- ElfBot Destroy field na ka?d? stron? ?wiata , skrypt pomocy!!

Status
Zamknięty.

chiqi12

User
Lipiec 1, 2010
Liczba reakcji
1
Witam , potrzebuj? skrypt , a w?a?ciwie 8 skrypt?w, kt?re rzuca?yby destroy fielda na ka?d? stron? ?wiata od targeta.

---------- Tre?? dodana o 11:05 ----------

@REFRESH

Odp: Destroy field na ka?d? stron? ?wiata , skrypt pomocy!!

no i na chuj ci to ?

@Ganster z takimi tesktami to wypierdalaj do przedszkola.

Co do tematu to nie s?dz?, aby mo?na by?o stworzy? taki skrypt, chocia? expertem nie jestem w tym temacie.
By? mo?e znajdzie si? jaki? ?mia?ek, kt?ry podejmie si? tego wyzwania.

Elfbot ta ? ;)

---------- Tre?? dodana o 08:31 ----------

skrypt by byl Strasznie dlugi ale tu tylko chodzi o posx posz ale niestety skrypty pod elfbota ostatnio robilem 2-3 lata temu wiec zapomnialem wiekszosc

---------- Tre?? dodana o 08:37 ----------

chociaz nie wiem czy ktos rozkmini takie rzucanie runy xd
[$posx+1] [$posy+1] $posz

Dobra zaraz ci napisze

@UP
Nie nie chodzi tu tylko o posx posz, bo to bym zrobi? w 1min. Tutaj chodzi, ?e posx posz ma by? do oko?a TARGETA

auto 200 useongroundxyz ITEMID [$target.posx+1] [$target.posy+1] [$target.posz] | wait 1000
I sprawdz czy rzuca gdzies obok xd targeta

---------- Tre?? dodana o 08:44 ----------

Nie wiem czy koordynaty dobrze napisalem

@dami
skoro nie jeste? ekspertem to 3maj dupe w?sko . chodzi o pozycje targeta , mam to ale to jest kompletnie nie potrzebne chyba ,?e jest sie takim przyjebem ?eby samemu nie umie? rzu? destro . propsy dla ludzi kt?rzy tego chc?

@ferdek Dzi?ki skrypt jak najbardziej dzia?a na stron? po?udniowo-wschodni?. Leci rep. Czy m?g?by? , jeszcze zrobi? na reszt? stron ?wiata?

Ostatnia edycja:

@Gangster
Zamknij morde pajacu, jak mu potrzebne to mu potrzebne i chuj ci do tego.

@Topic
?ap, przerobi?em jego skrypta:

Kod:
auto 200 useongroundxyz ITEMID [$target.posx+1] [$target.posy-1] [$target.posz] | wait 1000

Kod:
auto 200 useongroundxyz ITEMID [$target.posx-1] [$target.posy+1] [$target.posz] | wait 1000

Kod:
auto 200 useongroundxyz ITEMID [$target.posx-1] [$target.posy-1] [$target.posz] | wait 1000

Kod:
auto 200 useongroundxyz ITEMID [$target.posx+1] [$target.posy] [$target.posz] | wait 1000

Kod:
auto 200 useongroundxyz ITEMID [$target.posx-1] [$target.posy] [$target.posz] | wait 1000

Kod:
auto 200 useongroundxyz ITEMID [$target.posx] [$target.posy+1] [$target.posz] | wait 1000

Kod:
auto 200 useongroundxyz ITEMID [$target.posx] [$target.posy-1] [$target.posz] | wait 1000

Dami potrafisz posx pozmieniac ? i wogole co za gowno najebales o boze to tylko bedzie mu wokol spamowac i sie nie je nawzajem ...

mogles mu chociaz jakos cos wytlumaczyc xd to ja mu juz to all wytlumacze

Jak masz klawiature numeryczna to sobie poustawiaj hotkeye no na "1" (to jest ten guzik 1 co numlock tam jest) i jak klikniesz to uzyje na V< od ciebie a zeby raz uzylo i nie spamowalo co sekunde to sobie usun auto 200

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry