TibiaBreak
New User
- Reaction score
- 0
Czy Diana b?dzie dobr? postaci? na S'Rifta?
Radzi sobie, ale traci potencja? przeciwko mocnym tankom. Musi spamowa? spellami, a z man? na pocz?tku nie jest u niej tak super. Zdecydowanie lepiej na midzie, ewentualnie w jungli, bo gankowanie ma nawet niez?e, je?li oczywi?cie trafi si? z q, p??niej szybki dash, przyci?gni?cie, no i oponent mo?e mie? problem, i albo zginie, albo straci flash i b?dzie musia? si? cofa? do bazy, co od razu da przewag? Twojemu sojusznikowi na linii.z tego co wiem to na topie tez sobie dobrze radzi
Dobrze, s? tam squishy postacie, ale nie w ka?dej grze, zreszt? Zed i Kha lepiej sprawdz? si? na midzie, gdzie mog? w chwil? zgasi? apc i ?atwo wesprze? inne linie, najcz??ciej bota, gdzie takowy Zed na combo k?adzie przeciwnego adc, z topa lata? na bota nie b?dzie. Jednak graj?c Dian? na topie przeciwko ap tankom jak Shen czy Malph ju? tak ciekawie nie jest, dlatego wed?ug mnie granie Dian? topa to czysta g?upota i marnowanie jej potencja?u ; )Nie wiem w jakiej grasz mecie, ale ja przez ostatnie dwa miesi?ce widz? na topie postaci typu zed, khazix, rumble, czy elise. Je?li te postacie s? mocnymi tankami to gramy chyba w inne gry. Ale fakt, Diana na topie traci potencja?, ale nie przez 'tank?w', a bardzo ograniczon? mo?liwo?? roamu i gankowania.