansa na spowolnienie gracz itd. i taka amunicja si? ko?czy.

Ostatnia edycja:

A tu macie tabel? pokazuj?c? specyfikacje nowych profesji, nied?ugo dodam r?wnie? czary poszczeg?lnych profesji.

29896508.png
Zapraszam do komentowania.

Ostatnia edycja:

A tu podaj? obiecan? tabel? z czarami dla poszczeg?lnych profesji:

Odechcia?o mi si? kompletnie w tibi? gra?, ale ten serwer mnie zaciekawi? :D
Z pewno?ci? wbij?. Zdecydowa?em o tym po zobaczeniu systemu nowych profesji, a teraz gdy pokazali?cie czary jestem pewien, ?e wbij? :D
Mam nadziej?, ?e jest to jednak przemy?lane i dobrze przetestowane.
Troszeczk? mnie smuci sms shop - za du?o daj? te itemy - itemy ze sklepiku da si? zdoby? w grze?
Oby by?o jak najwi?cej zr??nicowanych i DU?YCH expowisk ( kilkupoziomowe i z du?? ilo?ci? potwor?w - aby by?o gdzie expi? przy du?ej ilo?ci graczy )

Mam wam za z?e jedn? rzecz - Mam dylemat jak? profesje wybra? xD

Expowisk jest naprawd? du?o wi?c o to nie musisz si? martwi? a je?li chodzi o itemy z sms shopu to w grze mo?na zdoby? nie identyczne ale podobne itemy a gdy ju? b?dzie grupa kt?ra b?dzie w stanie zrobi? eventy lub zabija? raid bossy to i b?d? mogli zdoby? itemy lepsze ni? z sms shopu.

No to dobrze :D
A jak jest z tym test serwerem? Bo chcia?em wej?? na serwa sobie popatrze? jak to wszystko wygl?da - potestowa? itp, a tutaj mi pokazuje, ?e serwer jest zamkni?ty.

Troch? bez sensu z tym paccem zrobili?cie :P Po co gracz ma wydawa? te 1cc na pacc? Jak ju? dajecie tak ?atwo do zdobycia to lepiej da? pacc za free

ps. Softy/fwb si? ko?cz?? Je?eli tak to odnawia si? u npc czy komend??

Potwory nie wchodz? na cia?a innych monster?w ;/
Z dragona wylecialo mi jakies Green Sulphur - nie da si? tego ani u?y? ani wyci?gn?? z cia?a dragona

Hmm, imho lipa b?dzie z jedn? rzecz? odno?nie tych promocji - je?eli kto? sobie kupi z shopu te itemy do niej to b?dzie mu ros?o wi?cej hp/many na lvl i na wysokim lvl'u b?d? straszne r??nice w hp/mp.
Zrobili?cie co? takiego, ?e jak kto? ma na np 20 lvl'u t? promocj? i mu leci ju? tyle i tyle hp/mp na lvl a druga osoba zrobi j? na 300 lvl'u to wyr?wna si? tej drugiej osobie hp/mp tak jak by mia?a od pocz?tku t? super promocj?? ( troch? zagmatwane, ale my?l?, ?e zrozumiecie :P )

Ostatnia edycja:

Na dole w newsie masz podane jak si? po??czy? poniewa? teraz w??czony jest test server i zwyk?y serwer(ale ten jest zamkni?ty dla graczy)

Je?li chodzi o pacc to tylko 1cc 1 komenda wi?c nie widz? problemu ;)

Softy si? nie ko?cz?.

Ja nadal proponuje wprowadzenie, niekonczacych sie potow, chociaz tych podstawowych (dla low lvl) ^^ ... :)

Jak tutaj wyglada balans, jakies spceyficzne 'ataki', 'leczenie' sie postaci??
:)

Nadal pozostan? przy ko?cz?cych si? potkach, 100 mf kosztuje 2k wiec to raczej nie jest problem kupi?.

A je?li chodzi o balans to nie jest ?atwo zbalansowa? 8 profesji tu balans b?dzie polega? na tym ?e niekt?re postacie to typowe suporty czyli postacie wspieraj?ce party/czy konkretnego gracza inne b?d? przeznaczone do zadawanie du?ych obra?e? ale b?d? dosy? ?atwe do zabicia wi?c nigdy nie b?dzie mo?na mie? wszystkiego. To bardzo okrojony opis tego jak to wygl?da naprawd? jednak gdybym chcia? opisywa? wszystkie zale?no?ci mi?dzy postaciami to czasu nie starczy?o.

To jak to jest z t? ostatnio promocj??
Mo?e opisz? jeszcze raz :

Mamy 2 graczy :
1. Gracz na 20 lvl'u kupuje sobie z shopu itemki do tej promocji i j? sobie robi.
Wbija 400 lvl i ma du?o hp/mp z racji tego, ?e maj?c t? promocje leci mu ona co level zdecydowanie szybciej.
2. Gracz na 400 lvl'u zdobywa upragnion? promocj? ( ta sama profesja co gracz nr 1 )

Pytanie :
- Czy graczowi nr 2 wyr?wna si? hp/mp do takiej ilo?ci jak? posiada gracz nr 1?

Moim zdaniem powinno by? takie co? poniewa? tworzy?y by si? za du?e r??nice i by?o by nie fair.

@Down
No to dobrze ;D

Ostatnia edycja:

Oczywi?cie ?e si? wyr?wnuje HP/MP/CAP je?li by?o by inaczej to by?o by to niesprawiedliwe wobec graczy.
W momencie gdy gracz otrzymuje 3 profesje jego hp/mp/cap zostaje ustawiony wed?ug wzoru(wz?r wyr?wnywania hp/cap u Undead Knighta) :
Kod:
Aktualny Lvl * 16(czyli hp/lvl po zrobieniu promocji) + 185(bazowe hp gracza)
Aktualny Lvl * 40(czyli cap/lvl po zrobieniu promocji) + 420(bazowy cap gracza)
Tak wi?c graczowi zostaje dodane dodatkowe 1hp za wcze?niejsze lvle (podczas kt?rych by? Knightem lub Elite Knightem)
Mam nadziej? ?e uda?o mi si? przynajmniej po cz??ci wyja?ni? jak przyznawane s? bonusy po zdobyciu 3 profesji.

By?y pewne problemy z baz? danych, wszystkich zainteresowanych serwerem prosz? o ponowne stworzenie kont i przepraszam za zaistnia?? sytuacj?.

zmniejsz ceny w sms shopie, bo sa troche smieszne... za 10zl, nie jestes w stanie , obkupic sie w pro eq... Wszystkie ceny - 50% stanowczo, moim zdaniem.... ;)

Jest to jedyny serwer na kt?rym gra?em i napewno zagram, mimo to ?e nie mam czasu na gr?.

Moge poleci? z czystym sumieniem, nie znajdziecie tak dobrze dopracowanego serwera EVOLUTION, mapa jest zupe?nie nie do poznania, jest wiele nowych teren?w, nowe czary kt?re s? idealnie zbalansowane, no i og?lny KLIMAT na otsie, kt?rego nie znajdziecie na zadnym innym OTS.

Jeszcze raz POLECAM, i zapraszam.

W?a?nie z tym shopem to troch? ?mieszne jest... Na stronce napisane jest, ?e zmniejszyli ceny w shopie za t? wpadk? z baz? danych, ale tego, ?e mniej pkt'?w za sms si? dostaje to nie napisali... Ca?e nic ta obni?ka daje, a i tak wszystko jest drogie.

Ostatnia edycja:

W sumie racja nie b?d? wam zabiera? tych pkt?w za smsy niech b?dzie tak jak by?o.
A je?li chodzi o ceny w sklepie to b?d? zmniejszane po ro?nych eventach.

Gdyby nie te "nowe "czary " -,- wtf?!
To bym zgra? z kumplami.

Jest cos dla EK, co pozwoli podniesc magic lvl? :)

//Zrob dosyc solidny, healing z spelli...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry