Detektyw Sherlock Holmes na tropie - kim jest Antoniusz!

Status
Zamknięty.

Antoniusz

Advanced User
Maj 25, 2010
Liczba reakcji
19
Powiadaj?, i? liczy si? jako??, nie ilo??. I maj? racj?! To kolejny temat z kolejnym g?upim konkursem, wi?c je?li nie jeste? impotentem umys?owym - zaraportuj ten temat, jako g?upi!
Na czym ma polega? konkurs? Na odgadni?ciu kim jest, kim by? i kim pozostanie w waszych oczach Antoniusz a`ka FMA, a`ka Bobise, a`ka Anvil, a`ka Frox!
Przejd?my do konkursu, kt?re trzy (tak, to podpowied?) nicki z tej listy s? moje?
k9axs0.png

Dla niemy?l?cych kolejna podpowied? (tak, jak to czytasz to jeste? niemy?l?cy): jedno z nich to "Antoniusz" (zdumiewaj?ce, nieprawda??).
Nagroda:

PS nie przypadkiem pomin??em podpunkt nagrody, bowiem... to kolejny konkurs dla debili (czyt. charytatywny, dla nie-materialist?w)! Powodzenia!

Odp: Detektyw Sherlock Holmes na tropie - kim jest Antoniusz!

Skoro zrobi?e? konkurs dla samego siebie to nie szukaj ch?tnych.

A nagrod? (mam nadziej?) ufunduje kto? z kadry.

#edit

By?bym zapomnia?, FMAaa to przecie? ja, twoja fanka!

Ostatnia edycja:

Nabijanie post?w, czy strzeli?e? focha na kogo? z administracji i ubiegasz si? o bana? :<
Antoniusz, Bobise i FMA \o/

Kryzys osobowo?ci? ;O
Notka moderatorska:
Na to wygl?da

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nabijanie post?w, czy strzeli?e? focha na kogo? z administracji i ubiegasz si? o bana? :<
A mo?e uzmys?awianie niekt?rym, tworz?cym nowe to konkursy, jakimi idiotami s??

Antoniusz, Bobise i FMA \o/
- hmm? A co z na przyk?ad "FMAaa"? Uwa?asz, ?e to konto mojej ewentualne (je?eli trafi?e? z tym?e nickiem) fanki ; 0?

Kryzys osobowo?ci? ;O

Problemy zwi?zane z kompleksami wywo?anymi przez problemy z stulejk??

A mo?e pierdolnij ?bem o ?cian? i nigdy tu nie wracaj. My?lisz, ?e jeste? przezajebisty bo jakie? pojebane tematy robisz i naje?d?asz na ka?dego ? W prawym g?rnym rogu jest taki aligancki przycisk "Wyloguj si?" ,click him plz.

Nie, nie pierdoln? ?bem o ?cian?. Tak, my?l?, ?e jestem przezajebisty.

Ostatnia edycja:

A mo?e pierdolnij ?bem o ?cian? i nigdy tu nie wracaj. My?lisz, ?e jeste? przezajebisty bo jakie? pojebane tematy robisz i naje?d?asz na ka?dego ? W prawym g?rnym rogu jest taki aligancki przycisk "Wyloguj si?" ,click him plz.

Ty jestes misie, tak misie przynajmnie wydaje, trafiony zatopiony?

Misi? wydaj?, i? nie trafi?e? z 'misie'. Konkurs dalej trwa. Zwyci?zca jeszcze si? nie ukaza?!

Je?eli masz problem z samym sob?, to forumowy hyde park nie jest dobrym miejscem, aby owy problem rozwi?za?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry