Diablo 2 OTS wyniki pracy zagraj z nami.

Diablo 2 OTS wyniki pracy zagraj z nami.

• Tak ! -> Exp x7

Votes: 0 0,0%
  • Tak ! -> Exp x5

• Niewiem

• Nie...

• Tak ! -> Exp x7

• Tak ! -> Exp x5

• Niewiem

• Nie...

• Tak ! -> Exp x7

• Tak ! -> Exp x5

• Niewiem

• Nie...

• Tak ! -> Exp x7

• Tak ! -> Exp x5

• Niewiem

• Nie...

• Tak ! -> Exp x7

• Tak ! -> Exp x5

• Niewiem

• Nie...

• Tak ! -> Exp x7

• Tak ! -> Exp x5

• Niewiem

• Nie...

• Tak ! -> Exp x7

• Tak ! -> Exp x5

• Niewiem

• Tak ! -> Exp x7

• Nie...

• Tak ! -> Exp x5

• Niewiem

• Nie...

• Tak ! -> Exp x7

• Tak ! -> Exp x5

• Niewiem

• Nie...

• Tak ! -> Exp x7

• Tak ! -> Exp x5

• Niewiem

• Nie...

• Tak ! -> Exp x7

• Tak ! -> Exp x5

• Niewiem

• Nie...

• Tak ! -> Exp x7

• Tak ! -> Exp x5

• Niewiem

• Nie...

• Tak ! -> Exp x7

Votes: 32 59,3%
  • Tak ! -> Exp x5

Votes: 12 22,2%
  • Niewiem

Votes: 7 13,0%
  • Nie...

Votes: 3 5,6%

• Total voters
    54
Status
Zamknięty.

luksonik

Advanced User
Kwiecień 11, 2008
Liczba reakcji
21
Ju? nied?ugo nadejdzie nasz dzie? s?du, dzie? kiedy ruszy nasza maszyna...
Diablo 2 OTS powstawa? prawie 2 miesi?ce, wyniki naszej pracy s? osza?amiaj?ce. Wszystko jest jak najdok?adniej dopracowane... Boj? si?, ?e mam server co za du?o wymaga w niekt?rych momentach od gracza.... Server ma klimat mieszany mi?dzy RPG (du?o zada? od npc w s?sie zdob?d? mi to tamto i to a ja ci? nagrodz? lub je?li co? dla mnie zrobisz to b?dziesz m?g? ze mn? handlowa?.) a 4fun (Specjalne przedmioty dodaj? dodatkowe dmg i sprawiaj?, ?e posta? sama ma % szansy na atak z czaru lub przedmioty z runami kt?re maj? maksymalnie do 300 dmg lub 1 do 1900 arm/def. [drogie runy]). Gra wymaga w pewnych momentach znajomo?ci mapy kt?r? ulepszamy z dnia na dzie? pod wzgl?dem obszarowym oraz graficznym... Server mia? przek?adany start ju? 2 razy ale data kt?r? podaje w moim podpisie jest 100% i teraz do?o?? wszelkich stara? aby wszystko si? powiod?o...

Systemy na serverze:
1. % szansy na wypadni?cie runy z ka?dego potwora [zale?no?? od si?y potwora]
2. % szansy na dodatkowy przedmiot z ka?dego potwora [zale?no?? od si?y potwora]
3. % szansy rzucenia danego czaru dzi?ki posiadaniu "Talizmanu" lub innych ulepszonych przedmiot?w.
4. System wk?adanie run do przedmiotu.
5. 99,9% spolszczone npc (zostawili?my "yes"/"no"/"trade"/"hi" dodano polskie zawo?ania typu "siema" itd...)
6. System diablo clone. (razem z szukaniem diablo czy odliczaniem soi.)
7. System uber tristram (zbieranie organ?w z boss?w i otwieranie jednym z nich teleportu)
8. System pod profesji [ Jeszcze w budowie ]
>> Runiczny Mistrz - Mo?e zbiera? sk?adniki i zrobi? "ulepszacz" do run. Oraz wytwarza? poszczeg?lne runy za pomoc? specjalnych zakl??.
>> ?owca G??w - Ma wi?ksz? szans? na artefakty z potwor?w "Boss?w" (artefakty "Oko Baala", "M?zg Mefista"...)
>> Kowal - Posiada moc wyk?wania metalu w k??ni z kt?rego mo?e utwo?y? niespotykane w grze przedmioty.
>> G?rnik - Mo?e wydobywa? drogir rudy kt?re skupuje kowal.
>> Mistrz Portalu - Za pomoc? specjalnych zwoi mo?e wezwa? gracza kr?ry zaakceptuje wezwanie do siebie. (aby wezwa? gracza potrzebuje odpowiednie przedmioty)
... Wymy?limy jeszcze wi?cej takich profesji po zaistnieniu servera ...
9. System ulepszania run do poziomu 3
10. System rozdawania status?w (?ycie,zr?czno??,energia,si?a)
... Wiele wi?cej ...
Pisz? ten temat poniewa? chc? pokaza? co osi?gno?em z niewielkim teamem...

Przewidywane raty servera :
Exp : 7x lub 5x (napisz w po?cie jaki by? wola?)
Skill : 1x (system status?w wywo?uje skille)
Magic : 1x (tak jak skill)
Loot : {
Normalna Runa : 1% + bonusy z ekwipunku
Unikalna Runa : 0,2% + bonusy z ekwipunku [zale?ne od potwora]
Dodatkowy Przedmiot : 2% + bonusy z ekwipunku [zale?ne od potwora]
Zwyk?y loot : x1
}

Na serverze jest wiele wi?cej tego ale nie b?de wam wszystkiego opisywa?...
Prosz? kom?towa? prace.

@edit
Mam ma?e pytanie...

Mamy na serverze 7 akt?w [7 miast] czy jak bym doda? jako 8 akt jakie? znan? wszystkim graczom ots map? z zadaniami z real tibi dla high leveli to nie zepsu? bym klimatu i czy to w og?le zda si?, mo?e wolicie wi?cej akt?w og?lnie w planach jest 10 ^.^ ??

@etit 2

Zapomnia?em doda?, ?e od poziomu 35 mo?na b?dzie wybra? frakcj? Dobro lub Z?o.

Dobro posiada? b?dzie siedzib? w 5 akcie a z?o w 4. Co jaki? czas b?d? organizowane walki pomi?dzy tymi 2 frakcjami...
Za zabicie na pvp przeciwnikaz przeciwnej frakcji otrzymasz +5 do +35 punkt?w honoru po zdobyciu danej ilo?ci honoru zmienia si? twoja ranga w frakcji, za zabicie cz?onka z twojej frakcji tracisz 15 pkt honoru. Ka?dy kto ma frakcjie b?dzie m?g? co jaki? czas odebra? zadanie kt?re b?dzie powi?ksza?o dodatkowo jego honor.

Odp: Diablo 2 OTS wyniki pracy zagraj z nami.

Hello,

Gram na tym otsi'e jest wr?cz zajebi... fajny, wiele akt?w, ciekawe questy rpg (sam testowa?em :D), system run, kt?ry bardzo urozmaica gre, bossowie, uber tristram, diablo clone i inne rozrywki. Polecam ten ots.

:O chocia? jeden si? nie wstydzi, zapomnia?em doda?, ?e mia?em dni otwarte w kt?rych gracze mogli testowa? poszczeg?lne systemy. Oczywi?cie ani 1 b??du. Prosz? o komentarze to dla mnie bardzo wa?ne.

Moim cichym zdaniem ten server chyba wywo?a co? nowego w ?wiecie tibi. Tylko boj? si?, ?e m?j server domowy dedykowany nie wyrobi.

jak mo?na zagra? na tym ots?

Ci??ko komentowa? sam tekst. Mog?e? doda? przynajmniej kilka screen?w z tego co ju? zrobili?cie.
Mo?e zaczn? od tego, ?e nigdy nie gra?em w Diablo, ale serwer zapowiada si? ca?kiem przyjemnie wi?c pozwol? sobie na komentarz. Ciekawy wydaje mi si? by? system pod profesji i mam nadziej?, ?e wyjdzie tak jak piszesz. Zastanawiaj? mnie te akty, dok?adniej chodzi mi o to, czy za???my posta? na 1 lvlu mo?e przedosta? si? do aktu 7 i je?eli tak, to czy mo?e wykonywa? w nim questy?
Raty s? IMO jak najbardziej w porz?dku.
Dobrym pomys?em mog? by? r?wnie? itemy, kt?re maj? ile? tam % szans na wypadni?cie z ka?dego potwora (wypadaj?ce runy po??czone z tym ulepszaniem ich przez pod profesj? to naprawd? ciekawa sprawa jak na OTS :) )
5. 99,9% spolszczone npc (zostawili?my "yes"/"no"/"trade"/"hi" dodano polskie zawo?ania typu "siema" itd...)
To wydaje mi si? by? b??dem, chyba ?e zamierzacie od pocz?tku trafia? jedynie do w?skiej grupy Polak?w, IMO lepszym rozwi?zaniem by?o by pozostawienie j?zyka angielskiego na swoim miejscu.
Dawno ju? nie gra?em na ?adnym serwerze i my?l?, ?e je?eli ten ots nie oka?e si? niewypa?em to mo?liwe, ?e b?dzie moim pierwszym po d?ugiej przerwie :)
?ycz? powodzenia i czekam na jakie? screeny, lub obszerniejsz? zapowied?.

Ju? m?wi? oco chodzi z tymi aktami, wi?c jest tak tworzysz posta? z 1 poziomem i pojawiasz si? na wyspie adept?w. Wybierasz 1 z 6 profesji i udajesz si? do aktu 1 jest to obozowisko kt?re zosta?o zaatakowane przez z?? kr?low? "Andariel". Tutaj zaczyna si? fabu?a musisz odnale?? z?? kr?low? daleko od obozowiska ?otrzyc przej?? opanowany przez jej s?ugi klasztor potem katakumby i zniszczy? j?. Akt 1 staje si? wyzwaniem dla gracza poniewa? jest na nim system szybko si? respi?cych potwor?w (tak samo jak akt 2). Po zabiciu kr?lowej Andariel udajesz si? do Lut Golen (akt 2) gdzie grasuje te? z?o wcielone w posta? obrzydliwego robaka "Duriela", musisz przej?? przez tajemne sanktuarium pokona? demonologa a na samym ko?cu zniszczy? Duriela.

Ka?dy akt ma swoj? okre?lon? fabu??, nie s? one takie ?atwe i statramy si? wype?ni? je coraz to lepszymi questami RPG.

Bossy w aktach:
1 Andariel
2 Duriel
3 Mefisto (pan ?mierci brat diabla i baala)
4 Diablo (pan terroru)
5 Baal (pan destrukcji)
6 Raptor (nasz wymysl)
7 Fendor (nasz wymysl)

Screeny dodam potem :D

@edit za??czam SS

Ostatnia edycja:

Bardzo mi sie b?dzie podobalo ale najgorsze pewno b?dzie jedno... Bocenie ;'(niecierpie botow a jest moze jakis test server jak tak to wez daj ip ;-)

Test server jest ale zamkni?ty dla graczy mam jeszcze troch? pracy nad nim.
O boty si? nie martw napisa?em skrypt kt?ry sobie radzi z botami :P.

Patrz?c na wyniki g?osowania jestem zdziwiony szczerze to my?la?em, ?e wi?cej b?dzie ch?tnych ludzi na exp x5.

Szkoda ?e grafik nie zmienili?cie

~~
r e f r e s z
o d ? w i e ? a m

~~

start 24 lipca :D wtedy jest tez start sunrise 2010 ;-)

Super serwer pogram na nim jak bd miec czas.

Super mapka widz? to ju? po Screnach napewno b?dzie fajny OTS my?l? ?e innym graczom te? si? spodoba.

Jak b?dzie exp razy 7 to b?dzie GIT poniewa? si? b?dzie bardzo dobrze Expi?o.
Fajne grafiki takie jak z prawdziwego Diablo II bardzo mi si? podoba ten pomys? na OTS Diablo II/III.
Pozdro Wszystkim... :D

na pewno zagram tylko jak by textury by by?y na 8.10

Start prze?o?ony !
Start servera prze?o?ony z powodu przed?u?enia si? przesy?ki ch?odzenia do servera ;/ Kurier mia? dzisiaj przyjecha? a w soboty i niedziele jest nie czynny. Start servera przed?u?y si? o 2 dni. Start servera 26 lipca godzina 12:00.
@moderator : edytuj nie dzia?a w moich poprzednich postach ostatnio ju? tak mia?em chyba z 5 razy odk?d u?ywam opere...
Server nie mo?e by? uruchomiony bo ja robi? "sk?adaka" i cz??ci le?? bez ch?odzenia i po 2 dniach jest 90% szansy ?e co? si? spali. Ja m?j server b?d? ch?odzi? p?ynem ch?odz?cym poniewa? jest bardziej wydajny ni? wentylatory. Bardzo bym chcia? ?eby on wystartowa? ale co mam zrobi? je?li kole? z allegro wys?a? takim za przeproszeniem Ch*****m kurierem ;/ Oj przez te 2 dni dorobi? z 50 quest?w rpg od npc i zaczn? pisa? pod profesje... W poniedzia?ek zrobi? WSZYSTKO ?eby server wystartowa? !
Notka moderatorska:
Sklejam. W dodatku temat wygl?da jak zapowied?. Za??? osobny temat i przesta? w tym pisa?, albo znowu zostanie usuni?ty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Jak server b?dzie chodzi? 2 dni bez odpowiedniego ch?odzenia nic si? nie stanie

Nie wiem co jest ale od 3 dni wysy?am zapowied? ?aden moderator mi ani jej nie wystawia ani nie pisze do mnie co jest ?le w dodatku poco oni chcieli by? moderatorami skoro zwyk?y user czeka i wysy?a 3 dni z rz?du zapowied? a inne przechodz? :(:(:(:(.

@moderator
Napisa?em to tutaj bo nie ma chyba na forum czego? takiego jak za?alenia ;/
Nie wiem co mam zrobi? albo kto? mi robi na z?o?? albo nie chce ?ebym og?osi? projekt. Ju? jecha?em zapowied? punkt po punkcie z regulaminem i wys?a?em dzisiaj rano i do teraz nie ma (oko?o 9:00).

Mo?e jakies IP ?

Aion - Latest News
to by?o ip nawet chwile pogra?em ale jak widzimy server upad? i zosta? zamieniony rl map? ehh... s?omiany zapa?
Aczkolwiek ?al marnowa? taki server dobrze by by?o je?li da? by? go do downloadu ale to od ciebie zale?y ;p
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry