-Tibia 8.54 Demot-Evo V2, Najbardziej rozbudowany Evo na jakim grali?cie.

Status
Zamknięty.

Sensi89

Advanced User
Maj 8, 2010
Liczba reakcji
15
**DEMOT-EVO.PL**​

Tworz? nowy temat w kt?rym b?dziecie mogli wyra?a? swoje opinie na temat mojego serwera i dzieli? si? rado?ciami i smutkami z gry na democie.
YouTube - Zapowied? Serwera Demot.Evo.Pl V2 Start 22.10.2010
Start 22.10.2010.
Podstawowe informacje o serwerze:
mapa2q.png

questy.png

rb2.png

blessowanie2.png

crafting2.png

czary2p.png

expowiska2.png

miasta2.png

Sprawd? a nie po?a?ujesz. Demot-Evo

Odp: Demot-Evo V2, Najbardziej rozbudowany Evo na jakim grali?cie.

super pro ots kt?ry w zesz?ym miesi?cu r?wnie? startowa?..
admin nie umie najwidoczniej nic poza restartami ;)

Przyznam, ?e ots godny uwagi, bardzo podoba mi si? dopracowana i rozbudowana mapa, na kt?rej mo?na znale?c du?o quest?w i expowisk.
Bardzo du?ym urozmaiceniem s? nowe skrypty, z kt?rych najbardziej podoba mi si? nauka czar?w, polecam serwer!

Widz? ?e autor posta nie umie chyba czyta? a nie ja robi? restart?w :D Poniewa? od zesz?ego miesi?ca serwer by? reklamowany w dziale zapowiedzi jednak jako ?e wystartowa? wczoraj (22.10) Napisa?em temat w dziale serwery.

Zapraszam wszystkich do sprawdzenia serwera i komentowania.

Nawet ja zauwa?y?em, ?e tydzie? temu to by?a tylko zapowied?...

OTS godny uwagi jednak odstrasza mnie SMS shop. Ceny item?w ogromne, pomijaj?c, ?e do tego trzeba wykupi? vipa... Zmie?cie to, a na pewno zyskacie wielu graczy.

@down
Bez przesady. Bez tych item?w nie da si? w sumie gra? sword odstaj?cy atakiem od innych 30 pktami to lekka przesada do tego za sms 6~~ + vip do tego...

Ostatnia edycja:

Zmiany w sms shopie b?d? wprowadzane w eventach wi?c je?li gracze b?d? si? wykazywali i ch?tnie brali w nich udzia? na pewno na tym zyskaj?.

@up "Constantine"

Ale bronie z sms shopu nie s? wcale takie dobre i wcale nie odstaj? tak od innych broni poza tym dzi?ki crafting systemowi mo?na przy odrobinie ch?ci stworzy? bro? podobn? do broni z sms shopu kt?ra w dodatku posiada jakie? "zdolno?ci". Lub bardziej do?wiadczone gildie mog? pr?bowa? tworzy? unikalne przedmioty jednak wymaga to zabicia Raid Bossa z kt?rym trzeba si? pom?czy?.

Poza tym wi?kszo?? itemk?w z sms shopu jest dost?pna w grze.

Ostatnia edycja:

Naprawd? dobry ots :D Jednak faktycznie, strasznie drogi sms shop ;s

Bardzo dobry OTS, godny podziwu i uwagi. Fajnie wszystko jest dopracowane, du?o szczeg???w. Bardzo du?a mapa, na kt?rej znajduj? si? du?o expowisk. Du?o fajnych skrypt?w chocia? kilka mi si? nie podoba?o. No, ale jak wszyscy pisz? sms-shop jest raczej do dupy. Ale skoro macie to zmieni? to dobrze.

Pozdrawiam.

Ots ?wietny, du?o ciekawych expowisk, i skrypt?w.Craft system i system uczenia si? czar?w dzia?a bez zarzutu.Na serwerze s? ju? pierwsze wary, a co do vipa wcale nie jest taki dobry;>

OTS spoko bardzo ciekawie sie gra pomimo malej liczby graczy jest juz dosc fajny war :D generalnie zachecam wszystkich do zaczecia swojej przygody na tym serverze

Mog? powiedzie? bez zastanowienia, ?e jest to najlepszy serwer na jakim gra?em, b.dobry balans, nowe potworki,czary,questy kt?re trudno zrobic nawet bo d?ugim czasie gry. Naprawd? polecam, wkr?tce dodam pare ss?w z gry.

Ostatnia edycja:

W sumie powiniene? zmniejszy? te ceny w sms shopie bo zanim komukolwiek uda si? lootna? te itemy lepsze ni? w sms shopie zajmie mu to b.du?o czasu a za ten czas ots mo?e sie znudzic

Status
Zamknięty.
Back
Do góry