-Tibia 8.57 Demot-Evo V2 start 22.10.2010

Status
Zamknięty.

Sensi89

Advanced User
Maj 8, 2010
Liczba reakcji
15
**DEMOT-EVO.PL**​

Zach?cam wszystkich do obejrzenia prezentacji zapowiadaj?cej zbli?aj?cy si? ma?ymi kroczkami start serwera Demot-Evo
YouTube - Zapowied? Serwera Demot.Evo.Pl V2 Start 22.10.2010
Start 22.10.2010.
Podstawowe informacje o serwerze:
mapa2q.png

questy.png

rb2.png

blessowanie2.png

crafting2.png

czary2p.png

expowiska2.png

miasta2.png

Wi?cej informacji wkr?tce na stronie serwera Demot-Evo

Odp: Demot-Evo V2 start 22.10.2010

Witaj . Mam takie pytanie czy sa questy z itemkami z sms shop'ow ?

Oczywi?cie ?e s? jednak nie ze wszystkimi.

Itemy kt?re b?d? dost?pne w sms shopie b?d? znacznie pomaga?y w grze jednak nie b?d? to najlepsze przedmioty poniewa? dzi?ki crafting systemowi b?dzie mo?na stworzy? lepsze przedmioty jednak b?dzie to wymaga?o sporej ilo?ci materia??w kt?re b?dzie mo?na zdoby? z potwor?w lub w wi?kszych ilo?ciach z raid boss?w.

Gralem na pierwszej edycji i bez wyrzutow sumienia moge powiedziec ze server godny uwagi :) jednak chcial bym abys opisal chociaz po czesci ten crafting system nauke czarow i ogolnie co zostalo zmienione.

Og?lnie to praktycznie wszystko zosta?o zmienione pocz?wszy od mapy ko?cz?c na systemach urozmaicaj?cych rozgrywk?.

Dodany zosta? jak ju? wiadomo crafting system, ju? wyja?niam co to jest dok?adniej.

Crafting system jest to mo?liwo?? tworzenia item?w korzystaj?c z materia??w czyli mats?w do stworzenia pot??niejszych przedmiot?w wymagane jest posiadanie r?wnie? "key-mats?w" czyli materia??w przeznaczonych tylko i wy??cznie do stworzenia danego przedmiotu w przeciwie?stwie do mats?w kt?re s? podstawowymi materia?ami i wykorzystywane s? do tworzenia wielu rodzaj?w przedmiot?w.
Aby stworzy? item musimy jeszcze znale?? recept? dzi?ki kt?rej poznamy wymagane materia?y potrzebne do stworzenia okre?lonego przedmiotu.
Taka recepta w chwili u?ycia jest wpisywana do ksi?gi recept i w ka?dej chwili mo?na podejrze? czego wymaga dany item.
Bardzo rzadkie przedmioty maj? recepty z szans? powodzenia np 60% oznacza to ?e posiadaj?c ju? wszystkie wymagane materia?y mamy 60% szans ?e uda nam si? stworzy? dany przedmiot.

Chyba tak z grubsza opisa?em ten system.

Pyta?e? jeszcze o nauk? czar?w ot?? jest to bardzo prosta sprawa poniewa? aby korzysta? z jakiego? nowego czaru musimy si? go nauczy? ale ?eby to zrobi? musimy posiada? spellbook z danym czarem, ksi?gi takie zdobywamy z quest?w, potwor?w, raid boss?w, event?w itd

Jest kilkadziesi?t nowych czar?w i wi?kszo?? z nich to s? rozbudowane skrypty a nie zwyk?e czary ze zwi?kszonym dmg itd.

zapowiada sie super ;] mam nadzieje ze sie nie zawiode zaczynajac ponownie gre na tym serverze.

Jeszcze odpowiedz mi na pytanie odnosnie tych raid bossow czy beda to losowe raidy generowane przez skrypty czy cos rodzaju zabij xxx potworow a bedziesz mogl zmierzyc sie z bossem(jak na rl taski)??

Nie nie tutaj rozwi?zane jest to nieco inaczej poniewa? znajduj? si? oni na mapie ca?y czas jednak droga do ich wymaga posiadania wy?szego lvla poniewa? po drodze jest sporo silnych przeciwnik?w. Sam Raid Boss (RB) posiada obstaw? (czyli kilka mniejszych boss?w) kt?re summonuje co okre?lony czas np 2 minuty. RB s? to najsilniejsi z przeciwnik?w i aby ich pokona? potrzeba sporej i ogarni?tej dru?yny jednak przedmioty kt?re wypadaj? z RB w zupe?no?ci powinny usatysfakcjonowa? ka?dego.

A ja mam pytanie czy addon beda dawac jakies bonusy ? , a jak bedzie mozna zdobyc addon ?.

Addony b?d? dodawa?y jakie? niewielkie bonusy typu speed,skille,hp/mp i b?dzie mo?na zdoby? je u npc dla kt?rego b?dzie trzeba przynie?? kilka item?w lub z sms shopu.

Stary Team BOUND Tez Wbije ;-)
Patologia Here , Mam Nadziej? Na Takie Oro Jakie By?o Na 1 I 2 Edycji ;)
Old Gracze Zapewne Pami?taj? Nasz Team A Tak?e Team War Action :)
Pozdro Dla Przeciwnik?w ;D
A? Musz? wrzuci? par? screen?w Z v1 i v2 ;d
Demot Screeny rar
+ Najlepszy Filmik Z Demota v1 :p
http://www.youtube.com/watch?v=CDyUaa4B3-g&feature=related

Yami B?dz Pewien ?e Ja O Tobie Nie Zapomnia?em ! :P
GG By? Poda? ^^

Je?li chodzi o spelle to mo?na je podzieli? na kilka grup np buffy i debuffy czy kl?twy zadaj?ce obra?enia w czasie.
Nowe spelle b?d? znacz?co r?znicowa?y klase druida i sorca bo jak wiadomo r??nice mi?dzy tymi dwiema klasami s? niewielkie ale przejdzmy do sedna, sorc b?dzie typowym dpsem czyli postaci? maj?c? na cely zadawanie jak najwi?kszych obra?e? za to druid mimo ?e b?dzie mia? du?o czar?w ofensywnych nastawiony b?dzie raczej na pomoc zespo?owi leczenie ich wspomaganie ich buffami i rzucaniuna przeciwnika debuff?w.

Knight dzi?ki jednemu z nowych czar?w b?dzie m?g? odepchn?? otaczaj?cych go wrog?w co pozwoli mu wyj?? z niejednej opresji.

Pall jak to pall b?dzie z dystansu zasypywa? wrog?w mas? strza? dzi?ki czarowi rampage b?dzie m?g? chwilowo znacznie zwi?kszy? szybko?? wystrzeliwanych strza? lub u?ywa? tak assassynek aby odbija?y si? pomi?dzy pobliskimi wrogami.

Wiadomo jest to tylko kilka z nowych czar?w mo?e nie koniecznie najprzydatniejszych i najprostszych do nauczenia si? ale na pewno znajd? si? czary kt?re w po??czeniu z czarami innych profesji b?d? sia?y pop?och a liczba taktyk b?dzie r?wna z ilo?ci? graczy.

wszystko fajnie ale niepokoja mnie te czary zrobi sie taki noob ots wg mnie powinna byc balanascja taka jak na poprzednich edycjach tam bylo dobrze..

No, Patol dzieki za przypomnienie tych czas?w;>. Mam nadzieje ze beda all z starego Demota

Wbije na 100% !

Klasy b?d? zbalansowane jednak jako ?e ca?y system pvp b?dzie o du?o bardziej rozbudowany to b?dzie to wygl?da?o nieco inaczej ni? na starym democie.

Jako ?e to b?dzie m?j ostatni serwer mog? wam zagwarantowa? ?e nie b?dzie porzucony bez opieki i b?d? cz?ste aktualizacje i eventy.

Yami here

Beda jak na poprzednich edycjach nowe promocje i inne udogodnienia wynikajace z posiadania tej promocji?

@Juniorek

Nie b?dzie nowych promocji. Zrezygnowa?em z tego pomys?u poniewa? zosta?y wprowadzone spellbooki z kt?rych mo?na si? uczy? czar?w a sprawy zwi?zane z dodatkowym hp/mp r?wnie? b?d? rozwi?zane inaczej. Jednak brak nowych profek nie zaszkodzi w ?adnym stopniu rozgrywce : D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry