- Liczba reakcji
- 0
Witam.
Ot?? potrzebuj? niewielkiej pomocy przy depositerze i reffilerze.
Zacznijmy od tego co trzeba wpisa? w ACTION aby wraca? mi do DP gdy
-gmp mniej ni? 10
-sd mniej niz 40
-cap mniej ni? 100
by?oby bardzo fajnie gdyby by?o to w jednym ci?gu.
Kolejnym problemem jest to, ?e gdy idzie mi do NPC chcia?bymm aby dokupywa? mi GMP i SD do okre?lonej ilo?ci, np. mam przy sobie 34 SD a w skrypcie jest ?eby dokupywa? do 500, tak samo w przypadku GMP niewa?ne ile ma przy sobie przy podej?ciu do NPC wa?ne ?eby mia? po odej?ciu r?wno 150GMP.
Skrypt, kt?ry mam na to to buyitemsupto ID ILO?? ale np. je?li mam w ilo?? 160 to on kupuje 100 i idzie w pizdu.
Je?li kto? by mi naprawd? niez?e skrypty da?, kt?re b?d? dzia?a? jestem w stanie wys?a? nawet SMS do 10z?.
Dzi?kuje & Pozdrawiam
Fajnie by by?o gdyby owy pomocnik napisa? na GG: 25004845
Ot?? potrzebuj? niewielkiej pomocy przy depositerze i reffilerze.
Zacznijmy od tego co trzeba wpisa? w ACTION aby wraca? mi do DP gdy
-gmp mniej ni? 10
-sd mniej niz 40
-cap mniej ni? 100
by?oby bardzo fajnie gdyby by?o to w jednym ci?gu.
Kolejnym problemem jest to, ?e gdy idzie mi do NPC chcia?bymm aby dokupywa? mi GMP i SD do okre?lonej ilo?ci, np. mam przy sobie 34 SD a w skrypcie jest ?eby dokupywa? do 500, tak samo w przypadku GMP niewa?ne ile ma przy sobie przy podej?ciu do NPC wa?ne ?eby mia? po odej?ciu r?wno 150GMP.
Skrypt, kt?ry mam na to to buyitemsupto ID ILO?? ale np. je?li mam w ilo?? 160 to on kupuje 100 i idzie w pizdu.
Je?li kto? by mi naprawd? niez?e skrypty da?, kt?re b?d? dzia?a? jestem w stanie wys?a? nawet SMS do 10z?.
Dzi?kuje & Pozdrawiam
Fajnie by by?o gdyby owy pomocnik napisa? na GG: 25004845