devovorga

Status
Zamknięty.

Windy Asta

Advanced User
Styczeń 17, 2012
Liczba reakcji
3
elo, czy dobrze jestem poinformowany ? quest devovorga jest od 20lvla, trwa 8 dni i nawet 20 lvlem mozna zdobyc stone of wisdom? i co trzeba zrobic, isc zabic devovorge z ekipa ? i potem po nagrode fastem?

---Aktualizacja---

PS.
i kiedy on sie zaczyna ? dokladna data plax

Odp: devovorga

Sala z nagrodami podzielona jest na 4 cz??ci co odzwierciedla mapa poni?ej:
mapa:
Devoga_nagrody_mini.jpg
czyli aby odebrac wszystkie nagrody to trzeba miec 75+ lvl ?

Je?li chce si? nagrody z cz??ci trzeciej i czwartej to niestety tak ;d

@don
ale nagrody z trzeciej i czwartek jakie one sa? stone of wisdom ? bo chcialem na 20 lvlu dostac ten kamyk, jest to mozliwe?

Raczej dostaniesz na 20 lvlu ten kamien, slyszalem na world chacie ze koles ma 20 pare kont przygotowanych na ta okazje (kazde konto 20lvl)

czyli rozumiem ze jakas ekipa idzie ubic ta devovorge i wszyscy 20+ ida po ten kamien ???

czyli rozumiem ze jakas ekipa idzie ubic ta devovorge i wszyscy 20+ ida po ten kamien ???

ja ide z chlopakami z world chata i innym kolega po ten kamien, pewnie znajdzie sie inna grupa 20 lvli to dolaczymy do nich

Tak, Stone of widsdom dostaje sie w nagrodach dla 20-lvl?w, ale oczywi?cie mo?na zebra? wszystkie nagrody je?li ma si? odpowiednie lvle. To nie jest takie proste ze tylko czekasz az swiat zrobi zadanie i czekasz az sie otworzy brama z nagrodami. Musisz uczestniczy?, a z tego co wiem uczestnictwo zaliczone jest gdy zabierzesz jakas ilosc zycia mini-bosowi.

G??wne zasady
Wydarzenie trwa od zapisu serwera - 1 wrze?nia do zapisu 8 wrze?nia.
Codziennie przez 7 dni dostajemy kilka nowych szans na wykonanie zadania.
Udzia? w tym zadaniu mog? bra? zar?wno gracze z p?atnym kontem jak r?wnie? z kontem bezp?atnym.
Odebra? nagrody mo?e ka?dy gracz, kt?ry we?mie udzia? w zadaniu
Aby m?c walczy? z Devovorga w podziemiach Vengoth, nale?y zabi? 5 p?? demon?w.
Aby Nasze zadanie zosta?o zaliczone i aby?my mogli odebra? nagrody, wystarczy wej?? w teleport zaatakowa? 1 z p?? demon?w i zada? mu jakie? obra?enia.
Nagrody mo?emy odebra? dowoln? ilo?ci? postaci z ka?dego konta pod warunkiem, ?e ka?da z postaci spe?ni?a powy?szy warunek.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry